- Konu Sahibi gokdenizsen
-
- #1.021
arkadaşlar benimde ilk randevum cuma günü,bana yardımcı olur musunuz?çok endişeliyim
arkadaşlar benimde ilk randevum cuma günü,bana yardımcı olur musunuz?çok endişeliyim
bende aranıza yeni katıldım..ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci tüp bebek denemesi için umut tüp bebek merkezini tercih edenlerdenim.geçen cuma günü ulun beyle ilk görüşmemi yaptım..çok iyi biri sağolsun....umarım bende tedaviye başlar başlamaz tüm haberleri sizlere veririm.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür....isteyen herkese annelik duygusunu tattırır bütün dualarımız kabul olur inşallah
amin canım inşallah dualarımız kabul olur bu arada bu sayfada bizinm dışımızda başka kimse yok galiba[/QUOTE
Bizim kızlar diğer topiklerde geziyorlar arada bir uğrarlar ben ise hep buralardayım
fulya hamilelik nasıl gidiyor sende tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardansın bildiğim kadarıyla... Cnm merak ettim ulun beyle ilk görüşmemde saolsun çok ılımlı davrandı, duyduğum kadarıyla çok iyi ve başarılı bi doktormuş ondan bahsedermisin bana...gerçekten çok sabır gerektiren bi durum ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı bahsetmiştim zaten...bende çok kötü bi etki bıraktı sanki hiç olmicakmış gibi..biliyorum herşeyin zamanı var..belki olucak,belkide hiç olmicak herşeye hazırlıklı olmak lazım..derdimi kimseye açıklayamıyorum...o yuzden burda kendimi biraz daha rahat hissediyorum ve benimle aynı sorunu yaşayanların bilgisine ihtiyacım var ne yapmak gerekıyo bilmiyorum...yardımcı olursan sevinirim......
kızlar mrb bende uzun zamandır giremiyordum umutta tedavideydim sonra döndüğümde siteye pek kimse girmiyordu sonra sizin yazılarınızı gördüm fulya hayırlı olsun tülin senin ve diğer arkadaşlarımız için dua edicem bende hamileyim 4.ayım bitti darısı isteyen herkese inşallah...
raporum çıktı aralık adetinde ilaçlara başlıyorum şimdiden heyecanlıyım
rabbim hayırlısını versin hepimize dayanma gücü versin
fulyacım benim için bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?