- 9 Eylül 2021
- 29
- 5
- 1
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umit Taskin benim burnumu mafetti umarim siz iyi olursunuz asla asla tavsiye etmiyorumben 20 gün önce kendisine oldum şuan bir sıkıntım yok ama henuz erken yorum için sizin sıkıntı neydı
1 ameliyatimi oldun mafetti 2.yi kimseler yapmadi diye tekrar gorusme sagladk 2 ameliyat icin duzelticem dedi daha iyisi olacak dedi ve daha kotusu oldu Umit Taskina asla guvenmiyorumŞimdiki halinizi ve memnuniyetinizi merak ediyorum?rica etsem foto paylaşırmısınız?
Merhaba umit beye revizyon oldunuz mu? Bana da bilgi verir misiniz
Asla tavsuye etmiyorum ben mafoldumMerhaba ben umit beyden on gorusme icin randevu aldim instagramdaki fotograflarini cok begeniyorum ama cevremde hic yaptiran yok internette de cok az bilgi bulabildim guncel olarak yazabilecek biri var mi? Ayni zamanda ingilizceniz varsa realselfden de yorum bakabilirsiniz yorumlar genel olarak iyi ama cok fazla yorum yok malesef.
Ben oldum olmaz olaydımmm asla tavsiye etmiyorumMerhaba umit beye revizyon oldunuz mu? Bana da bilgi verir misiniz
Ben umit taskinda 2 tane kotu deneyim yasayan biriyim ilk ameliyati oldum sonuc husran 2. Duzeltme ameliyatinu yapti kabuegamdan kikirdak aldi ve daha kotusu oldu maalesef asla tavsiye etmiyorumAmeliyat olanlar sonra ortadan yok olmuş. En sonra 2015'te yorum yapılmış. Birileri yazsa da karar versek artık.