• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Doğal şampuan kullananlar yardıım

butterbeer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
35
3
88
Kızlar ben daha öncede doğal şampuan kullanmıştım tresan,plesenta,otacı vs. naturaliveın şampuanından kullandım ancak saçı arındırmıyordu dipleri yağlı kalıyodu ve saçımda kuruluk hissi vermişti kaşındırıyodu sabrettim 7-8 kere kullandım alışır belki saçım zamanla diye.En sonunda lanet edip bıraktım bide saç derimde koku oluşmaya başladı o şampuandan sonra.Şu organiciumun yağlı saçlar için olanını kullanıyorum.Memnunum yani saçı arındırıyor.Saçlarım dolaşıyo ama nashinin argan yağını kullanıyorum yumuşacık oluyo.Ancak saç derim nasıl anlatsam banyodan çıktım saçımı kaşıyınca parmağıma deri kokusu geliyo sizede aynısı oluyomu yani bitkisel şampuanlarda olağan bir şey mi bu?

Kızlar ben daha öncede doğal şampuan kullanmıştım tresan,plesenta,otacı vs. naturaliveın şampuanından kullandım ancak saçı arındırmıyordu dipleri yağlı kalıyodu ve saçımda kuruluk hissi vermişti kaşındırıyodu sabrettim 7-8 kere kullandım alışır belki saçım zamanla diye.En sonunda lanet edip bıraktım bide saç derimde koku oluşmaya başladı o şampuandan sonra.Şu organiciumun yağlı saçlar için olanını kullanıyorum.Memnunum yani saçı arındırıyor.Saçlarım dolaşıyo ama nashinin argan yağını kullanıyorum yumuşacık oluyo.Ancak saç derim nasıl anlatsam banyodan çıktım saçımı kaşıyınca parmağıma deri kokusu geliyo sizede aynısı oluyomu yani bitkisel şampuanlarda olağan bir şey mi bu?
bu saydığın şampuanlarda da kimyasal var..var ama az..
ben karbonatlı su yapıyorum onunla yıkıyorum..tertemiz ve kolay kolay yağlanmayan saçlarım var artık..vee kimyasaldanda uzak tabi...bir şeyi de fark ettim..karbonatla 2 aydım yıkıyorum daha çabuk uzadı sanki..banamı öyle geldi bilmem..

bu saydığın şampuanlarda da kimyasal var..var ama az..
ben karbonatlı su yapıyorum onunla yıkıyorum..tertemiz ve kolay kolay yağlanmayan saçlarım var artık..vee kimyasaldanda uzak tabi...bir şeyi de fark ettim..karbonatla 2 aydım yıkıyorum daha çabuk uzadı sanki..banamı öyle geldi bilmem..
Evet otacıda beyin hücrelerine zarar veren bi madde var ama en azından diğer market şampuanlarına oranla daha az katkı maddesi içeriyor.Tresanı küçükken kullanmıştım içinde sülfat varmış diye duydum.Şimdi organicium kullanıyorum onunda içinde parfum falan var ama ona rağmen saç derimde bi koku oluyo.Karbonatla saç yıkamayı bende duymuştum ama cesaret edemedim saçın alışma süresinde kötü gözüküyo diye duydum birde karbonat temizlikte kullanılıyor asitli bi madde saça zararı olurmuki acaba biz farketmeden buda kafamı karıştırdı.

hayır, krem olarak sirkeli su ile durula..ben memnunum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aayy bende otacı kullanmıştım aynı sorun bende de olmuştuu :KK12:
Metroda otobüste bide yazındı o sıcak havada öyle kötü koku yayılıyodu ki etrafa çok rahatsız olmuştum sanki saçımı hiç yıkamıyomuşum gibi kötü bi koku oluşuyodu temizlik hissi vermiyordu :KK43:

Bende Otacı'nın ısırgan otlusunu kullanıyorum ama saydığınız şeyler bende olmadı, hatta memnunum ama beyin hücrelerine zarar veren maddeyi ilk defa duyuyorum, araştırdım bulamadım öyle birşey. Özelden yollar mısınız bana nerde yazıyor o madde?

otacı değil şuan organicum kullanıyorum ben daha önce otacı kullanmıştım ama çok önceydi saçlarımı nasıl etkilediğini hatırlamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitkisel şampuanlar da kullanmadığım ürün kalmadı gebelik sonrası feci bir döküntü engel olamadığım bir cansızlık var arkadaşlar masshile kullanıyorum şimdi dökülme durdu bakalım yeni saçlar gelecek mi

arkadaşlar hepinize rahatlıkla tavsiye ederim ki tüm kel bölgelerim kapandı masshile saç bakım toniği gerçekten saç tellerimi bile kalınlaştırdı dökülmelerim durdu saçlarım daha gür ve kendine geldi harika bir ürün

Back
X