Doğmamış bebeklerimizi kaybetmenin korkusunu en iyi bizler biliriz

Ben de bir tek benim başıma geldi sanmıştım...Bizim bebeklerimiz en nazlı olucaktı..Öğretmenim...Öyle öğrencilerim var ki..;;O kadar bakımsız, ilgisiz..Yüreğim parçalıyor inan..Allahın takdiri, sual olunmaz diyorum......

36 hafta bile hayal gibi geliyor..Rabbim bizlerede göstersin.................

Ah be canım neler yazmışsın..Çok üzüldüm inan...Kendini kandırmıyosun geçekten çok güçlüsün. Az şey mi yaşadıkların..Allahım bir daha göstrmesin....Yavrunu kucağına versin...

Cok tesekkürler canim dualarin icin .. Cani gönülden amin diyorum ..

Rabbim bana ve bütün evlat özlemi cekenlere en kisa zamanda nasip eder insallah ...

Bu zor günleri unutturacak güzell evlatlarr ...

kızlar yemin ederim beni ağlattınız.müminin mümine duası tutarmış inşaallah rabbim en yakın zamanda sizleride anne yapar.kucaklarınızı doldurur.benimde ilk tüp bebek denememdi.size moral olsun die yazıyorum.ilkınde tuttu 3.gun tek emriyo idi.ilk 3 ay çok kanama geçirdim ama bişe olmadı şimdi 4.5 aylık hamileyim allahıma binlerce kez şükürler olsun.kızım olacak.

Sen benim yol arkadaşımdın..Aynı gün tedaviye başlamıştık...allahım tamamına erdirsin...Seni okuyup çok seviniyorum inan...Sen ohss yüzünden geç transfer olmuştun..Benim şimdi 24 haftalık olmam gerekiyordu..............Kımet değilmiş...

şimdi olsaydı doğal hamile kaldığımdaki bebeğim 2 yaşında olacaktı ama çok dayanmadı 5.5 haftalıkken bıraktı gitti....şimdi yaşasaydı tedaviyle hamile kaldığımdaki bebeğim 4 aylık olacaktı ama o da 8 haftalıkken bıraktı gitti...
ilk hamileliğimde anlamamıştım zaten ama tüp bebek tedavimde gözüm gibi bakmıştım ona her gün defalarca karnımı onu hissederek sevmiştim konuşmuştum..onunla geleceği paylaşmıştım..kendimi çok özel hissetmiştim...bizden bir parçayı karnımda büyütüyorum diğe çok mutluydum..ama gitti ve beni acılarımla başbaşa bıraktı tam 1 yıl oldu bebeğim benden gideli...
şimdi geçmişte kaldı desemde düşünmediğim 1 günüm yok..hep aklımda belki bir bebeğim olsa daha umutla bakıcam yarınlara...ama şimdilik yılmadım her ne kadar yaşım 36 ya gelsede içimde yine umutlarım var...nereye kadar sürer bu umutlar bilmiyorum ama hep dua ediyorum benim ve bebek isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun diğe...inşallah dualarım hepimiz için bir gün kabul olur...
1 aşılama 3 tüp bebek 4. denemesi iptal olmuş ve yeni tüp bebek denemesini aralıkda yapmayı düşünen biri olarak yaşadıklarımızın çok zor olduğunu biliyorum hemde çok zor...
hayat bir şekilde devam ediyor ama hep eksik bir şeyler var işte.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…