Doğal burun estetiği için doktor tavsiyesi

nclr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
23
5
1
35
Merhaba yeni üye oldum ve buradaki yorumları ciddiye alıyorum. Ben doğal görünümlü bir burun istiyorum öyle ki estetik olduğu anlaşılmayan. bir senedir araştırmalarım sürüyor çünkü risk almak istemiyorum. İsteklerim doğrultusunda önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen çoğu hastası mutlu olan doktor istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Merhaba bende sizinle aynı şekilde bir arayış içindeyim doktor erdinç ak önerildi üsküdar hospitaltürk hastanesinde fiyatıda makul burdaki çoğu yorumu iki ama arada tek tük kötü yorumlar var onlarda benim aklımı karıştı

Bi kötü yorum bile duyunca korkuyorum. Bence iki kez düşünün. Bi de revizyonla uğraşmayalım. Abdülkadir göksel iyi diye duydum ancak fiyat biraz yüksek geldi bana

Kesinlikle ümit taşkın 1 ay oldu simdiden cok güzel ve dogal kimse anlamıyor yeni tanıyan

Bi kötü yorum bile duyunca korkuyorum. Bence iki kez düşünün. Bi de revizyonla uğraşmayalım. Abdülkadir göksel iyi diye duydum ancak fiyat biraz yüksek geldi bana

Benim bütçemde çok yüksek değil bu sebeple erdinç beyi düşündüm bir tanıdığımda ona yaptırdı ve çok güzel oldu onun tavsiyesiyle erdinç beyi araştırdım ama yinede iki üç kötü yorum aklımı karıştırıyor ne yapıcam bilmiyorum

İnstagramdan baktım evet yaptıkları güzel. Peki fiyat konusunda bir fikrin var mı??

Merhaba;
Ben 2 hafta önce ameliyat oldum. Bu tür ameliyatlarda doktor seçimi çok önemlidir. Ben Prof. Metin Yılmaz’a çok güvendim ve ameliyat olmaya karar verdim. Geçen sene de farklı bir durumdan dolayı yine Metin beye ameliyat oldum. Benim çevremin % 60 ı Metin beyde ameliyat oldu. Metin bey bu konuda başarılı olan ender doktorlardan bir tanesidir. Ameliyattan önce doktorun hastasını rahatlatması ve korkularını yenmesini sağlaması gerekir. Metin bey bu konuda da çok başarılı bir hocadır. Metin beyin bir de şöyle bir özelliği vardır. Para almak için hastalarına olmayacak şeyi olur demez. Eğer olmazsa olmaz der. Bu konuda Metin beye gözünüz kapalı güvenebilirsiniz .

Merhaba

Merhabalar

Süleyman taşa bugün sordum arkadaşlar asistanı 4 bin Euro dedi yani 20 bini geçiyor gerçekten şaka gibi fiyatlar Gürkan kayabaşoğlu çok doğal burunlar yapıyor ama önerirmisiniz bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Kesinlikle ümit taşkın kimse anlamıyor ve ben ameliyatida sonra ki süreçi de cok rahat geçirdim doktorda cok iyi yaptigi hastanedeki calisanlarda cok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…