Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dogal yöntemlerle gögüslerini büyüten arkadaslar

incimiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
183
14
118
Dogal yöntemlerle istedikleri sonuca ulasan arkadaslar ..lütfen uyguladiginiz yöntemleri anlatin ..hem daha yolun basinda olanlarada yani benim gibi senağlama moral olsun biraz :teselli:

hatta şöyle yapalım. yaş-uygulama süresi-uygulanan şeyler- oluşan değişim-kalıcı mı değilmi-
bunları da yazalım :içelim:

benim içinde lütfen bu sağ-sol eşitsizliği sorunu olupta tek göğsünü büyütebilen var mı :( aralarında 3 cm fark var :(

benim içinde lütfen bu sağ-sol eşitsizliği sorunu olupta tek göğsünü büyütebilen var mı :( aralarında 3 cm fark var :(

SENDE BİRAZ KÜÇÜK OLANA TORPİL GECİCEKSİN BİTANEM KREM YAĞ MASAJ HEP ONUNKİ TORPİLLİ OLUCAK BENİMDE BİRAZ ESİTSİZ AMA İNAN FARKEDİYO EN AZINDAN FARKI AZALTIRkaydirigubbakcemile

19 yaşındayım ben 1 aydır çörek otu yağını kullanıyorm hergün olmasa da küç de kullanıyorum.çörek otu yağından çok memnunum 2 cnm büyüme elde ettim. bazen 2 gün üst üste yapmadığım oldu ama eski haline dönmedi gerçi belki uzun süre kullanmayınca döner ama onu bıraktıktan sonra anlycam umarım öyle bir şey olmaz :/
benim de sağ göğsüm sola göre baya küçüktü kullandığım yağ ve msjla neredeyse eşitledim ikisini evet küçük olana torpil geçmek lazım :))

19 yaşındayım ben 1 aydır çörek otu yağını kullanıyorm hergün olmasa da küç de kullanıyorum.çörek otu yağından çok memnunum 2 cnm büyüme elde ettim. bazen 2 gün üst üste yapmadığım oldu ama eski haline dönmedi gerçi belki uzun süre kullanmayınca döner ama onu bıraktıktan sonra anlycam umarım öyle bir şey olmaz :/
benim de sağ göğsüm sola göre baya küçüktü kullandığım yağ ve msjla neredeyse eşitledim ikisini evet küçük olana torpil geçmek lazım :))

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

zaten hep ona masaj yapıyorum ne kadar sabretmem lazım ki :gitme:
bu ara çook taktım bu eşitsizliğe :( biri 75 i dolduruo öteki 70 destekli anca var :( fark sizinde böyle miydi rahtlatn bni ya yalnz olmadğmı blmek iyi gelr düzelen flan varsa :sinifsinif:

Mümkün büyütmek canım ben küç we masajla we birçok şeylerle 5 cm büyüttüm halen daha büyüyorlar istekle yaparsanız büyürler şuan çörekotu yağıyla maşaj yapıyrum we yeniden küç e başladım çatalım oluştı baya dolgunluk war dewam edicemde sizde istekle yapın memeişleriniz büyütün:lepi:

bnde 1 aydır yapıyorum masaj çörek otu yağıyla bide mersin yagıyla fark ediyo dolgunluk oluyo ben daha ölçmedim bugün ölççem inş büyütürüzde emeklerimiz boşa gitmez opuyorumnanaktan bide yam köküde işe yarıyomuş bakıcam aktara yagı varsa ondanda kullanıcam 3 4 ay dvm etmeyi düşünüyorum sona bırakıcam bakıcam sönüyo mu .. sönüyosa bi daha yapmam zaten :çok üzgünüm:

Şu yam kökünü çok merak ediyorum. Fırsat olursa alıp deneyeceğim ben de, ama nasıl kullanıldığı hakkında en küçük bir fikrim yok. Onunla ilgili hiç başlık da açılmamış sanırım, enteresan.

zaten hep ona masaj yapıyorum ne kadar sabretmem lazım ki :gitme:
bu ara çook taktım bu eşitsizliğe :( biri 75 i dolduruo öteki 70 destekli anca var :( fark sizinde böyle miydi rahtlatn bni ya yalnz olmadğmı blmek iyi gelr düzelen flan varsa :sinifsinif:

yok tatlm benim fark o kadar fazla değildi ama gözle görülür bir şeklde küçüktü diğeri. dediğim gibi diğerine dha fazla yap işe yarıyoraklinialirimsmile

ben suyla yutuyorum ilk başta zorlandm ama alıştım şimdi. yoğurdun içine karıştırıp yiyenler de var sanıırm

Mümkün büyütmek canım ben küç we masajla we birçok şeylerle 5 cm büyüttüm halen daha büyüyorlar istekle yaparsanız büyürler şuan çörekotu yağıyla maşaj yapıyrum we yeniden küç e başladım çatalım oluştı baya dolgunluk war dewam edicemde sizde istekle yapın memeişleriniz büyütün:lepi:

ay hiç sabredemiyorum bunları yaparken hakkteen büyüdümü 5 cm yaa
allahım bizede nasip et
küçü nasıl kullanıyosunuz?
ben çörek otunu bıraktım sivilcelenmeden dolayı

yok tatlm benim fark o kadar fazla değildi ama gözle görülür bir şeklde küçüktü diğeri. dediğim gibi diğerine dha fazla yap işe yarıyoraklinialirimsmile

ya knardan koltuk altından göğüs ucuna doğru ölçtüğümde 11 cm sol , 7 cm sağ ama sol dolgun baya. alttan ölçtüğümde 7 cm sol 5 cm sağ çok mu fazla ya :(:çok üzgünüm:

ya knardan koltuk altından göğüs ucuna doğru ölçtüğümde 11 cm sol , 7 cm sağ ama sol dolgun baya. alttan ölçtüğümde 7 cm sol 5 cm sağ çok mu fazla ya :(:çok üzgünüm:

yok cnm ya o kadar fazla değil ben ölçmemştm ama heralde o kadar vardı. sen masajı bırakma bilmiyorum ne kullanıyorsn?

yok cnm ya o kadar fazla değil ben ölçmemştm ama heralde o kadar vardı. sen masajı bırakma bilmiyorum ne kullanıyorsn?

ben
mersin çilek çemen çörek otu yağını karıştırıp sürüyorum ve adaçayı rezene karıştırıyoeum bi de çemen kürü yapıyorum 5. gün bu uygulamada ve sızlamalarım var

daha önce çoook şey denedim ama ben hep pes ediyorum sürekli yapmıyorum :( sürekli yapsam olacak ama üşeniyorum benneyaptımki

Back
X