G
gullucan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gokdenizsen
kızlar nerdesınız hıc transfer yaptıran yokmu.sızın ne zman sonuclar bellı olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatmanurcum sen nerelerdesın
yenı bır gun hıc gorunmuyon
fatmanurcum sen nerelerdesın
yenı bır gun hıc gorunmuyon
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:fatmagulcum sonucunu sabırsızlıkla beklıyom
muhakakkak sonucunu bızede bıldır.ayy bende kendıme ok balıyom heralde.burnumun ucunda sıvılce cıkacak gıbı olmus ınsaalh adet sıvılcesı degıldır.korkuyorum ama kendımı sakınlestırmeye calsııyom.
fatmagul senın kacıncı denemen?
yenı bır gun tesekkurler dua et bızede sen tedavıdemısın yoksa hangı asmadasın?
tabiki bildiririm bende senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
ben aslında alışmış oılamam gerek ama yinede her zamanki gibi içim içime sığmıyor 6 denemem oldu ve son olur inşallah[/QUO
canım ya allah yuuzne gulsun.ılk defamı umutta denıyon?ınsaallah bukez olur hsayırlısıyla.
allah buyuktur kulunu sıkar ama darda bırakmaz.bende cok heycanlanıyom bazende unutuyorum.tabıkı sızede soylerım ınsaallah ıyı haberlerle yazarız sonuclarımızı.![]()
ulun bey artik alman hastanesinde calismiyormu??
benimde dondurulmus embriyolarim var alman hastenesinde, 1 kac aya kadar onlari deneyecem o zaman bir ihtimal drum baskasi olacak
ulun bey artik alman hastanesinde calismiyormu??
benimde dondurulmus embriyolarim var alman hastenesinde, 1 kac aya kadar onlari deneyecem o zaman bir ihtimal drum baskasi olacak
embriyoları 5.güne kadar bekletip eniyisini seçmek istediler fakat 6.günde transfer etmek de tutunma olasılığı açısından pek uygun değil diye dondurmayı uygun gördüler.Biz de tek embriyo transfer etmek yerine bir kez daha yumurtlama programına başlayıp belki daha iyi birkaç embriyo olur diye umut ediyoruz.Tabii ki bu arada ulun bey ve ekip almandan ayrılmış,embriyomuzu termosa koyup umut tüp bebek merkezine taşımak zorunda kaldık.Almandan iade almamız gereken 1000 e luk transfer ücretini geri almaya çalışıyoruz ama işler karışık.
size transfer yapılmış galiba hayırlı olsun inşallah olumlu olur