Doç. Dr. Zühtü Demir için yazılan yorumlar, tavsiyeler ve teşekkürler.

evet cnm olmayi düsünüyorum, hatta düsünmekle kalmayip olcam ins :86:
ya zühtü bey diye karar vermistim, emindim kesinlikle ona olmak istiyodum:97: ama ne yalan söyleyim son zamanlarda benimde kafam karismadi degil :59:
suan icim aklimda net bi isim yok:31: ne tuhaftirki arastirmayida biraktim allam :27: ne olcak benim bu halim bilemiyorum :60:

Evet canım, kafalar ister istemez karışıyor ama kafaya girdimi bu ameliyat düşüncesi kolay kolay çıkmıyorda :-) ben aylardır barış çakır ve zühtü demir arasında gidip gidip geliyorum. Gel bir çılgınlık yapalım zühtü beye beraber ameliyat olalım :1:

ben zühtü beyi tavsiye ederim..bazı arkadaşlar var sonuçtan cok memnun olmayan ama bu demek değildir ki herkesin burnu kötü olacak.her doktor süper burunlar yapmıyor.en iyi doktorun bile yaptığı burunlarda hatalı olabiliyor.tabi insanların memnuniyetinde bağlı bi durum.ben zühtü beyden cok memnun kaldım. burun,gögüs ve basenlerimi zühtü beye yaptırdım cokta memnunum ve tavsiyede ederim..

Evet senin burnunda çok güzel olmuş.:nazar: Ve haklısın bu birazda şans işi. Doktorun marifeti şansla birleşince güzel sonuçlar çıkıyor. Görüdklerim kadarıyla zühtü beyin yaptığı burunlar beğendim ben. Beni tek endişelendiren benimki revizyon olacak. Ve benim burnum biraz zor bir burun. Ucu üçgenimsi bir şekilde sivriltilip kemikte eğri bırkaıldığı için hem doktora hemde şansıma fazla iş düşüyor. Bu forumda gördüklerimden yola çıkarak iki favorim var zühtü demir ve barış çakır. Zor işler çok zor.

oske eski burnunu görünce zühtü bey kafama iyice yattı ya :) çok doğal olmuş çok güzel yapmış. şimdi ben ameliyat olmadığım için seni o kadar iyi anlamıyor olabilirim ama senin yaşadığın değişim bile bir mucize benim için. Ayrıca o küçük kemerimsi şey kemerin olduğu yerde de değil sanki daha aşağıda. Sen onun kemik olduğuna emin misin şişlik gibi tatlım ya. zühtü bey ne diyor kemik mi diyor?

oske eski burnunu görünce zühtü bey kafama iyice yattı ya :) çok doğal olmuş çok güzel yapmış. şimdi ben ameliyat olmadığım için seni o kadar iyi anlamıyor olabilirim ama senin yaşadığın değişim bile bir mucize benim için. Ayrıca o küçük kemerimsi şey kemerin olduğu yerde de değil sanki daha aşağıda. Sen onun kemik olduğuna emin misin şişlik gibi tatlım ya. zühtü bey ne diyor kemik mi diyor?

Yapma etme Samantha okadar şey çektikten sonra inan böle bi sonuç çıksın istemezsin
en son 7 ay önce görüşmüştük zühtü beyle ozaman şiş olduğunu söylüyordu :S
şimdi gitsem büyük ihtimal yine şiş diyecek
buarada ewet tam kemer kısmında değil biraz daha aşağıda
9,5 ay oldu ve hiiç bir farklılaşma yoook :S

Evet canım, kafalar ister istemez karışıyor ama kafaya girdimi bu ameliyat düşüncesi kolay kolay çıkmıyorda :-) ben aylardır barış çakır ve zühtü demir arasında gidip gidip geliyorum. Gel bir çılgınlık yapalım zühtü beye beraber ameliyat olalım :1:
:1: sen ne zaman olmayi düsünüyosun cnm ?

bende kararsızım.barış çakır zühtü demir ve ünal şahin var aklımda ama hangisi? arkadaşlar bu 3 doktora ameliyat olup memnun olmuş yada olmamış herkesin tavsiyesine ihtiyacım var.yardımcı olurmusunuz?

:1: sen ne zaman olmayi düsünüyosun cnm ?

