- Konu Sahibi gokdenizsen
-
arkadaşlar umut da raporsuz tüp bebegin maliyeti ne kadar acaba? uzun süredir rapor almak için ugraşıyordum ama alamıcam sanırım bi sürü sorun çıkardılar bugun sabrımın sonuna geldim hem sinirlendim hem çok üzüldüm o kadar emegim boşa gittigi için... raporsuz denemek istiyorum ama fiyatları beni aşarmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bildiğim kadarıyla şuan fiyat herşey dahil 5000tl.
sinemsengül senin tedavin başarılı oldumu?
Gidip görüşmeni şutarafagittiöneririm gerçekten iyi bir merkez çünkü herkes canı gönülden çalışıyor kendini SANKİ onlardan biri gibi hisediyorsun kaydirigubbakcemile3
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin canım.. gidip görüşücem çünkü artık çok yoruldum devlet hastanelerinde doktor peşinde koşmaktan bütün çalışanlarda binbir kapris binbir naz. herkes çok met ediyor umut tüp bebegi başka hastane şimdilik düşünmüyorum zaten evimede yakın sayılır hayırlısı olur inşallah bi gün bizde bu güzel haberi alabiliriz Allah isteyen herkese bi an önce nasip etsin...
sinemcım sen kac aylık hamılesın.kacıncı denemende oldu ve transferden sonrakı vucudunla yasadıgın ve hıssettgın farklılıklar neydı bızımle paylasırmısın.benım cok gobegımın cevresı sızlıyor en cok onu yasıyorum ara sırada adet olcakmısım gıbı kasıklarım agrıyor.sızde boylemıydınız.allahhayırlısıyla bebegınıızı kucagınıza almayı nasıp etsın.
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin canım.. gidip görüşücem çünkü artık çok yoruldum devlet hastanelerinde doktor peşinde koşmaktan bütün çalışanlarda binbir kapris binbir naz. herkes çok met ediyor umut tüp bebegi başka hastane şimdilik düşünmüyorum zaten evimede yakın sayılır hayırlısı olur inşallah bi gün bizde bu güzel haberi alabiliriz Allah isteyen herkese bi an önce nasip etsin...
tubacım sanada ve herkese rabbım yardım etsın.benım transferımın 6,gunu bende umutta yaptırdım ulun beyde.olsada olmasada ben memnun kaldım cunku ellerınden gelenı yapıyorlar gerısı rabbımıze kalmıs.ben cıder uyesı olarak gıttım ve cekılıste bende ındırımlı tedavı kazanmıstım.ben 3500tl ye yaptırdım ufak tefek ılaclar oluyor.4000 e geldı bıze.ama fıyatlarını net ogrenmek ıcın ıstersen umutta neslıhan hanım var onunla goruseblırsın.can bızede dua edermsın.sabırsızlıkla 6 gunun gecmesnın beklıyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
güllücan inşallah hamilesindir canım eminim zaman geçmek bilmiyordur 6 gün 6 yıl olur bende aşılamalarımda yaşamıştım aynı duyguları bol bol dua et hayırlı saglıklı evlatların olsun...Hayırlı haberlerini bekliyoruz...Canım bu fiyat aralığı benim için iyi bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor ben şimdiden heycan yaptım henüz randevu bile almadım ama her an aklımda bu konu başka şey düşünemez oldummirmirmirmir
elıncım umuttada yaptırabılırsın cunku benım transferım oldugu gun alman hastanesınde dondurulmus embıyonu olan bır hastada ulun beye yaptırıyordu transferını
benım ılk denemem bıraz sıkılıyorum ıster ıstemez
insallah ilk denemenden hamis kalirsin, ben bayaga uzun bir yoldan gectim 5 sene icinde 5 asilama 4 tup bebek denemem oldu
canım bır sey sorsam ozel olurmu.problem kımde gozukuyor.ınsan hemen kendını kıyaslıyor bırılerıyle oyuzden sordum yanlıs anlama.CADIARZUCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?