• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğduğun Yer Mi Doyduğun Yer mi ?

ne doğduğun ne doyduğun mutlu oldugun yer dıyorum sevdıklerının senı sevenlerın oldugu yer..:)

katılmıyorum maalesef. olmuyor .ne kadar çabalasanda olmuyor. aloştığın yeri,çevreni, dostlarını çok özlüyorsun ve geriye dönmeye çabalıyorsun.
örnek ben. :ssz:

Doğduğum,büyüdüğüm,okuduğum yer tabii ki...Para gerekli ,ama fazla da kasmamak lazım.Bi daha gelmeyeceğiz bu hayata ...Mutlu olduğun yerde yaşamak gibisi yok.Memleketinden 4,5 yıldır ayrı biri olarak İzmir'ime döneceğim günü iple çekiyorum.Benim işim İzmir'de de var,eşimin işi iyi diye buradayız,ama bana kalsa burda bi dakika durmam. :)))))))

Hissettiğin yer...
Doğma büyüme İzmirliyim..
Çok yer gördüm,gezdim.
Her yeri de çok sevdim.
Ama buradan başka bir yerde yaşamak istemem.

tabiiki katılıyorum
sadece 4 senedir bu ufak-denizsiz ve çirkin şehirdeyim ama burayı çoook seviyorum.Heryerde anılar bırakmışım,gençliğimin en eğlenceli zamanları hep bu çarpık yollarda geçmiş.Mezuniyet günü yaklaşıyo ve ben bu çirkin şehri bırakıp istanbula,18 yaşıma kadar yaşadığım şehre dönmeyi hiç istemiyorum :25:

doyduğun yerde bana göre mecburiyetten kalıyosun.. iş koşulları çalışmak filan..
hiç bir şey asla doğduğun yeri tutmaz.. fırsatım olsa bir dakika bile durmam burada..
ama inşallah az kaldı bir daha dönmemek üzere gidicem buradan :66:

Doğduğum yerde, memleketimde yaşıyorum çok şükür :)
Her şeyim burada....
Ailem, sevdiklerim, okulum...
Gün gelir başka bir yere de taşınsam, memleketimin yeri ayrıdır benim için.

Doğduğum yere aşığım ama doyduğum yere gitmek zorundayım
Allah nasip ederse atanırsam doyduğum yerde olacağım :31:

katılmıyorum maalesef. olmuyor .ne kadar çabalasanda olmuyor. aloştığın yeri,çevreni, dostlarını çok özlüyorsun ve geriye dönmeye çabalıyorsun.
örnek ben. :ssz:

Diger ornek de ben...

Kendi fikrimi de yazmak gerekirse, memleketim, dogdugum yer derim. Ben orada mutluyum, benim icin paranin ebedi bir degeri yok, ama aidiyet duygusunun, sevip sevilmenin ebedi bir degeri var.
Fazla uclarda dusunmeye de gerek yok. Ben dogdugum yerde de doyuyorum. :34:

Back
X