- Konu Sahibi Darkwhitetime
Kimliği senin çıkartman lazım bence
Ali'yi de ne ön ad ne son ad yap
Tek isim koy istediğini
Aaa kısmet, sen ikinci olursa koyarsın babası de geç
O zaman ikinci isim kesin ali olur :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimliği senin çıkartman lazım bence
Ali'yi de ne ön ad ne son ad yap
Tek isim koy istediğini
Aaa kısmet, sen ikinci olursa koyarsın babası de geç
Ayrica ben kendi babamin ismini koyarim seninki babada benimki ney dedim tık ses çikaramadilar..
Yaşıyor çok sukur hiçbir sağlık problemi falan da yok.ben en çok çocuğum ilerde sevebileceği modern bir isim olsn istiyorumBence sen bunlara takılma. Sen bebeğini kucağına almaya bak. Duygusal sıkıntıların yüzünden bence normalde alinmayacagin uzulmeyecegin bir lafa belki çok kiriliyorsun. Eşinin babası hayatta mi? Yaşamıyorsa küçükken falan ölmüş ise bence onay ver. Sen kendi seçtiğin adı kullan tabii ki. Yaşıyorsa olayı buyutebilirsin bence. Çok saçma bir istek o zaman.
Veliaht geliyo sanki
Paşa soyundanlar mübarek
Sen yine kibar yaklaşmışsın
Olmaz benim babamın adı konulacak deseydin
Akıl akıl gel bunların kuyruğuna takıl, babası madalya takar belki diye hep bu komik adetler
İkinci olur mu nasip kısmetO zaman ikinci isim kesin ali olur :))
alinni yanina isim bulunacak çok bacim:)Ön isim illa babasının adı olucakmis istemiyorum babasının adı ali tamam güzel isim ama daha modern bi isimle beraber konabilir ilerde çocuk istediğini kullandım özellikle sen ne ekle sende ben ali yi kullanicam demesi beni üzdü seni umursamiyorum olarak algiliyorum
Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler