Merhaba arkadaşlar, hamile kalmaya çalışıyorum ve ikiz olur mu diye çok düşünüyorum. Doğal yoldan ikizi olan arkadaşlar sülalelerinizde çift yumurta ikizi var mıydı? benim ananem eşimin de dedesi çift yumurta ikizi bizde de olur mu acaba?
Sağlıklı ömürler versin canım evlatlarına.ne güzel hiç arkadaş aramicaklar. Bende 5+6 hamileyim. Keseyi gördük ama kalp atışını ve kendisini daha göremedim. Benim ailemdede hanı derler ya yedi sulalemde bile yok diye aynen bende o durumdayim.ben hamileligimi 6 gun kala idrar testinde net öğrendim. Adet günüm de beta 584.4 cikti.31 saat sonra yine kan tahlilim 1303 cikti 11 saat sonra 1700 cikti.biraz değerler yüksekti. Ama şimdilik tek kese.ben ikiz hissediyorum hemde çok. Birde rüyamda tek yumurta ikiye bölünmüştü. Birde 5iz doğurdum.sende durum nasil oluştu. Hamile ve ikiz olduğunu nasil oluştuBende doğal yollardan ikizlerime hamile kaldım çift yumurta ikizi ve ne benim ailemde nede eşimin ailesinde hatta soy ağaçlarımızda da yok şimdi 3 aylık prenslerim var
Merhaba öncelikle evlatlarına sağlık versin merak ettim nasil öğrendin kacinci haftada birde kan değerlerin kaçtı canimGenetik olarak kadin tarafindan oluyor diye biliyorum. Benim tek yumurta ikizim oldu dogal yoldan ama ailelerde yok zaten tek yumurta genetik degilmis. Cift icin sansiniz yüksek bence Allah gonlunuze gore versin:)
Merhaba öncelikle evlatlarına sağlık versin merak ettim nasil öğrendin kacinci haftada birde kan değerlerin kaçtı canim
Eğer öyle ise bekle gerisi gelir biz 9.Haftada öğrendik bende senin gibiydiö kalp atışı görmeye diye gittik ki benim yataktan kalkmam yasaktı düşüklerim yüzünden tatil planı yapmıştım herşeyide ayarlamıştım kendimi avutmak için 3 doktora gittim hepsi tek kese diyordu sonra 9. Hafta kendi doktoruma gittim ve ikiz olduğunu usg de doktordan önce ben gördüm Allahım sanada nasip etsin gönlüne göre sağlıklı evlatlr versinSağlıklı ömürler versin canım evlatlarına.ne güzel hiç arkadaş aramicaklar. Bende 5+6 hamileyim. Keseyi gördük ama kalp atışını ve kendisini daha göremedim. Benim ailemdede hanı derler ya yedi sulalemde bile yok diye aynen bende o durumdayim.ben hamileligimi 6 gun kala idrar testinde net öğrendim. Adet günüm de beta 584.4 cikti.31 saat sonra yine kan tahlilim 1303 cikti 11 saat sonra 1700 cikti.biraz değerler yüksekti. Ama şimdilik tek kese.ben ikiz hissediyorum hemde çok. Birde rüyamda tek yumurta ikiye bölünmüştü. Birde 5iz doğurdum.sende durum nasil oluştu. Hamile ve ikiz olduğunu nasil oluştu
teşekkür ederim herkesin evlatlarına benim evlatlarımada sağlık sıhat versin benim çok komik oldu öğrenmem doktorun bana hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldım İnanamadı test sonuçlarına ki benim beta sonucum çok düşüktü önce rahim kalınlaşmasını gördü 1 hafta sonra keseyi ki bana riskli sakın kalkma yat dedi ben dinlemedim önceden plan yapmıştık 3 dr a gittik hep tekti 9. Hafta lendi doktoruma gittim çift kese idi Benim beta hcg sonuçlarım hep normaldi ve normal seyrinden yukarı çıkmadı hiçMerhaba öncelikle evlatlarına sağlık versin merak ettim nasil öğrendin kacinci haftada birde kan değerlerin kaçtı canim
Ne güzel. Bende ikiz istediğim için değil sadece içime doğuyor. Rüyalarımda bile var yani.birde hamile olduğumu adete 6 gun kala idrar testinde net şekild e öğrendim. Hormonlar yüksekti adet günü 584.4 çıktı. Çift kese değil ama tek yumurta ikizi olabilir diye bekliyorum.bu hafta kalbi ni duyacağız cuma günü 6+3 olucaz inş. Ikiz olması beni çok zorlar rahim ağzı genişliği var bende dikişle duruyor bebek.bakalim hayırlısı olsun hepimiz icin11. Haftada gorduk ikiz olduklarini. Ben bir kez kan testi yaptırdım adetimin ikinci gunuydu 348 çıkmıştı bhcg.
Ne güzel. Bende ikiz istediğim için değil sadece içime doğuyor. Rüyalarımda bile var yani.birde hamile olduğumu adete 6 gun kala idrar testinde net şekild e öğrendim. Hormonlar yüksekti adet günü 584.4 çıktı. Çift kese değil ama tek yumurta ikizi olabilir diye bekliyorum.bu hafta kalbi ni duyacağız cuma günü 6+3 olucaz inş. Ikiz olması beni çok zorlar rahim ağzı genişliği var bende dikişle duruyor bebek.bakalim hayırlısı olsun hepimiz icin
Allah evlatlarına sağlık versin canım.dualarim sizinleteşekkür ederim herkesin evlatlarına benim evlatlarımada sağlık sıhat versin benim çok komik oldu öğrenmem doktorun bana hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldım İnanamadı test sonuçlarına ki benim beta sonucum çok düşüktü önce rahim kalınlaşmasını gördü 1 hafta sonra keseyi ki bana riskli sakın kalkma yat dedi ben dinlemedim önceden plan yapmıştık 3 dr a gittik hep tekti 9. Hafta lendi doktoruma gittim çift kese idi Benim beta hcg sonuçlarım hep normaldi ve normal seyrinden yukarı çıkmadı hiç
Bir-tek senin ikiz olmaları hariç birbirimize benziyoruz. Bende 29 haftada yalancı şu geldi .34 haftayı doldurmadanda şu patladı kurze girmedi şükür şimdi 5 yaşında sıpaBenim de hic hayalim degildi ama nasip iste :) olabilir belki yüksek cikmis degerin. Dedigin gibi ikiz olmask cok zor olur hamilelikte dikisten dolayi. Ben 27. Haftada erken dogum riski atlattim sonra da 32+5te gelen sanciyla acil sezeryan oldum. Cok sukur iyiler bebekler ama ikizlerin hamileligi de zor dogum sonrasi da. Tabi ki degiyor yeter ki iyi olsunlar.
Bir-tek senin ikiz olmaları hariç birbirimize benziyoruz. Bende 29 haftada yalancı şu geldi .34 haftayı doldurmadanda şu patladı kurze girmedi şükür şimdi 5 yaşında sıpa
Benim de hic hayalim degildi ama nasip iste :) olabilir belki yüksek cikmis degerin. Dedigin gibi ikiz olmask cok zor olur hamilelikte dikisten dolayi. Ben 27. Haftada erken dogum riski atlattim sonra da 32+5te gelen sanciyla acil sezeryan oldum. Cok sukur iyiler bebekler ama ikizlerin hamileligi de zor dogum sonrasi da. Tabi ki degiyor yeter ki iyi olsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?