Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta şöyle yapalım. yaş-uygulama süresi-uygulanan şeyler- oluşan değişim-kalıcı mı değilmi-
bunları da yazalım :içelim:
benim içinde lütfen bu sağ-sol eşitsizliği sorunu olupta tek göğsünü büyütebilen var mıaralarında 3 cm fark var
![]()
19 yaşındayım ben 1 aydır çörek otu yağını kullanıyorm hergün olmasa da küç de kullanıyorum.çörek otu yağından çok memnunum 2 cnm büyüme elde ettim. bazen 2 gün üst üste yapmadığım oldu ama eski haline dönmedi gerçi belki uzun süre kullanmayınca döner ama onu bıraktıktan sonra anlycam umarım öyle bir şey olmaz :/
benim de sağ göğsüm sola göre baya küçüktü kullandığım yağ ve msjla neredeyse eşitledim ikisini evet küçük olana torpil geçmek lazım :))
zaten hep ona masaj yapıyorum ne kadar sabretmem lazım ki :gitme:
bu ara çook taktım bu eşitsizliğebiri 75 i dolduruo öteki 70 destekli anca var
fark sizinde böyle miydi rahtlatn bni ya yalnz olmadğmı blmek iyi gelr düzelen flan varsa :sinifsinif:
Mümkün büyütmek canım ben küç we masajla we birçok şeylerle 5 cm büyüttüm halen daha büyüyorlar istekle yaparsanız büyürler şuan çörekotu yağıyla maşaj yapıyrum we yeniden küç e başladım çatalım oluştı baya dolgunluk war dewam edicemde sizde istekle yapın memeişleriniz büyütün:lepi:
yok tatlm benim fark o kadar fazla değildi ama gözle görülür bir şeklde küçüktü diğeri. dediğim gibi diğerine dha fazla yap işe yarıyoraklinialirimsmile
ya knardan koltuk altından göğüs ucuna doğru ölçtüğümde 11 cm sol , 7 cm sağ ama sol dolgun baya. alttan ölçtüğümde 7 cm sol 5 cm sağ çok mu fazla ya:çok üzgünüm:
yok cnm ya o kadar fazla değil ben ölçmemştm ama heralde o kadar vardı. sen masajı bırakma bilmiyorum ne kullanıyorsn?