Doç dr ümit taşkın ?????

Bende sizin yasadiginiz magduriyeti Umit Taskinda yasamis olan biri olarak yaziyorum hatta daha kotusunu hem saglik hem goruntu 2 ameliyatimda başarisiz gecmistir. UMARM SIZ IYI OLURSUNUZ GECMIS OLSUN. UMIT TASKIN MAGDURUYUM ASLA TAVSIYE ETMIYORUM

Şimdiki halinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum?rica etsem foto paylaşırmısınız?
1 ameliyatimi oldun mafetti 2.yi kimseler yapmadi diye tekrar gorusme sagladk 2 ameliyat icin duzelticem dedi daha iyisi olacak dedi ve daha kotusu oldu Umit Taskina asla guvenmiyorum

Merhaba ben umit beyden on gorusme icin randevu aldim instagramdaki fotograflarini cok begeniyorum ama cevremde hic yaptiran yok internette de cok az bilgi bulabildim guncel olarak yazabilecek biri var mi? Ayni zamanda ingilizceniz varsa realselfden de yorum bakabilirsiniz yorumlar genel olarak iyi ama cok fazla yorum yok malesef.
Asla tavsuye etmiyorum ben mafoldum

1.ameliyatimi oldum sonuc husran yamuk ve cokmeler oldu 2. Ameliyat icin gorustugumde kaburgamdan kikirdak alinarak ilkinden daha iyi olacagini soyledi ve duzeltme ameliyatina tekrardan girdim simdi o daha kotu durumda maalesef 2side hüsran :(((( okadar acı psikolojik maneviyat anlaminda cok yiprandim asla tavsiye etmiyorum

Ameliyat olanlar sonra ortadan yok olmuş. En sonra 2015'te yorum yapılmış. Birileri yazsa da karar versek artık.
Ben umit taskinda 2 tane kotu deneyim yasayan biriyim ilk ameliyati oldum sonuc husran 2. Duzeltme ameliyatinu yapti kabuegamdan kikirdak aldi ve daha kotusu oldu maalesef asla tavsiye etmiyorum

Ben taniyorum kendisinde 2 tane burun ameliyati oldum ilk ameliyat sonrasi yasadigim problemler icin 2.duzeltme ameliyatida yapti ve maalesef oda kotu oldu hem saglik hem goruntu acisindan ciddi magduriyetler yasamakdayim

Back
X