doğalgaz ve kömür sobası

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba kızlar
Evimde doğalgaz var ama faturası çok geliyo bende kömür sobası kullanmak istiyorum.Doğalgaza bi dünya ft ödüyorum ama adam akıllı ısınamıyorum 2 yıldır.Bu senede kış çok soğuk geçecek diyolar bide bebişim olacak şubat ayının ortalarında.Kömür sobası kullanmak için doğalgazı iptalmi etmem gerekiyo ikisini bir arada kullanan varmı acaba evinde?bi cezası oluyomu öyle duymuştum geçen sene.
 
en güzeli kömür sobası sıcacık oluyor insanın kemikleri ısınıyor ama bu ceza işini hiç duymadım canım bide akşamlar çok dikkat etmek lazım bu sobada gece kömür atılmıyor allah korusun sonra
 
en güzeli kömür sobası sıcacık oluyor insanın kemikleri ısınıyor ama bu ceza işini hiç duymadım canım bide akşamlar çok dikkat etmek lazım bu sobada gece kömür atılmıyor allah korusun sonra

evet canım ya sımsıcak oluyo.annemler kömür sobası kullanıyor o yüzden tecrübem var bu sene soba kurmaya niyetlendik ceza işide kafamı bulandırdı işte 5 katlı bina 1.katta doğalgaz var 2.katta ben oturuyorum 3.katta soba kullanan var ama onun evinde doğalgaz tesisatı yok.
 
bence kimseyi ilgilendirmez.
siz sobanızı kurun. doğalgazı da diğer odalarda yakarsınız gerektiğinde. su ve tüpte kullanırsınız. iptale gerek yok herhangi bir sorun da olmuyor. kayınalidem koridora soba yakıp odalarda yine de doğlgazı açık bırakmayı düşünüyor.
 
Bu konuda herhangi bir yasak olduğunu bilmiyorum ve düşünmüyorum da, zaten denetlemelerin yapılması mümkün gözükmüyor. Benim bilgim bu yönde umarım yardımcı olmuşumdur.
 
Back
X