Cnm yeni gördüm mesajını...ben doktordan emin olsam hemen olmak istiyorum. Revizyon olması korkutuyor beni. Zühtü demirin gördüğüm burunları çok güzeldi ama revizyon olan hiç görmedim. Kafam karışık hala :-(

merhaba arkadaslar uzun zamandir girmiyordum siteye kardesimle birlikte bizde zuhtu beye karar vermistik ve ameliyat olduk nihayetinde ..benim ikinci malesef kardesimin ise ilk ameliyatiydi, resimleride firsat buldugum en kisa zamnda yuklemeye calisicam insalah hepinizie keyifli gunlerrr diliyorm:3:

Evet artık Onep'te değil. Ayrılmış.İyi de olmuş bence. Bu arada bende Zühtü Beye oldum ameliyatımı.Gayet memnunum. Bazı arkadaşları anlayamıyorum Petek dinçöz, Deniz Akkaya burnu falan isteyip ısrar ediyorlar. Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama onlar en az 3 defa ameliyat olmuştur.siz bir seferde mucize istiyorsunuz eğer burnunuz büyükse.

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, Zühtü Beye muayene oldum estenik'te, göğüs estetiği için çok kararsızım, yardımcı olabilecek var mı göğüs ameliyatı olan var mı Zühtü Beye, doktor araştırıyorum mayısta olmak istiyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, Zühtü Beye muayene oldum estenik'te, göğüs estetiği için çok kararsızım, yardımcı olabilecek var mı göğüs ameliyatı olan var mı Zühtü Beye, doktor araştırıyorum mayısta olmak istiyorum

canım ben zühtü beye gögüs ameliyatı oldum.1 sene oldu olalı sorun varsa yanıtlayabilirim.ben cok memnun kaldım.

Evet artık Onep'te değil. Ayrılmış.İyi de olmuş bence. Bu arada bende Zühtü Beye oldum ameliyatımı.Gayet memnunum. Bazı arkadaşları anlayamıyorum Petek dinçöz, Deniz Akkaya burnu falan isteyip ısrar ediyorlar. Arkadaşlar bilmem farkında mısınız ama onlar en az 3 defa ameliyat olmuştur.siz bir seferde mucize istiyorsunuz eğer burnunuz büyükse.

canım fıstıkcık nasılsın kızzzz ben bayagdır girmiyodum..sen halen buralardasın haa özledim sizii:)

arkadaşlar göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum doktor araştırıyorum.isim listeme zühtü beyi de ekledim ama biraz bilgi verebilir misiniz hangi yöntem uyguluyo ve ücret ne kadar?

arkadaşlar göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum doktor araştırıyorum.isim listeme zühtü beyi de ekledim ama biraz bilgi verebilir misiniz hangi yöntem uyguluyo ve ücret ne kadar?

canım sana özelden cevap yazdım..dual pand yaptı bana senin vucut yapına göre hangisi uyarsa onu yapıyor gögüs ölcülerinde meme dokuna göre ayarlıyorr tabi seninde fikrini alıyorr fiyatlarda yapılcak ve takıcak silikonun ceşidine göre değişir hastane farkı felan bunlardan cok önemli olan gögsün iyi olması ve deneyimli ve iyi bir doktorun yapması ben cok araştırmayı severim ve ben cok memnunum cok doğal gögüslerim ne büyük ne küçük 85.c yada 85 b kullanıyorum kalıba göre görede cup değişiyor

Son düzenleme:
Aaa evet hakkaten taşınmış ama iyi olmuş ümitköy tersdi zaten bana çankaya olması harika çok daha yakınımda.

canım sana özelden cevap yazdım..dual pand yaptı bana senin vucut yapına göre hangisi uyarsa onu yapıyor gögüs ölcülerinde meme dokuna göre ayarlıyorr tabi seninde fikrini alıyorr fiyatlarda yapılcak ve takıcak silikonun ceşidine göre değişir hastane farkı felan bunlardan cok önemli olan gögsün iyi olması ve deneyimli ve iyi bir doktorun yapması ben cok araştırmayı severim ve ben cok memnunum cok doğal gögüslerim ne büyük ne küçük 85.c yada 85 b kullanıyorum kalıba göre görede cup değişiyor

Ank32 iz çok fazla kalıyormu yani belirginliği nekadar

Back
X