G
gullucan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gokdenizsen
-
Eve yeni geldim arkadaşlar benim altın yumurtam tuttu sonuç pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
fatmacım kac cıktı degerın.kac sattte cıkıyor sonuc cok sabırsızlanıyorum ya benımde 4 gun kaldı.sen ıdrarda denemısmıydın kandan once.
canım sonuçum 237 çıktı okadar çok sevindim ki anlatamam hemen eşimle yemeğe çıktık şan ailemden kimseye söylemedik kalp atışını duyana kadarda söylemeyeceğim
önce doktorum ulun beye sonra sonra her aradığımda sıkılmadan bana cevap veren neslihan hanıma sonra her konuda bana yardım eden yasemin hanıma ve umut tüp bebek merkezinin diğer çalışanlarına sonsuz teşekürlerimi sunuyorum
Eve yeni geldim arkadaşlar benim altın yumurtam tuttu sonuç pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
elincim bu kacıncı denemen olacak.insaalah mevlam senınde ve hepımızın yuzune guler
arkadaşlar transferimin 5. günüçok iyi kalitede 3 tane transfer edildi hiç heyecan yok bende daha önce olumsuz denemem oldu ondanmı bilmem hatta hiç tüp bebek yaptırmış gibi değilim ve vücudumda hiç bir değişiklik yok hiç bir şey hissetmiyorum sizce bu durum normalmi siz neler yaşamiştınız ayın26sinda testim var
fatmanur masallah degerin cok guzel cikmis, bence ikizlere gebesin, bu senin ilk denemenmi
canım ya hecandan sonucu yanlış yazmışım düzeltmeyi yaptım ilk denemem değil 6 denemem
fatmanur senı tekrar tekrar tebrık ederım canım.sen transferın kacıncı gunu test yaptırdın.ben yarın aksam yanı 11.gunun aksamı yaptırcım.bugun ıdrar yaptım negatıf cıktı ama uzulmedım cunku cogunun 10.gun cevap yazarmsın.
gullecan idrar testine pek guvenme dogru sonucu kanda alirsin,
insallah Allah yuzunu guldurur
arkadaşım sen hangi aşamadasın
fatmanur senı tekrar tekrar tebrık ederım canım.sen transferın kacıncı gunu test yaptırdın.ben yarın aksam yanı 11.gunun aksamı yaptırcım.bugun ıdrar yaptım negatıf cıktı ama uzulmedım cunku cogunun 10.gun cevap yazarmsın.
güllucan ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?