Tüp Bebek Merkezleri Doç.dr.ulun uluğ

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:fatmagulcum sonucunu sabırsızlıkla beklıyom
muhakakkak sonucunu bızede bıldır.ayy bende kendıme ok balıyom heralde.burnumun ucunda sıvılce cıkacak gıbı olmus ınsaalh adet sıvılcesı degıldır.korkuyorum ama kendımı sakınlestırmeye calsııyom.
fatmagul senın kacıncı denemen?
yenı bır gun tesekkurler dua et bızede sen tedavıdemısın yoksa hangı asmadasın?

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:fatmagulcum sonucunu sabırsızlıkla beklıyom
muhakakkak sonucunu bızede bıldır.ayy bende kendıme ok balıyom heralde.burnumun ucunda sıvılce cıkacak gıbı olmus ınsaalh adet sıvılcesı degıldır.korkuyorum ama kendımı sakınlestırmeye calsııyom.
fatmagul senın kacıncı denemen?
yenı bır gun tesekkurler dua et bızede sen tedavıdemısın yoksa hangı asmadasın?

tabiki bildiririm bende senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum

ben aslında alışmış oılamam gerek ama yinede her zamanki gibi içim içime sığmıyor 6 denemem oldu ve son olur inşallah

Son düzenleme:
tabiki bildiririm bende senin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum

ben aslında alışmış oılamam gerek ama yinede her zamanki gibi içim içime sığmıyor 6 denemem oldu ve son olur inşallah[/QUO
canım ya allah yuuzne gulsun.ılk defamı umutta denıyon?ınsaallah bukez olur hsayırlısıyla.
allah buyuktur kulunu sıkar ama darda bırakmaz.bende cok heycanlanıyom bazende unutuyorum.tabıkı sızede soylerım ınsaallah ıyı haberlerle yazarız sonuclarımızı.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya boyle vakıtte gecmıyor.ınternete gırdımmı baska bır yere gıremıyom hemen buraya dusuyom.ama yazısmaya pek fazla kısı gelmıyomu?ya nerdesınız transfer yaptıran 2 kısımıyız bız sadece.sızde bılgı versenız heycanımız gecse bıraz offf offf yaaaaa

kizlar transferiniz hayirli olsun insallah ikinizde positiv sonuc alirsiniz,
kac tane embriyo yerlestirildi??

ulun bey artik alman hastanesinde calismiyormu??
benimde dondurulmus embriyolarim var alman hastenesinde, 1 kac aya kadar onlari deneyecem o zaman bir ihtimal drum baskasi olacak

benimde dondurulmus embriyolarim var alman hastenesinde, 1 kac aya kadar onlari deneyecem o zaman bir ihtimal drum baskasi olacak

canım tesekkurler.ınsaalah hayırlsıyla pozıtıf cıkar.dua et bızede.canım ulun bey artık alman hastanesı calısmıyor.sadece persembe gunlerı ogleden sonra bahcecı klınıgınde ama bıldıgım kadarıyla en garantı umut tup bebegı ara bılgı al ıstersen.canım sanada bol sanslar.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bana 2 tane yerlestırıldı ılk denemem.bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler.ınsaalh kucaklarımız dolar cocuklarmızla

elıncım umuttada yaptırabılırsın cunku benım transferım oldugu gun alman hastanesınde dondurulmus embıyonu olan bır hastada ulun beye yaptırıyordu transferını

merhaba elinn ben foruma yeni kaydoldum.ben de ulun beyin hastasıyım.bir önceki deneme de transfer yapılmayıp 1 embriyom alman da dondurulmuştu.ekip almandan ayrıldığı için enbriyomu umut tüp bebeğe taşıdık haftasonu.umuta gitmek zor olduğu için bahçeciye devam edeceğim.bu ay yeni bir denemeye başlıyoruz .mustafa bahçeci ile devam edeceğim

gulcum hosgeldın aramıza.kımse yazmıyor ya.canım sananıye transfer olmamıstı bır problemmı vardı.benımde bugun 5,gunum 7 gun sonra ak la kara belllı olacak.hayırlısı hepımız ıcın.

embriyoları 5.güne kadar bekletip eniyisini seçmek istediler fakat 6.günde transfer etmek de tutunma olasılığı açısından pek uygun değil diye dondurmayı uygun gördüler.Biz de tek embriyo transfer etmek yerine bir kez daha yumurtlama programına başlayıp belki daha iyi birkaç embriyo olur diye umut ediyoruz.Tabii ki bu arada ulun bey ve ekip almandan ayrılmış,embriyomuzu termosa koyup umut tüp bebek merkezine taşımak zorunda kaldık.Almandan iade almamız gereken 1000 e luk transfer ücretini geri almaya çalışıyoruz ama işler karışık.
size transfer yapılmış galiba hayırlı olsun inşallah olumlu olur

embriyoları 5.güne kadar bekletip eniyisini seçmek istediler fakat 6.günde transfer etmek de tutunma olasılığı açısından pek uygun değil diye dondurmayı uygun gördüler.Biz de tek embriyo transfer etmek yerine bir kez daha yumurtlama programına başlayıp belki daha iyi birkaç embriyo olur diye umut ediyoruz.Tabii ki bu arada ulun bey ve ekip almandan ayrılmış,embriyomuzu termosa koyup umut tüp bebek merkezine taşımak zorunda kaldık.Almandan iade almamız gereken 1000 e luk transfer ücretini geri almaya çalışıyoruz ama işler karışık.
size transfer yapılmış galiba hayırlı olsun inşallah olumlu olur

canım allah yardımcın olsun.evet ben transfer yaptırıdm benım transferımıde ulun bey yaptı bugun 5,gun bakalım beklıyoruz.ınsaalah allah hepımızın kucaklarını hayırlısyla doldursun.gunlerde gecmıyor bazen umıtsız bazen umıtlı yasıyorum.hayırlısıyla bır sonuc alsak.dua edelım bırbırımıze:emir_bebek::emir_bebek:

fatmanur cum bugun gorunmedın.sende transferden sonra nasıl belırtıler var.gercı herkesın degısıktı ama ınsan merak edıyor yınede.

kızlar neler yapıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum bu gün ulun beyde muayenemi yaptırdım kızım çok iyimş ay birde karnım büyümeye başladı galiba

tedavye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun sonuç bekleyen arkadaşlar sizinde sonuçlarında pzitif olsun :1hug:

arkadaşlar umut da raporsuz tüp bebegin maliyeti ne kadar acaba? uzun süredir rapor almak için ugraşıyordum ama alamıcam sanırım bi sürü sorun çıkardılar bugun sabrımın sonuna geldim hem sinirlendim hem çok üzüldüm o kadar emegim boşa gittigi için... raporsuz denemek istiyorum ama fiyatları beni aşarmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back
X