- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
deneme deneme
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle herkese merhabalar.. belkide fazla abartiyorum bu durumu ama farkli fikirlere ihtiyacim var. Hataliysam ya da abartiyosam soyleyin lütfen... 31 haftalik hamileyim. Benim sorunum daha dogmamis bebegime gosterilen yogun ilgi.. cok sıkıldım artık bu durumdan. Karnima haddinden fazla dokunmalari,tekmeleri hissedince ciglik atmalari..... bide agu agu diye cocukca konusmalari var.......
Gorumcem ve kv den bahsediyorum. Sessiz biri olmasam, "bu ciglik niye anne karninda sanki" diyesim geliyo. Kiyafetleri her gordugunde kurban olayim diye kokluyo opuyo.. dogdugunda k.peder yetistircekmis bebegimi? Bide yikayacakmis?? Aklima geldikce deli oluyorum... bu konulari esime soyluyorum saka yapiyolardir abartma diyo bana.. hamilelikten mi bilmiyorum agliyorum gizli gizli.Dogduktan sonra bebegim benden uzaklasicak diye cok korkuyorum. Altli ustlu oturuyoruz bi de.
Bebek alisverisine esimin ailesiyle gittik ucreti bizim odememize ragmen. Kaynim k.pederimde geldi ne gerek varsa. Ve k.v begendigim kiyafetlerr iiiiiyyy pis diye karsilik vermesi beni cok uzdu.. ya da ayakli tuluma ben bunu sevmiyorum bebegin boyu uzamaz demesi?? Sen niye karisiyosun be kadin?? Bebek benim bebegim!! Ilk uc magazaya girdik hep boyleydi. Son magazada esimin yaninda annesi begensin demesi beni sasirtti.. esimin yaninda cok farkli davraniyo bana karsi. Ilginc bi kadin asiri duygusal herseye agliyor.
Tek basima fatura odedim diye bana tenezzul etmiyosun, ne sanssiz bi kv ben demesini mi istersiniz?, ya da cat kapi ablasini annesini getirip bize kahve yap demesini mi? Kahve kalmamis anne cay yapiyim dedigimde bizden getiriyim diyip usenmeden getirmesi...... temizlik yapiyorum kova supurge ortada, insan bi musaitmisin diye sormaz mi?
BANA NE OLUR BI AKIL VERIN. DELIRICEM KAFAYI YICEM DUSUNMEKTEN. AGLAMAKTAN YORULDUM.. BENI EN COK TEDIRGIN EDEN BEBEGIMdogduktan sonra eminim cikmicaklar evden, hic yalniz kalamicam bebegimle.. simdiden sanki karninda tasiyomus gibi davraniyo. 4. Cocugu gibi... napiyim? Napiyimda bu durumdan sıkıldıgımı anlasinlar
![]()
sıkılmak için biraz erken
ama o evden taşınmazsan daha çok sıkılacagın kesin![]()
Yaa esim olse burdan tasinmaz cunku kendi evi...zaten su durumda kiraya cikicak durumumzda yok ne yazikki.... nasil davranmaliyim ne yapmaliyim bilmiyorum..
![]()
evi satmaz mı eşin
Imkansiz... zaten esime gore ben abartiyorum duygusal davraniyorum bebegim konusunda... esime bunu diretsem Allah korusun bosanmaya kadar giderse naparim ben...diktir esim bu konularda..kirada olsak bi yerde burdada kira baska bi yerdede kirakv zaten esime cocuk gibi davraniyo 30 yasinda olmasina ragmen... sanki dersin 18 yasinda ergen... aile yapilari cok farkli bana cok ters geliyo.. ama benim dek derdim bebegim.. seni sıktıysam kusura bakma o kadar cok doluyum ki kimseye bisey soyleyemiyorum ne anneme ne ablama.. icime atiyorm.. bunlari yazarken bile agliyorum sinirden
![]()
seni çok iyi anlıyorum
tabiki sıkmadın istersen özelden mesaj at
buradan yazamadıgın şeyler varsa![]()
Cok tesekkur ederim canim. ALLAH razi olsun...
Bir de sakın ağlayıpkendini üzme dik dur.. Kimsenin bunlara hakkı yok.. O insanlar az çok tanımışsındır.. Hay allahım şimdiki aklım olsa asla müsaade etmezsin bana yapılanlara.. Şimdi istemediğim şeyi eşimin yanında pat diye söylüyorum .. Ne sen bebeksin ne eşin.. Onunki evlatta seninki de öyle.. Şimdiden kes önlerini ve keyfine bak.. Bunlar çok güzel günler.. Bulursun bi yolunu istersen..
sagol cnm cümlemizden
o zaman şimdiden mesafe koymaya başla
alışverişe tekrar çıkman gerekiyorsan kendin git kv gelmek isterse yalnız gidecegini söyle
o pis lafınıda eşine söyle hatta annesinin iki yüzlülügünü söyle
dogum yapınca evde dinlenmek istedigini onlar varken eşine rahat edemeyecegini çıtlat
kendi işini kendin görebilecegini söyle eşine o da ailesine söylesin
fazla yüz verme hatta gerekmedikce muhattap olma ben öyle yapıyorum
soru sorarsa kv cevap var yoksa yok
Pis lafini soledim inanmadi.. ben abartmisim? cok karisiyo desemde hicbisey demedi annesine, insan bi uyarir ya ben kv soylesem kirilir ama esim soylese alinmaz cunku oglu. Alinsa bile gecer bi sure.esim anne kuzusu.. ben esimden umudu kestim artik.. kendi basima biseyler yapmam lazim benim.. soylediklerini esime citlaticam yinede dogumdan sonra vss... umarim ise yarar..
Bazi yerlerde biraz abartabilirler ama bence bu ilgili hallerini kendince firsatlara cevirebilirsin.
Mesela lohusayken onlar bebekle ilgilensin arada sen dinlen.uyu.bebegini emzirirken suyunu vs iste.
Misal,kv den yemek yapmasini iste.ay sen su yemegi guzel yaparsin anneciim torununuza da sifa olur sut olur de. Bebek buyuyunce arada birak onlara cik disari hava al.
Falan filan.madem onlar hevesli sen de bu durumu kendine cevir.zaten zamanla onlarda yorulur.olculu bir mesafe olur.
Ben iki cocugumu da tek basima buyuttum.kv dem de annem de sag.ama tek basimiza birakildik.bebeklerimin ilk banyosunu bile tek basima yaptirdim.zaman zaman cok zorlandim.hala da oyle.keske benim de etrafimda donen bir ailem olsaydi.
Ama su da var.tek basima iki mukemmel cocuga bakabildigim icin kendimi harp kazanmis komutan gibi guclu hissediyorum.o da ayri:))