Doğacak bebegimin ismi sorun oldu!!yardım luyfrn

Iki isim resmen iskence.benimde 2 ismim var evde farkli okulda farkli.tek isim koyun eainizle ortak bi noktada birlesin bence.

Bence sen bunlara takılma. Sen bebeğini kucağına almaya bak. Duygusal sıkıntıların yüzünden bence normalde alinmayacagin uzulmeyecegin bir lafa belki çok kiriliyorsun. Eşinin babası hayatta mi? Yaşamıyorsa küçükken falan ölmüş ise bence onay ver. Sen kendi seçtiğin adı kullan tabii ki. Yaşıyorsa olayı buyutebilirsin bence. Çok saçma bir istek o zaman.
Yaşıyor çok sukur hiçbir sağlık problemi falan da yok.ben en çok çocuğum ilerde sevebileceği modern bir isim olsn istiyorum

Öff benim eşim de kız olursa önisim babannesinin ismini vermek istiyor ve kadın yaşıyor hala. Ben olmaz dedim yüzü düştü, tamam dedi. Nedir bu ya nedirrr?

Ya ne var ki bunda. Hem ikinci isme de razı olmuş. Benimde eşim oğluma hamileyken babasının adını koymak istedi bende olur ama bende bir isim koyucam dedim o da yok tek babamın ismi olsun dedi bende inatlaştım o zaman tek benim dediğim olacak. . Sonra sürekli hamileyken iki isimle seslendim. Sonuç ikisinide koyduk ama o dahil herkes benim koyduğum ismi ile sesleniyor:halay:

Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin Umaraım.İsim konusunda inatlaşıyorsa yapacak bir şey yok canım sen istediğin ismi koyarsın oda babasının ismini öyle gözüküyo :)

Bazı ailelerde anne adı baba adı koymak moda olmuş ne oluyorsa daha çok saygı mi duymuş oluyorlar yoksa bizlerden daha çok ailesini mi sevmiş oluyor.bence inatlasmak yerine ikna etmeye çalışın. Okul hayatı var çift isimde olmasın filan deyin beğendiğiniz isimleri söyleyin ben bunu düşündüm filan gibi

Bence o da babası sonuçta.
Tamam sen de karnında taşıyorsun, eşinin binlerce katı emek vereceksin büyütürken de
Ama onun çocuğu öyle heves etmişse koysun.
Çocuk hangisini isterse onu kullansın.
Benim eşim kendi adını koydu mesela. Bir de yanına Alp ismini koyduk
Ben Alp diyorum o ikisini birden söylüyor
Muhtemelen oğluşum Alp diye seslenilmesini ister

o fikirde bi insan degismez , sen bence ikinci ismi arastirmaya basla ketfine gore bisey bul ve koy , "esini degistirmek için ugrasip yorulma uzme bebisi

biz kp nin ismini koyduk ama ben yanina isim ekledim , yurt disindayim once ilk isim kullaniliyuor burda biz tersini istemedikçe , kp^inki ikinci sirada su an
esim de pek demez babasinin adini ustelik o kadarda diretmisti babamin adi olacak diye
kayinlarim ve kp kv tek isim kullaniyolar ,okulda benim istedigim isim kullaniyor
rahatsiz da olmuyorum onlarin kp in ismini koymasindan çocugun adi sonuçta :)

oglum ikisinede alisik bi sorun olmuyor

he bu arada kizim oglumdan buyuk ben rahmetli annemin adini koydum esim hiç ikiletmemisti :)
biz kadinlar da az deiliz hani :)))

Yangına körükle gitmeye gerek yok.

Onun da evladı, senin de. Hani ailesi emrivaki yapınca insan sinir oluyor ama madem eşin ikimiz de birer isim koyalım demiş öyle yapın.

İsteyen istediği isimle seslensin, ileride çocuk kendi ismini seçer zaten.

Veliaht geliyo sanki
Paşa soyundanlar mübarek
Sen yine kibar yaklaşmışsın
Olmaz benim babamın adı konulacak deseydin
Akıl akıl gel bunların kuyruğuna takıl, babası madalya takar belki diye hep bu komik adetler

Hiçbir şekilde de yaranılmıyor böyle ana babalara işin garibi.. :)

O onu kullansin siz kendi istediginizi.. ben iki ismin birlikte kullanilmasi taraftariyim. Benimde iki ismim var. Birisi uzun ama ikisi de modern güzel isimler..kendi ailem birini nisanlimin ailesi birini kullaniyor. Sosyal hayatta ikisini de söylüyorum. Herkes istedigini tercih ediyor. Ben ikisinde de irkilip bakiyorum

o fikir değişmez 2.ismi kabul etmiş şükür et bir arkadaşım eşi çok iyi olmasına rağmen babamın adı tek olacak diye diretmişti...
2 isim koyun siz de diğerini kullanın komşularınıza da diğerini söyleyin...

Ön isim illa babasının adı olucakmis istemiyorum babasının adı ali tamam güzel isim ama daha modern bi isimle beraber konabilir ilerde çocuk istediğini kullandım özellikle sen ne ekle sende ben ali yi kullanicam demesi beni üzdü seni umursamiyorum olarak algiliyorum
alinni yanina isim bulunacak çok bacim:)
bende kötü isim sandim valla:)

Merhaba uzun zamandır siteyi takipteyim ama yeni üye oldum yardımcı olursniz sevinirim.hamileligim zor geçiyor küçük bi operasyon geçirdim lavabo dışında ayağa kalkmak yasak psikolojim çok bozuk üstüne şimdi de eşimin bebegime babasini n ismini koymak istemesi moralimi daha çok bozdu.bende ona koyalım isterim ama iki isim olsun ben babanin adı ikinci isim olur diğerini kullanırız dedim o da sen ne eklersen ekle ben babamın adını kullanicm diyo biraz karışık oldu galiba ama sizce ben ne yapayım nasıl bu fikri degistireyim benm çocuğuma o işimi kullanmak istemiyorum.yorumlarınizi bekliyrm teşekkürler

Ay aynisini gecen hafta yasadim esimle gercekten erkeklerin kafasi hic calismiyor 50 tane sebep soyledim babanin ismini koymicam diye yok koyucaz diye tutturdu sonra bi delirdim aglaya aglaya kendimi yere ata ata koymuyorum dedim babasinin karsisina ciktim baba ben seni cok seviyorum ama evladima cocuklugumdan beri hayalini kurdugum ismi koymak istiyorum senin ismini koymak sana daha fazla saygi duymami saglamicak sen ben cok kirilirim diyosan senin isminide koyalim ama benim istedigimide koyalim dedim yok kizim gerek yok sen ne istiyosan onu koy dedi o zaman ogluna soyle bu konuda biz kizimla anlastik kizin ustune gitme de dedim boylece cozduk konuyu belki sanada fikie olur

Back
X