Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

arkadaşlar benimde ilk randevum cuma günü,bana yardımcı olur musunuz?çok endişeliyim

Arkadaşım hangi konuda yardımcı olmamı istersin.Yarın görüşmeni yap görüşme sonucunda durumunla ilgili bütün bilgileri almış olacaksın.Ulun bey durumunu sana açıklayacaktır.Kafanda ki soruları sor.Daha sonra seni Yasemin hanımla görüştürmelerini sağla.Yasemin hanım bütün tedavinle ilgili bilgileri verecektir sana.Tedaviye başlayınca da bizler sana yardımcı oluruz.Bol şanslar

bende aranıza yeni katıldım..ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci tüp bebek denemesi için umut tüp bebek merkezini tercih edenlerdenim.geçen cuma günü ulun beyle ilk görüşmemi yaptım..çok iyi biri sağolsun....umarım bende tedaviye başlar başlamaz tüm haberleri sizlere veririm.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür....isteyen herkese annelik duygusunu tattırır bütün dualarımız kabul olur inşallah

ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIM

Canım inşallah sende o muhteşem duyguyu yaşayacaksın

Dualarım seninle

fulya hamilelik nasıl gidiyor sende tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlardansın bildiğim kadarıyla... Cnm merak ettim ulun beyle ilk görüşmemde saolsun çok ılımlı davrandı, duyduğum kadarıyla çok iyi ve başarılı bi doktormuş ondan bahsedermisin bana...gerçekten çok sabır gerektiren bi durum ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı bahsetmiştim zaten...bende çok kötü bi etki bıraktı sanki hiç olmicakmış gibi..biliyorum herşeyin zamanı var..belki olucak,belkide hiç olmicak herşeye hazırlıklı olmak lazım..derdimi kimseye açıklayamıyorum...o yuzden burda kendimi biraz daha rahat hissediyorum ve benimle aynı sorunu yaşayanların bilgisine ihtiyacım var ne yapmak gerekıyo bilmiyorum...yardımcı olursan sevinirim......

kızlar mrb bende uzun zamandır giremiyordum umutta tedavideydim sonra döndüğümde siteye pek kimse girmiyordu sonra sizin yazılarınızı gördüm fulya hayırlı olsun tülin senin ve diğer arkadaşlarımız için dua edicem bende hamileyim 4.ayım bitti darısı isteyen herkese inşallah...

amin canım inşlallah hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende hamile kaldığımda burada sizinle seve seve paylaşırım Allahım benim gibi isteyen herkese versin

Evet canım bu iş sabır gerektiriyor ama emin olan doğru bir merkezdesin merkezdekileri tanıdıkça bana hak vereceksin

Ön görüşmede nasıl hisettiysen aynen öğle bir doktor

:18:Benim gebeliğim biraz zor gececek galiba biraz sıkıntılar var

Canım lütfen rahat ol bizler burada kader arkadaşlarıyız her zaman olacağız .......

Canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Valla hamile kalan artık gelmiyor yada başka topikte yazmaya başlıyor bizler bence burdaki arkadaşları yanlız bırakmamalıyız onlara destek olmak için arada birde olsa burada paylaşımlarımıza devam etmeliyiz.

raporum çıktı aralık adetinde ilaçlara başlıyorum şimdiden heyecanlıyım
rabbim hayırlısını versin hepimize dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…