Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal yolla olup düşük mü oluyor benim de 4 düşüğüm var ama genetik testim temiz çıktıArkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Ben doğal yolla hamile kalıyorum ama genetik sorun nedeniyle kaybediyorum, bu yüzden genetikli tüp bebek yaptırdık ama iki seferde de tutmadı, sizce neden? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Evet ama genetikli embriyoyla da hamile kalamıyorum. Doktorum da anlamıyor, belki aranızda yaşayıp da bu sorunu çözebilen olmuşturDoğal yolla olup düşük mü oluyor benim de 4 düşüğüm var ama genetik testim temiz çıktı
Doğal yolla hamile kaldığınız herşey bedeninizde oluyor vücutbunu belki yabancı madde olarak kabul etmiyor belki ilk etapta ama tüp bebekte yumurta toplandıktan sonra farklı bi embriyo olup tekrar dışardan transfer ediliyor belki vücudunuz bunu kabul etmiyor olabilir şahsi fikrim. Doktorum transfer öncesi bağışıklık için serum veriyor. Bide prograf die bi ilaç. Bu serumu pgt den sağlıklı gelipte negatif yaşayanlara kullanıyoruz genellikle demişti. Bi araştırmanızı öneririm belki sorun budur inşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınız. İnşallah doğal yolla sağlıklı bebeğiniz olur Rabbim uğraştrmasınEvet ama genetikli embriyoyla da hamile kalamıyorum. Doktorum da anlamıyor, belki aranızda yaşayıp da bu sorunu çözebilen olmuştur
Benimki doğal gebeliklerdi canım o yüzden bir bilgim yok rabbim yardımcın olsumEvet ama genetikli embriyoyla da hamile kalamıyorum. Doktorum da anlamıyor, belki aranızda yaşayıp da bu sorunu çözebilen olmuştur
Anladım teşekkür ederim peki siz ne gibi bir yol izleyeceksinizBenimki doğal gebeliklerdi canım o yüzden bir bilgim yok rabbim yardımcın olsum
Benim de aklıma benzer şeyler geliyor ama doktorum bir şey demediği için emin olamıyorum çok teşekkür ederim inşallah hepimiz en kısa sürede ulaşabiliriz sorayım dedikleriniziDoğal yolla hamile kaldığınız herşey bedeninizde oluyor vücutbunu belki yabancı madde olarak kabul etmiyor belki ilk etapta ama tüp bebekte yumurta toplandıktan sonra farklı bi embriyo olup tekrar dışardan transfer ediliyor belki vücudunuz bunu kabul etmiyor olabilir şahsi fikrim. Doktorum transfer öncesi bağışıklık için serum veriyor. Bide prograf die bi ilaç. Bu serumu pgt den sağlıklı gelipte negatif yaşayanlara kullanıyoruz genellikle demişti. Bi araştırmanızı öneririm belki sorun budur inşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınız. İnşallah doğal yolla sağlıklı bebeğiniz olur Rabbim uğraştrmasın
Bende şu an elim kolum bağlı iyi bir doktor bulamadım beni anlayanAnladım teşekkür ederim peki siz ne gibi bir yol izleyeceksiniz
Nerde yaşıyorsunuz?Bende şu an elim kolum bağlı iyi bir doktor bulamadım beni anlayan
İstanbulNerde yaşıyorsunuz?
