Doğa iğneli epilasyon UZMANI nın mükemmelliği

Bunları zamanında iş yeri sahibi yazmış sanırım kendisinin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum , insanları tersliyor tok satıcı olmuş, ben kendisini tanımıyorum bugün arayıp bilgi almak istedim iki kez aradık meşgule attı daha sonra instagramdan merhaba yazdım beni engellemiş , şaka gibi … Binlerce para alıp insanlara köpek muamelesi yapması etik değil. Burada ki öneriler genelde işletme sahipleri tarafından yapıldığını düşünmeye başladım .

Amacım polemiğe girmek değil ancak yazdığınız şey bana kendisinde çözüm bulmuş biri olarak çok haksız geldi. psikolojisi bozuk ifadesi de hakaret içeren bir ifade. Daha önce memnuniyetini yazmış biri olarak bana da cevap hakkı vermiş oldunuz. Buradaki yorumların kendisi tarafından yazıldığı düşüncesi randevu alamadıktan sonra mı aklınıza geldi ? Eğer öyle birşey olsa kk moderatörkeri zaten böyle birşeye izin vermiyor. Bilişim sektöründe çalışan biri olarak bunu biliyorum. Ayrıca işlem bile yaptırmadan o kadar para veriyoruz dediğinize göre siz para verince istediğiniz gibi davranmak istiyorsunuz. Bu hangi alanda olursa olsun aldığınız ürünün hizmetin bedeli var bu lütfunuz olamaz o sizin ödemek zorunda olduğunuz bir bedel. Bunu iğneli epilasyona binlerce lira ödemiş biri olarak söylüyorum. Gördüğüm kadarıyla randevu alamayan insanların hışmına sadece doğa değil diğer uzmanlar da uğruyor. Süsen ablada da bu durumu gördüm. Süsen abla uğraşmıyor ama doğa sayfasında bu mesajları yayınlıyor niçin randevu vermediğini paylaşıyor. Bir insanın emeğini haksız ithamlara karşı böyle savunmasına sebep olmak doğru bir şey mi ? Bu hakka girmek değil mi ? Sizin psikolojisi bozuk dediğiniz doğa kaç kadının psikolojisini düzeltiyor sayfasına bakın anlarsınız. Benim gibi daha önce başka bir merkezde trajikomik şeyler yaşasaydınız kime haksızlık yaptığınızı anlardınız. Benim tavsiyem eğer okuyanlar tarafsızlık konusunda kararsız kalıyorsa uzmanların sayfalarına baksınlar. Doğa, süsen abla , ben gitmedim ancak doğanın çok iyi bahsettiği gizem kartal epilasyon bunların sayfalarına bakın. Bir de diğer uzmanlara bakın. O zaman anlayacaksınız burada yorum yazmalarına ihtiyaç var mı yok mu. Hem benim ilk gittiğim saçma merkezde yaptığım gibi bir güzel yoruma kanıp hata yapmamış olursunuz. Bu benim yorumum bilse olsa. Geçen doğa paylaştı sayfasında. Biri emir vererek yazmış randevu vermemiş kadın da ağır küfür etmiş randevu alamadığı için o da haklı olarak bir avukatı olduğunu hatırlatmış. Aynı kadın başka bir şikayet sitesinde bir şey demedim beni avukatına vermekle tehdit etti yazmış. Doğa görüşmeyi de şikayeti de yayınlamasa insanın kadına acıyası gelir. Maalesef sosyal medya böyle bir platform. Daha önce sözde iyi diye heryerde reklamı dönen bir uzmanda mağdur olup doğada bir kısmı da süsen ablada kurtulmuş bunu da burada paylaşmış biri olarak yazma gereği duydum. Benim psikolojimi düzelten yıllardır yaşadığım kabusa son veren bir uzmana psikolojisi bozuk diyorsunuz. daha önce de lazer epilasyon olsun iğneli olsun sayısız uzman gördüm doğanın da süsen ablanın da parayla satın alınamayan bir özellik olan özveriyle çalıştıklarını anlarsınız. Öncelikleri para olan insanlar değiller. Benim geçmiş mesajlarımı lütfen okuyun. Bu başlığı açan kişinin fazla değil eksik bile yazdığını anlarsınız. Önce dakikada 4-5 kılı nazlana nazlana burnundan kıl aldırmadan alan kibir abidesi birine gittim. Sonra süsen abla ve doğaya. Süsen abla da çok hakkaniyetli çalışır ama yaş farkından da dolayı doğa çok hızlı. Hiçbir zaman süre akarken başka birşey yaptığını görmedim. En ufak şeyde süreyi durdurur. Daha önce gittiğim yerde elli defa kalkıp kalkıp içeri gidiyordu süre durmuyordu zaten eli de yavaştı boş geçen süreyi de ödemeye ekliyordu. Ne süsen abla ne de doğada asla böyle yaşamadım aksine bir iki saniye için bile süreyi durdurarak çalışıyorlar. Bunlar psikoljisi bozuk birinin sahip olabileceği şeyler değil. Gitmediğiniz için bilmiyorsunuz. Eğer diyelim kendi yazdı. Varsın böyleleri tanıtsın kendini. Kendilerini başka yerde mağdur olmadan kolay yoldan bulmanızı sağladıkları için teşekkür etmek gerekiyor. Ben çevremde kim varsa şahsen reklamını yapıyorum tanıtıyorum. Normal olan da bu değil mi zaten? Aşırı memnunuz ve yazıyoruz. Siz randevu alamadığınız için hiç tanımadığınız biriyle ilgili üstelik hakarete varan bir şekilde yazıyorsunuz. Bunu yapmak için de yeni üye olmuşsunuz. Anormal olan bence budur.

Süsen ablanın sayfası süsenguzellik. Doğanın sayfası dogaigneliepilasyon
Gizem Kartalın sayfası gizemkartalepilasyon

Son düzenleme:
Back
X