dogalgaz :)

yasmin2013

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
319
140
333
35
Hanimlar konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama bi sorum var. Malum kis geldi petekler yanmaya basladi. Bu kisi ilk defa bebekli geciricem. Butun petekleri yakiyorum,gece de kapatmiyorum. Ancak gece yatarken salon daha az yansin bebegimle benim odam daha fazla yansin istiyorum. Bunu saglayan bi alet vs kullananiniz var mi?

Kaloriferin yanındaki döndürgeçi,döndür..

Ayarını yap..

Iyı uykular dileriz..

bir de sistem nasıl

bizim eski evde her bir hattın mutfakta ayrı vanası vardı öyle ise ınu kısarsın

öyle değil ise peteği kapatırsın ama sabah kalkınca salona geçiyorsanız pek tavsiye etmem sabah soğuk olur ama salon değil de oturma odan varsa kıs salonu gece

bir de alet sormuşsunuz eğer ev kendinizin ise termostat taktırabilirsiniz kombiye

hatta bunun oda oda gezeni de var hangi odayı istersen oraya götürüp ona göre ayarlıyorsun ısıyı

Duvara takılan termostatlardan taktırabilirsiniz. Biz kullanıyoruz çok güzel. Saat kaçta kaç derecede yanmasını istiyorsanız ayarlıyorsunuz ona göre kendi ayarlıyor.

arkadaşlarında dediği gibi oda termostatını bizde kullanıyoruz mesela çalıştığımız saatlerde evi 21.5 derecede tutmasını, eve gelmemizden 1 saat öncesi ve gece 23 e kadar 22.5 tutması için ayarlıyoruz bunu haftalık yada saatlik olarakta yapabilirsiniz hatta tatil modları bile var

Back
X