Dogalgaz faturasi

Kelebek040225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
173
100
48
Arkadaslar merhaba. Bu yil ilk defa dogalgazli bir evde oturuyoruz ay boyunca 40 derecede calistirdik bi oturma odasi mutfak ve yatak odasi yandi evim 1+1 ama mutfak ayri ve odalar genis toplam 70 metrekare. Havalar malum daha cok sogumadi 40 derece yeter dedik bu ay 285 lira dogalgaz faturasi geldi cok gibi sanki bir de kar kış olsa kimbilir ne kadar gelcek acaba ben bilmedigim icin mi fatura bana cok geldi anlamadim sizde de cok mu sizin nasil ve dogalgaz faturasını dusurmek icin yaptığınız seyler var mi

Bayaa çok gelmiş yaa bizim evde 75 m2 butun odalar yanıyor . Evde oldugumuzda 60 evde yokken 40 da duruyor . Bu ay full yaktık 169 gelmiş . Bana bu bile çok geliyor
2 kişiyiz biz bu arada eşim her gun banyo olur . Yemek fazla pişmez ama ne kdr etkiler bilmiyorum

Annemin evi 150 metrekare, gece gunduz 35 derecede yakiyorlar, 155 TL fatura geldi.

Benim evim 165 metrekare guney ve dogu cephesi var. Gunduz hic yakmiyoruz, aksamlari kim eve once gelirse kombiyi aciyor. Salon, mutfak, banyo ve y.odasinin petekleri acik. Bu da toplamda 90 metrekaredir kasim ayi 50, aralik ayi 65 TL fatura odedik. Hem annemin hem benim evimde termostadli vanalar var.
Sizinki bana cok cok yuksek geldi.

Bizimde kasim ayinda oturma odasini surekli 45 derecede yaktik ve gecelri yatak odasini yakmistik
20 gunde bizede 113 geldi
Bizede mi fazla geliyor acaba
Cok soguk bir sehirde de degilim
Bu ay 200 u bulur
Bu ayda yine oturma odasi full acik.
yatak odasi geceleri yaniyor.

Benim onceki evim merkezi sistemdi.470 odedigim bile oldu
Kombi ona gore cok avantajli

Canim kombi icin bakima gelen yetkili, 3 petegin mutlaka acik olmasi gerektigini soyledi. Diger turlu hem kombi zorlanir, hem de gaz sarfiyati yuksek olurmus. Esim de muhendis benim, o da aynini soyluyor.

Canim kombi icin bakima gelen yetkili, 3 petegin mutlaka acik olmasi gerektigini soyledi. Diger turlu hem kombi zorlanir, hem de gaz sarfiyati yuksek olurmus. Esim de muhendis benim, o da aynini soyluyor.
Cnm bizimki yatak odasi ve oturma odasi ikiside uzun petekten 2 ser metrelik yinede 3. Cu bir odayi acmak gerek mi ki
Evimizi yapan muteahitler koridora petek yapmayi akil etmemisler
Mutfagida pek kullanmadigim icin acmiyordum

Aksamdan sabaha kadar mi yaniyor
Cok iyiymis oyleyse

Cnm bizimki yatak odasi ve oturma odasi ikiside uzun petekten 2 ser metrelik yinede 3. Cu bir odayi acmak gerek mi ki
Evimizi yapan muteahitler koridora petek yapmayi akil etmemisler
Mutfagida pek kullanmadigim icin acmiyordum
Giris ve koridorlarda ozel talep yoksa genelde petek olmuyor. Mutfagi acip, kombinin derecesini dusurebilirsin canim.

Aksamdan sabaha kadar mi yaniyor
Cok iyiymis oyleyse
Annem gece gunduz hic kapatmadan yakiyor. Ben aksamlari bir kac saat, bazen 40 bazen 50 de yakiyorum. Evim guzel gunes aliyor, h.sonlari da simdilik bu sistem devam ediyoruz. Havalar iyi gidiyor. Gunes olunca soguk olsa da evim cok guzel isiniyor.

size cok iyi gelmis ya kombinizin markasi ne acaba ondan kaynaklaniyor olabilir mi baya fark var cunku arada bi de tekirdagdayiz soguk bir yer de degil

Bu dogalgaz faturasi ilden ile degisiyor mu acaba kizlar mesela bir gunde kac metrekup yakiyorsujuz da boyle dusuk faturalar geliyor evim kuzey cephe gunes almiyor sadece oturma odam sabah gunesi aliyor diger odalar almiyor altimiz dukkan ustte oturan yok dairenin bir yani bos arsaya bakiyor 40 derecede yakiyoruz evin ici 21 22 derecede bir de daha fazla yaksak kimbilir ne kadar gelicek kombim de ariston bu arada

size cok iyi gelmis ya kombinizin markasi ne acaba ondan kaynaklaniyor olabilir mi baya fark var cunku arada bi de tekirdagdayiz soguk bir yer de degil
Bizim İstanbul markası Demirdöküm ve yoğuşmalı . Vanalarda termostat falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…