Anket Doğaüstü bir gücünüz olsaydı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi oona
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğaüstü bir gücünüz olsaydı...

• görünmezlik

OY: 64 32,7%
  • zihin okuma

OY: 88 44,9%
  • telekinezi (beyin gücüyle nesneleri hareket ettirme)

OY: 15 7,7%
  • uçma

OY: 17 8,7%
  • duvarlardan geçiyim ben her yere girip çıkiyim :)

OY: 4 2,0%
  • anam benim böyle şeylere ihtiyacım yok

OY: 8 4,1%

• Ankete Katılan
    196
Görünmez olmak isterdim, kızdığım gıcık olduğum kim varsa ziline basar şööyle sıkı bir Osmanlı tokadı yapıştırırdım Bazı ortamlarda hakkımda ne konuşuluyor kulak misafiri olabilirdim, zihin okumak kadar iyi bence

Ben insanları kontrol etmek isterdim özelliklede beni sinirlendirenleri kendilerini tokatlayıp otururlardı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 9 10 tane çocuk olsn etrafında isterim evlat hasretim varda😴

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gorunmez olmak isterdim de ama ben hepsinii istiyorummm zihin okumada olabilir isinlanma gelecegi ruyamda gorme falan ahahhaa epeyy uctum :))

Kotu dusunceleri silerdim ve insanlarin pisman oldugu seyleri yeniden yasamalari icin firsat vermek isterdim tabii ilk basta kendime :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Zihin okumayı çooook isterdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anam benim böyle şeylere ihtiyacım yok :))) hele zihin okumayı hiç istemezdim ...

Zihin okumak fena olmazdı

Uçmayla görünmezlik arasında kaldım aslında. Zihin okumayı istemezdim, insanların hakkımdaki her düşüncesini bilmek istemezdim. Görünmez halimle hakkımda ne konuşulduğunu duyardım zaten :)

Işınlanmak isterdim bide gözümü açıp kapayana kadar ev temizlenmiş,yemek hazırlanmış olmasını

şuan için ışınlanıp kocamın yanına gitmek isterdim

Gorunmezlik ve zihin okuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…