Doğalgazı henüz açılmayan evi kiralamak

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Ev sahibi gaz açılışı bir haftayı bulur dedi. Bir haftayı önemsemedim o arada evi temizlerim dedim ama yirmi günü buldu. O arada eve geçmedim. Arkadaşta kaldık 20 gün. Ev sahibi kabul etmiyor. Evi tuttun ne olursa olsun işgal ettin. Gazin geç açılmasi sorunum değil diyor. Kontrat başladı, kirayı eksiksiz alirim diyor

Ev sahibi gaz açılışı bir haftayı bulur dedi. Bir haftayı önemsemedim o arada evi temizlerim dedim ama yirmi günü buldu. O arada eve geçmedim. Arkadaşta kaldık 20 gün. Ev sahibi kabul etmiyor. Evi tuttun ne olursa olsun işgal ettin. Gazin geç açılmasi sorunum değil diyor. Kontrat başladı, kirayı eksiksiz alirim diyor
Ev sahibi haklı. siz evi tuttuğunuz anda kira başlar

abonelik açılışından bahsediyorsun, değil mi?
kontrat yapıldığı an kira işlemeye başlar. biz de imzadan bir hafta sonra taşındık, gaz da 10 gün sonra açıldı. o 3 gün gazsız durmuştuk aralık ayıydı ama ev ılıktı. abonelik için başvuruyorsun hemen ha deyince gelip açmıyorlar. elektrik su aynı gün halloluyor ama gaz öyle değil. adamda sorun yok yani abonelik başvurusunu hemen yapmadıysanız bir an önce yapın ki sıraya alıp açsınlar. bekleme süresi şehre göre değişir.

O değil de arkadaşta 20 gün nasıl kaldınız yahu?

Otel mi orasi kalmadik diyip eksik para vereceksiniz?
Gaz ev sahibinin sorunu degil. Oldu o zaman kiracilar evde kalmadiklari gunlerin, tatile ciktiklari gunlerin parasini kessinler. 😂😂😂😂
Otel bile rezervasyon sırasında alıyor ücretini ister kal ister kalma. Ev sahibi de saf biraz, ilk kira sözleşme imzalandığı gün alınır zaten.

Otel bile rezervasyon sırasında alıyor ücretini ister kal ister kalma. Ev sahibi de saf biraz, ilk kira sözleşme imzalandığı gün alınır zaten.

Otelde kalacagin gunleri ve boşluklari kendin seciyorsun yani en azindan ona gore ödeme yapiyorsun. Ama ev kiralarken (gunluk kiralik ev degilse😂) 10 gun kaldim 10 gunluk ödeyeyim dusuncesi...🤯🤯🤯

Otel mi orasi kalmadik diyip eksik para vereceksiniz?
Gaz ev sahibinin sorunu degil. Oldu o zaman kiracilar evde kalmadiklari gunlerin, tatile ciktiklari gunlerin parasini kessinler. 😂😂😂😂
Arttırıyorum yeni evlenenler nikahın kıyıldığı gün kira ödemeye başlasınlar. ne öyle 2 3 ay önceden boş eve kira ödemek 😁

Arttırıyorum yeni evlenenler nikahın kıyıldığı gün kira ödemeye başlasınlar. ne öyle 2 3 ay önceden boş eve kira ödemek 😁

Sonuçta en aşağı 1 yillik bir sozleşme imzaliyoruz adam bilmem kaç ay yerleşmese veya yerleşemese kira almayayim oturmamiş mi diyecegim. 😂 Kendisi ev sahibi olsa nasil dusunurdu acaba.

Doğalgazı max bir haftada gelip açıyorlar siz neden şimdiye kadar peşine düşmediniz durumun? Ben evimde en ufak bir şey aksi gitsin sürekli ararım, olmadı şubeye gidip sürekli sorarım yaptırana kadar. Bu şekilde halloluyor her şey maalesef.
Daha projesi onaylanmamış sebep buydu.. abone açtırma aşamasına gelmemişti

Back
X