Merhaba arkadaşlar,
Korku-gerilim filmi arşivim çok geniş olmasına rağmen hala korkmayı başaramamış biri olarak sizden öneriler almak istiyorum.
Hemen hemen her konuyu içeren korku filmleri izledim,öyle kan gövdeyi götüren,katilli intikamlı korku filmleri beni korkutmanın yanından bile geçmedi.
Arama alanımı daraltıp metafizik konulu filmlere yöneldim ve kkda da araştırdım baya,önerilenlerin hepsini izledim neredeyse.
O yüzden Testere tarzı filmleri pas geçip,
bahsettiğim konuları içeren,sizi ürkütmeyi başarmış korku filmi önerilerinizi bekliyorum.
Not:Merak ettiğiniz,izlemeyi düşündüğünüz filmleri bana sorabilirsiniz eğer izlemişsem yorumlarımı paylaşırım.
Ayin'i izlemeni tavsiye ederim,birde ziyaretçi
dabbe serisinin ilki eh işte izle belki korkarsın ikiye vaktini bile harcama komedi olarak izleyebilirsin
ama ama ama üç şu an hala vizyonda fırsatın varsa sinemaya git hala aklıma geldikçe tırsıyorum unutmaya çalışıorum filmde az dha ağlıyodum sonuna bakamadım bile inanaılmaz bişeydi ya hele sinema atmosferinde.....
Hideo Nakata diye bir Japon yönetmen var. Onun filmlerini tavsiye ederim. Ringu, Chaosu ve Dark Water. Bunların Amerikan versiyonları da çekildi ama orijinallerinin yanından bile geçemediler.
Ayrıca, Nicole Kidman'ın oynadığı The Others'a bayılırım ve son dönemden Insidious isimli filmi çok beğendim.
Amerikan büyüsü-An American Haunting
Amerikada gerçeğe dayanan doğaüstü bir olaydan yola çıkılarak yapılmış bir film..bunu bilerek izlemek etkili oluyor..
the exorcist'i izlemişsinizdir diye tahmin ediyorum. muazzam bir film. biraz onun tadında bir film bu da, "the exorcism of emily rose- şeytan çarpması" izlemediyseniz izleyin..
gerçek bir hikayeden uyarlamaymış bu bahsettiğim film. az önce baktım internette de kızın hikayesi var, gerçek resimleri falan gördüm korktum:18:
The Orphanage ... İspanyolca adıyla da bulabilirsiniz, The Orfanato diye.
Belki izlemişsinizdir bile :)
İlk öneri,teşekkürler :)
Ayin'i izlemedim,izleyeceğim en kısa zamanda,Ziyaretçi'yi (The Caller) izlemiştim.
ayini izledim ben sırf Anthony hopkins
var diye. idare eder , şeytan çıkarma filmlerinden biri.
cadılar zamanı,,, bana göre daha etkileyici bir film.
izlemediysen kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de tavsiye üzerine izledim.
Filmde dikkatimi çeken bir nokta oldu,hamile kadının cama tükürmesi ve camın arkasındaki camii.
Klasik Hristiyan propagandası her şeytan çıkarma filmlerinde olduğu gibi.
Cadılar Zamanı'nı sanırım izlemedim.
Araştırayım izlerim yakın bir zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?