- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
Ya yanlis anlamada ben anlamiyorum ya. Kv gorumce kp ilgi gostermez onu konu yaparsiniz. Yok cocugum olacak hic ilgi yok hic arayip sormuyolar. Cok ilgi gosterirler yok sikildim ettimler. Kadinin torunu olcak onlarda heycandan nasil davranacagini bilmiyolardir. Bence cok abartiyosun. Ve bana gorede cok iyi bir kaynanan var gercekten. Ailesine duskun ve senide seven bir kaynanan var gercekten. Belki sana oyle gelmiyor ama oyle.
Kv benim begendigim ve alacagm kiyFete iiiiiiyy pis demesi ne kadar dogru?? Ya da her begendigim seye bi kulp takmasi?? Tek basima ftra odedim diye ben ne kadar sanssiz bi kv diye yakinmasi?? Benim oz annem degil. Esimin annesi sadece... benim ilk bebegim ben daha heyecanliyim.. hevesjmin kursagimda birakilmadi cok mu normal.... ben daha o dogmadan herseyden sakinr oldm onu.., hareket etmedigi zamanlar telaslanir oldum. Bana niye kimse anlays gostermiyo?? Ustelik hassas bi donemdeyim. Beni seven bi kv yok torununu seven bi kv var... hamile ilmadan onceki haliyle suanki hali aradinda daglar kadar fark var.. o da torununu tasiyorm dye.. dogumdan sonra nolck... hhooooppp ver bebegi bana sen naparsan yap.. badjna gelmedigi icin boyle konusuyosun.. bi insan ya iyi olur ya kotu.... yanardonerli olmasin.