doğalgaz belası:-(

Yuh. Ben kendiminkine fazla diyordum da 350 tl çok canım ya, bi baktırın kombinize, sayacınıza. Vardır bir saçmalık. Belki de başka daireninkini size yazdılar. İyice kontrol et.
biz zengin edicez igdaş'ı .. misafirimiz vardı 2 haftalıgına. biraz üşüyordu, hiç sorgulamadan çılgınlar gibi yaktık. bakalım artık bu ay nasıl olacak.. kıstık iyice.. daha bu havalar bir şey değil yani, bir de bunun karakışı var.. işte bir dahaki ay da yine bir absürtlük olursa bakacağız sayaçlara.

Kızlarrrrr sayacım mı bozuk anlamadım? Dün akşam doğalgaz sayacına baktım 171 küsür dü. Dün saat on bir gibi eve geldik yaktım en düşük ısıda.sabah on gibi kalktık sayaca bida baktım 175 olmuş. Yani yemek yok duş yok bir gecede 4m3 çok fazla değilmi? Bozuksa nerden anlarım.Öfff başım doğalgazla belada valla. Sevmedim sevemedim annemin sobasını istiorummmmm, çatır çatır yanıp be ısıtan, üstünde kestanelerim:'(

temizliğini yaptınız mı bizide öyleyi servisi aardık adam tmizledi en düşükte ble ev sıcacık

Kızlarrrrr sayacım mı bozuk anlamadım? Dün akşam doğalgaz sayacına baktım 171 küsür dü. Dün saat on bir gibi eve geldik yaktım en düşük ısıda.sabah on gibi kalktık sayaca bida baktım 175 olmuş. Yani yemek yok duş yok bir gecede 4m3 çok fazla değilmi? Bozuksa nerden anlarım.Öfff başım doğalgazla belada valla. Sevmedim sevemedim annemin sobasını istiorummmmm, çatır çatır yanıp be ısıtan, üstünde kestanelerim:'(
ahaha :) ağzınıza sağlık

Back
X