zam geldi hepsine bize de bu ay elektrik ve doğalgaz az geldi ki akşamları sdce 2-3 saat yakıyoruz doğalgazıselam kızlar konu biraz saçma gelebilir ama kafama takıldı ben 1 hafta evde olmadığım ve her zaman en düşük derecede yaktığım halde doğalgaz faturası 330 lira geldi! Her zaman gününde öderim evim küçük ve zaten tek başımayım 1 haftada yoktum, en fazla 180 gelirdi görünce şok oldum. Ben daha nasıl kısıtlıcam ki en düşü derecede yanıyor zaten. Gündüz yakmayıp akşam yaksam o zaman değişen birşey yok ilk ısınırken çok yakıyor diyorlar. Elektrikte çok geldi kazandığımız faturalara
Bu ayki doğalgaz faturası geldi mi? Biz geçen ay hep kısılta yaktık 440 geldi. Asıl soğukları yaşadığımız bu ayı merakla ve endişeyle bekliyorumselam kızlar konu biraz saçma gelebilir ama kafama takıldı ben 1 hafta evde olmadığım ve her zaman en düşük derecede yaktığım halde doğalgaz faturası 330 lira geldi! Her zaman gününde öderim evim küçük ve zaten tek başımayım 1 haftada yoktum, en fazla 180 gelirdi görünce şok oldum. Ben daha nasıl kısıtlıcam ki en düşü derecede yanıyor zaten. Gündüz yakmayıp akşam yaksam o zaman değişen birşey yok ilk ısınırken çok yakıyor diyorlar. Elektrikte çok geldi kazandığımız faturalara
ayy çok gelmiş sanada..bize ne gelecek acabaBu ayki doğalgaz faturası geldi mi? Biz geçen ay hep kısılta yaktık 440 geldi. Asıl soğukları yaşadığımız bu ayı merakla ve endişeyle bekliyorum
Sorma sermayeyi kediye yükledikayy çok gelmiş sanada..bize ne gelecek acaba330 elektirik klima ile ısınıyoruz hepsi içinde
kızkardeşim rahat okonuda:)alt katta yaşlılar varmış..üsttede bebekli komşusu..bizimki arada:))240 verdi ama geçen ay yinedeSorma sermayeyi kediye yükledikAlttaki de yakmıyo yerler buz gibi. Yaz gelsin artıkkkk
Benim üst boş alt yakmıyor. Üşüyoruz @cryptic reyizzkızkardeşim rahat okonuda:)alt katta yaşlılar varmış..üsttede bebekli komşusu..bizimki arada:))240 verdi ama geçen ay yinede
bak herkes 250..300 diyor..hayat çok pahalandı bence..evlenmeden önce kışı severdim..masraflar çok yükseliyor kışın okadar sevmiyorum artık..:)Sorma sermayeyi kediye yükledikAlttaki de yakmıyo yerler buz gibi. Yaz gelsin artıkkkk
bende 3 kattayım ..alttaki 2 daire boş..bir ben yakıyorumBenim üst boş alt yakmıyor. Üşüyoruz @cryptic reyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?