- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.771
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
benim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmmNeriman yiğit, cesur demek mesela .madem kişilik etkileniyor isimden kimse kızı cesur olsun istemiyor mu
Herkes kendi kaderini yaşar ya takılma , olmaz inşallahbenim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmm
Bak şimdi merak ettim isminibenim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmm
Böylesi daha iyiHay Allah konum başka bir başlığa taşınınca yazılan yorumlar da gitmiş. Kundalini ismine benzer bir kullanıcı 4 doğa 5 öykü tanıdığım var diye yorum yapmistı en son. Ondan tanıdığı bu isimler hakkında yorum bekliyorum
Çok merak ettimbenim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmm
Gizem merakı artırırBak şimdi merak ettim ismini
Kız sen böyle diyince benim kafada Hitler, Kaddafi falan canlandı ne olabilir kibenim ismim ender konulan öyle birinin ismi ki sormaa.sonum benzemesinnn bari diyeyimmm
benazir buttoKız sen böyle diyince benim kafada Hitler, Kaddafi falan canlandı ne olabilir ki
kadın adı ayol.bari Hitleriye diyeydinKız sen böyle diyince benim kafada Hitler, Kaddafi falan canlandı ne olabilir ki
Yav napim onlar çaktı kafamdakadın adı ayol.bari Hitleriye diyeydin
Ben de ajda, müjde, bergen falan diye düşündüm ama ilk ikisinin sonu kötü diye bir şey yok o yüzden kararsız kaldımkadın adı ayol.bari Hitleriye diyeydin
Konuya dönelim acil.konu sahibi neden sadece bu iki isim?başka alternatifler olmaz mı söylesek?Ben de ajda, müjde, bergen falan diye düşündüm
Bana da ismimden dolayı minnoş diyorlar,mırnavvvvkadın adı ayol.bari Hitleriye diyeydin
aa doğum bölümüne geçmişiz bir deNiye silinmiş ki yorumlar. Bdv bölümünde sayfalarca alakasız muhabbet silinmiyorken
ahhaaa şimdi de bunu bulun hadi.m ile başlayan mırnavv da denilen isim ne ola ki?Bana da ismimden dolayı minnoş diyorlar,mırnavvvv.
doğa kolej ismi mesela.Hay Allah konum başka bir başlığa taşınınca yazılan yorumlar da gitmiş. Kundalini ismine benzer bir kullanıcı 4 doğa 5 öykü tanıdığım var diye yorum yapmistı en son. Ondan tanıdığı bu isimler hakkında yorum bekliyorumKudrAlobar tamam sizdiniz hatırladım. Aradığım kan sizde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?