Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

ayyyy Kazen cok tesekkürler yorumlarimizi bize geri iyade ediceginiz icin :sm_cool:

evet delikleri farketmemişim ben.. ama okadar cok bahsettin ki burnunun çirkinliğinden bende cidden cok kötü bir şey bekliyordum
Zuhtu bey ne zaman tasarlayacak acaba bu burnu:)

frapan cnm felaket cirkin gercekten yaa:S fotoda o kadar belli olmuyo bide normal hayatta görmen lazim korkup kacarsin evet bende zühtü bey nasil bsiey yapcak acaba buna diye cok merak ediyorum
teknologcum cok tskkk benimkinden dogal oldu

frapan sen randevu aldınmı zühtü beyden ne yaptın ne zaman gideceksin yanına fstk verdiğin msnden ekledim seni

tmm yarin alirim büyük bi ihtimalle davetleri özelden bana msnini atar misin tanimam icin

çilekte olsaydı yaa..yokluğu belli oluyorr..msn filanda almamıştıkk..tühh..

sonunda oldu msnim yuppiii :smiley-cool:

kazen bey taşıyacaksanız mümkünse hepsini buraya taşırmısınız bari yazdığımız yaptığımız yorumlar havada kalmasın bari sizden bunu rica etsek olmazmı acaba!!!!!

kazen bey taşıyacaksanız mümkünse hepsini buraya taşırmısınız bari yazdığımız yaptığımız yorumlar havada kalmasın bari sizden bunu rica etsek olmazmı acaba!!!!!

evet mümkünse o yorumlarimiz bu topige tasincaksa topigin basina tasinsa ve en son yazilan yorumlar en son sayfalarda olsa süper olur

Cilek banlanmış çok üzüldüm, bu konuda bize en çok yardım edenlerden biri oydu. Bu durum rtük gibi bişey oldu burda cezalanan kim oluyor acaba ? ilginç..
Neyse mesajların buraya taşınmasına sevindim hiç değilse onları kurtarmış olduk.

ank32cimin benim burnuma yaptigi tasarim opuyorumnanaktan

inş taşınırsaa bekliyoruzz bi ümitle nehiycim

cnm mesajlar daha tasinmadiii

ben bu kadar yaptım bakalım yorumları alalım kızlarrrD

kizlar ank32nin bana yaptigi tasarimi nasil buldunuz ben begendim bunu cok dogal durmus burun delikleride az cok kapanmis kaydirigubbakcemile2

Taşınır kızlar tamam demiş sözünden dönecek kadar değildir heralde o kadar paylaşım bilgi çöpe mi gidicek ?
Ayrıca lay lay lom'dan bahsetmiş biz burda askerlik mi yapıyoruz iş ortamında mıyız ? Onuda anlayamadım neyse uzatmak istemiyorum. Yine beraber olalım da boshayallersmile

valla kizlar sagolun el birligiyle burnuma adam gibi tasarim yapabildik zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…