Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

Bildiğim kadarıyla şuan fiyat herşey dahil 5000tl.Ben 4500tl yapmıştım eğer umut tüp bebek tedavisini düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim dr kimi seçersen seç burda ekip çalışması yapıyorlar

Son düzenleme:
Gidip görüşmeni şutarafagittiöneririm gerçekten iyi bir merkez çünkü herkes canı gönülden çalışıyor kendini SANKİ onlardan biri gibi hisediyorsun kaydirigubbakcemile3

Gidip görüşmeni şutarafagittiöneririm gerçekten iyi bir merkez çünkü herkes canı gönülden çalışıyor kendini SANKİ onlardan biri gibi hisediyorsun kaydirigubbakcemile3

Rabbim kucagına almayıda nasip etsin canım.. gidip görüşücem çünkü artık çok yoruldum devlet hastanelerinde doktor peşinde koşmaktan bütün çalışanlarda binbir kapris binbir naz. herkes çok met ediyor umut tüp bebegi başka hastane şimdilik düşünmüyorum zaten evimede yakın sayılır hayırlısı olur inşallah bi gün bizde bu güzel haberi alabiliriz Allah isteyen herkese bi an önce nasip etsin...

tubacım sanada ve herkese rabbım yardım etsın.benım transferımın 6,gunu bende umutta yaptırdım ulun beyde.olsada olmasada ben memnun kaldım cunku ellerınden gelenı yapıyorlar gerısı rabbımıze kalmıs.ben cıder uyesı olarak gıttım ve cekılıste bende ındırımlı tedavı kazanmıstım.ben 3500tl ye yaptırdım ufak tefek ılaclar oluyor.4000 e geldı bıze.ama fıyatlarını net ogrenmek ıcın ıstersen umutta neslıhan hanım var onunla goruseblırsın.can bızede dua edermsın.sabırsızlıkla 6 gunun gecmesnın beklıyorum.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sinemcım sen kac aylık hamılesın.kacıncı denemende oldu ve transferden sonrakı vucudunla yasadıgın ve hıssettgın farklılıklar neydı bızımle paylasırmısın.benım cok gobegımın cevresı sızlıyor en cok onu yasıyorum ara sırada adet olcakmısım gıbı kasıklarım agrıyor.sızde boylemıydınız.allahhayırlısıyla bebegınıızı kucagınıza almayı nasıp etsın.

canım ben 26 hft şuan bebeşim erkek olacak isim düşünüyorum bu aralar ben sadece adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyordu okadar inşallah sende bu mutluluğu yaşarsın:Saruboceq:

amin arkadaşım ayrıca gercekten met edilecek bir yer gerci biraz küçük bir yer ama olsun hizmet iyi

güllücan inşallah hamilesindir canım eminim zaman geçmek bilmiyordur 6 gün 6 yıl olur bende aşılamalarımda yaşamıştım aynı duyguları bol bol dua et hayırlı saglıklı evlatların olsun...Hayırlı haberlerini bekliyoruz...Canım bu fiyat aralığı benim için iyi bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor ben şimdiden heycan yaptım henüz randevu bile almadım ama her an aklımda bu konu başka şey düşünemez oldummirmirmirmir

kızlar cok sagolun ınsaalllah hayırlısıyla hepımız evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.tubacım bence sıkılma ara konus hersey dahıl ne kadar ogren bak kafanı karıstırmayayım ben uye oldugumdan bıraz dusuktu ama zaten cok ucuk bır fıyatları yok bıldıgım kadarıyla.zaman kaybetme ıstersen hergun yaslanıyoruz eger maddı ve manevı tabıkı hazırsan.bırbırımıze hep dua edelım canlar:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sibelcim olsun kucuk bır yer olsun marıfetlerı buyuk olsun yeter dımı.bırde sadece tup bebege baktıgından baska alnları yok.dogum yok dıye bılıyorum ben.o yuzden onlara yetıyordur bına kucuklugunu bence takmamak lazım.ilgilerinden ben memnun kaldım ıstedıgın an doktorunla gorezebılıyon tabı bazen yogun olunca olmuyor ama ıllakı gorusuyoruz .buda onemlı bence

insallah ilk denemenden hamis kalirsin, ben bayaga uzun bir yoldan gectim 5 sene icinde 5 asilama 4 tup bebek denemem oldu

canım bır sey sorsam ozel olurmu.problem kımde gozukuyor.ınsan hemen kendını kıyaslıyor bırılerıyle oyuzden sordum yanlıs anlama.CADIARZUCADIARZU

canım bır sey sorsam ozel olurmu.problem kımde gozukuyor.ınsan hemen kendını kıyaslıyor bırılerıyle oyuzden sordum yanlıs anlama.CADIARZUCADIARZU

bende her hangi bir sorun yok, esimde sperm yetersizligi var ama oda buyuk bir sorun deilmis, tup bebek yapacak kadar yeterli:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…