Doğaüstü olayları konu alan korku filmi önerileriniz

Japon yapımı olan cevapsız arama serisini tavsiye ederim.Sanırım 8 yıl önce izlemiştim, hala aklımdadır.

dabbe 3 güzeldi. sinemada izlenmeli

Sinemada etkileneceğimi düşünmüyorum o yüzden beklemedeyim o film için.
Çok övgü alıyor merak ediyorum.
Ben korku filmlerini boş evde tüm ışıklar kapalı şekilde izlemeyi seviyorum daha heyecanlı oluyor.

Japon yapımı olan cevapsız arama serisini tavsiye ederim.Sanırım 8 yıl önce izlemiştim, hala aklımdadır.

Japon yapımı korku filmleri ilgimi çekmediğinden izlemiyordum ama çok övülüyor.
Cevapsız arama serisini de izleyeceğim en kısa zamanda.

resimdeki hayalet.. adı dandik gelse de güzel bir film, izleyin.

Resimdeki Hayalet filminde ufak ayrıntı olarak ele alınan bir durumun filmin sonunda garip bir sebebe bağlanması (bu kadar uzatıp sonunu söylememem izlemek isteyenlerin öğrenmemesi için ) iyiydi.
Onun dışında beğendiğim bir film değil.

Japon sineması diğer ülke sinemalarına göre farklıdır ve korku-gerilim türünde ününü salmış, doğayen sayılabilecek ülkedir.
Anladığım kadarıyla iyi bir korku seversiniz, ilk izlenildiğinde biraz farklı gelir ama sonunu getirirseniz seveceğinize eminim.
Aynı şekilde Kore korku sinemasını da tavsiye edebilirim.

Genelde izlediklerimde bir yok olup bir görünen garip görünümlü genç kızlar,ruhların intikamı teması ve basit kurgular vardı.
Sanırım doğru filmleri seçemedim,önerilenleri mutlaka izleyeceğim.
Kore yapımlarını da araştırayım.

şimdi korku filmlerinden bahsetmek bile beni korkutuyor tek başıma izleyemem çok da severim evde de yalnızım.ben mi tırsağım siz mi cesaretlisiniz.:18::18:

musallat 1 kurgu ve konu olarak hoşuma gitmişti. musallat 2 ise efektler ve görüntüler bakımından başarılıydı

haa semum da güzel sayılır.

Önce 2'yi sonra 1'i izlemiştim ben ters oldu biraz.
2'nin sahnelerinden sonra 1 bana pek iyi gelmemişti.

Semum'u izlemedim listeye eklendi.

şimdi korku filmlerinden bahsetmek bile beni korkutuyor tek başıma izleyemem çok da severim evde de yalnızım.ben mi tırsağım siz mi cesaretlisiniz.:18::18:

Çocukluğumdan beri korku-gerilimin her türlüsünü çok severim.
Küçükken gizli gizli korktuğum klipleri (Thriller'dan tırsardım.) açar izler fuarda korku tünelii diye tuttururdum.
Bir tutku oluyor gerçekten bu bazılarında,sanırım bende de öyle. :)
Madem korkmak istiyorum tam olsun her şey diyip yalnız başıma ve karanlık sessiz ortamda izlemeyi seviyorum.

Bana tam anlamıyla budur dedirten tek korku filmi oldu, The Shining.
Korku severler muhtemelen biliyordur ama şiddetle tavsiye edeyim ben yine.

Paranormal activity 1-2-3 :18:

japon ya da kore filmi olan 'the eye' ve amerikan yapımı 'mungo gölü'

Paranormal activity 1-2-3 :18:

megiim izledim üçünü de.
3 diğerlerine göre daha iyiydi gibi.
Amatör kamera çekimi şeklinde filmleri seviyorum zaten.
Grave Encounters de harikadır mesela.
[video=youtube;g8FBRATbJoA]http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoA[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…