Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

Kazen

Babalar ve Oğulları
Administrator
14 Kasım 2001
20.756
80.628
Doç.Dr.Zühtü DEMİR
Doktor - Ankara
Plastik Cerrahi - Estetik Cerrah

Özel Uzmanlık ve Çalışma Alanları

  • Estetik Cerrahi
  • Burun Estetiği
  • Karın Estetiği
  • Yüz Gençleştirme
  • Liposuction
  • Kaş Estetiği
  • Peeling
  • Meme büyütme,küçültme ve dikleştirme
  • Kepçe kulak düzeltilmesi
  • Göz kapağı estetiği

Doç.Dr.Zühtü DEMİR için yorum, tavsiye ve teşekkürlerinizi sunabilir. Doç.Dr.Zühtü DEMİR hastaları sohbetlerini bu başlık altında yapabilirler.
 

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.731
13
burda sanırımm bilgilendirme amaçlı sohbetlerde edbileceğizz...hadi hayırlı olsıunn..
 
C

cilek.35

Ziyaretçi
zühtü beyden konuşmak yasaksa ben ajda pekkan ile ilgili konuşmak istiyorum müsade varmı acaba onuda bilmek istiyorum şimdi bide ban filan yerim aman allah korusun naparım ben sicilme kara leke ömür boyu sabıkalı filan dolaş memur filanda olamıyorum devlet dairelerinde çalışamam bütün siyasi ticari ve iktidari hayatım son bulurboshayallersmile
 

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.731
13
ha haa haa ya hic gülesim yoktu yaaa!! Ben ne diyeyim simdi???? Cok komik, futboll taraftarlari gibi ha haa

zühtü beyden konuşmak yasaksa ben ajda pekkan ile ilgili konuşmak istiyorum müsade varmı acaba onuda bilmek istiyorum şimdi bide ban filan yerim aman allah korusun naparım ben sicilme kara leke ömür boyu sabıkalı filan dolaş memur filanda olamıyorum devlet dairelerinde çalışamam bütün siyasi ticari ve iktidari hayatım son bulurboshayallersmile

alemsiniz ikinizde..naniknanik:1rolleyes:
 

sibel_ssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
36
0
39
teknologcum sanırım tasarımlar konusunda bana destek olabılırsın:) sana nasıl resım yollayabılrıım hala cok kararsızım tasarım konsuunda bi haftam kaldı oysa:KK43: özel mesajda atamıyorum
 

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
zühtü beyden konuşmak yasaksa ben ajda pekkan ile ilgili konuşmak istiyorum müsade varmı acaba onuda bilmek istiyorum şimdi bide ban filan yerim aman allah korusun naparım ben sicilme kara leke ömür boyu sabıkalı filan dolaş memur filanda olamıyorum devlet dairelerinde çalışamam bütün siyasi ticari ve iktidari hayatım son bulurboshayallersmile

Canımcım almışız bile cezalarımızı, artıkın sabıkamız var kk'da :1ninca:
Ajda Pekkan iyi bi seçimzemuszemus
 

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.731
13
canımm mail adresini özdele gönderdim resimleri gönder yapalımm güzel tasarımlar..sevgiler.
 

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
frapan Zühtü beyden tarih aldımı kızlar biliyomusunuz
 

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
Kızlar çok düşündüm ve dr için pazartesi günü Zühtü Bey ile randevu aldım büyük ihtimalle aynı gün ameliyat gününü'de alıcam opuyorumnanaktan
 

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.731
13
nehiyy hadi hayırlı olsun canım...
benden selam olsun zühtü beyeezemuszemus
mutlaka selamımı söle mimleniyim iyce hahaha
 

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
nehiyy hadi hayırlı olsun canım...
benden selam olsun zühtü beyeezemuszemus
mutlaka selamımı söle mimleniyim iyce hahaha

Tamam cnm söylemez miyim hiç zemuszemus
Sayesinde iyi bir grup oluşturduğumuzu da söylicem ona kaydirigubbakcemile2
Onun yaptığı tasarımı da koyarım buraya, farklı olur mu bilemiyorum ama :icecream:
 

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.731
13
hadi bakalımm.tasarımda hep söylüyorum amaaa..ne istediğini çok iyi anlat canımm gerisini zühtü beye bırakk..o en iyi şekild eyapacaktır eminimm..

ben sadece morlukalrdna korkuyorumm
korkuyorum derken kendi adıma deil..
ben ameliyatın en kötüsünü yaşadım sezeryandaa üst dikişlerim atılırken uyanmıştımm..
acısı tarifsiz..

morluklardan korkum yokk..
ben küçük kuzumda oluşabilecek tranvadan korkuyorumm..
bakalım hayırlısı..
 
C

cilek.35

Ziyaretçi
nehiyyy cokk sevindim cnm bizden bahset zühtü beye :) inşallah istediğin gibi olur burnun cok optumm
 

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
Tamam kızlar bahsedicem =)
teknolog ben morluklar için bişeyler duymuştum lazerle ışın tutup azaltıyolarmış -tatlicadiarzu-
Gitmişken onuda sorayım istersen varmıymış böyle bişey.
Cilekcim inş. olur diğer tasarımda içime sinmeyen bişeyler var yada ben abartıyorum bakalım bu nasıl olcak anlatırm pazrtsi size a.s.
 
C

cilek.35

Ziyaretçi
ayy benimde bişeyler yaptırasım geldi şimdi,keşke ameliyat olmamış olsaydımda gidip olsaydım şimdi poff canım çekti :)
 

ank32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.797
34
kızlar ben şunu anlamadım halende takıldım.topikleri inceledim herkes burun estetiği altında birsürü dr ismi vererek açılan topikk doluu neden benim açtığım topiğin sorun olduğunu çözemedim halen ve ben kendi açtığım topiğin altında yorumlarımı yapmaya devam edecem bu bize haksızlık o zaman tüm burun estetiği altına acılan dr isimleri verilerek açılan topiklerede uyarı verilsin ve doktorlar bölümüne onlarda gitsinn ben kendi açtığım topiğin altına yazacağım
 

__fstk

єη вüуüк тü&#11
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
8.280
5
Fıstığımızda geldi bayanssulusmile

evet geldim cnmmm kaydirigubbakcemile2 ayyy zühtü beyemi olcaksiiinnn zemuszemus hadi hayirlisi insallah cookkkk güzel bi buruna kavusursun
 
X