Benim doktorum Sait halil kendisinden memnunum gerçekçi ve iyi bir doktor ama sanırım artık bir değişiklik yapmam yeni yöntemler denemem gerekiyor diye Bülent Tıraş a gideceğim. İsterseniz Sait halil le bi görüşün belki beğenirsinizİstanbul
Teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bulundurucamBenim doktorum Sait halil kendisinden memnunum gerçekçi ve iyi bir doktor ama sanırım artık bir değişiklik yapmam yeni yöntemler denemem gerekiyor diye Bülent Tıraş a gideceğim. İsterseniz Sait halil le bi görüşün belki beğenirsiniz
Benim doktorum Bülent tıraş size bahsettim yöntemleri uygulayan ilk önce gidin bi konuşun emin olun sizi anlıcaktık çok güzel dinleyici yol gösterici bi adam içinize sinerse devam edersinzBenim doktorum Sait halil kendisinden memnunum gerçekçi ve iyi bir doktor ama sanırım artık bir değişiklik yapmam yeni yöntemler denemem gerekiyor diye Bülent Tıraş a gideceğim. İsterseniz Sait halil le bi görüşün belki beğenirsiniz
Benim 6vembriyo transferimin 4 ünün pgtli embriyo olmasına rağmen sadece bir tanesinde biyokimyasal gebelik oluşmuştu. Dr lar Rahim nedenli olduğuna dair yorum yapmışlardı. Bu arada pgt li embriyo tutunma olasılığını arttırmaz. Düşük oranını azaltır.Evet ama genetikli embriyoyla da hamile kalamıyorum. Doktorum da anlamıyor, belki aranızda yaşayıp da bu sorunu çözebilen olmuştur
Hangi şehirdesiniz?Arkadaşlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. Ben doğal yolla hamile kalıyorum ama genetik sorun nedeniyle kaybediyorum, bu yüzden genetikli tüp bebek yaptırdık ama iki seferde de tutmadı, sizce neden? Başına böyle bir şey gelen var mı?
Asistanıyla konuştum, reglim bitince gidip görüşeceğim. İnşallah bana da uğurlu gelirBenim doktorum Bülent tıraş size bahsettim yöntemleri uygulayan ilk önce gidin bi konuşun emin olun sizi anlıcaktık çok güzel dinleyici yol gösterici bi adam içinize sinerse devam edersinz
Hiç duymamıştım çok teşekkür ederim doktora gidince soracağım bunu ne gerekiyorsa yapılsın artık öyle yoruldum ki anlatamam. İnşallah siz de tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz evladınıza.Hangi şehirdesiniz?
İzmirde tavmergen tup bebek merkezi var bir nk hücre paneli diye testleri var kan alıyor bakıyor vücutta dışarıdan gelen bir şeyle savaşan hücre var mı diye varsa transferden 1 gün önce Rahime bir iğne vuruyor bebek öyle tutunuyor. Arkadaşım yaptırdı başarılı oldu ben başka bir merkezde yaptırıyorum tüp bebek 2 kere başarısız oldu
Bunlara gittim bir kan verdim meğer bende de varmış embriyolarımı alıp gideceğim kredi çekeceğim ama maddi olarak zorladı bu süreçler artık bizi. Onu bekliyorum iğneli tedavi yani
Ama benim rahimsel bir sıkıntım yok yani normal yolla gebelik oluşuyor, sonra kanamayla değil bebeğin kalbi durduğu için bebekleri kaybediyorum. O yüzden pgt li yaptırırsak olur diye düşündük ama onlar da tutunmuyor rahmeBenim 6vembriyo transferimin 4 ünün pgtli embriyo olmasına rağmen sadece bir tanesinde biyokimyasal gebelik oluşmuştu. Dr lar Rahim nedenli olduğuna dair yorum yapmışlardı. Bu arada pgt li embriyo tutunma olasılığını arttırmaz. Düşük oranını azaltır.
Hiç duymamıştım çok teşekkür ederim doktora gidince soracağım bunu ne gerekiyorsa yapılsın artık öyle yoruldum ki anlatamam. İnşallah siz de tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz evladİstanbulda yaşıyorum
İstanbulda yaşıyorumHangi şehirdesiniz?
İzmirde tavmergen tup bebek merkezi var bir nk hücre paneli diye testleri var kan alıyor bakıyor vücutta dışarıdan gelen bir şeyle savaşan hücre var mı diye varsa transferden 1 gün önce Rahime bir iğne vuruyor bebek öyle tutunuyor. Arkadaşım yaptırdı başarılı oldu ben başka bir merkezde yaptırıyorum tüp bebek 2 kere başarısız oldu
Bunlara gittim bir kan verdim meğer bende de varmış embriyolarımı alıp gideceğim kredi çekeceğim ama maddi olarak zorladı bu süreçler artık bizi. Onu bekliyorum iğneli tedavi yani