Mambacım çok geçmiş olsun...İnşallah önemli bir şey değildir...Endişelenme...
canım ewet bu tıp seyler kendılıgınden duzelıyomus bende cok kısıden duydum. cok takma sende Allah mınıgıne saglık verır ınsallah duzelır annesı...
Merhaba arkadaslar,
aranizda kiz bebege hamile olan ve kizinin yumurtaliginda kist gorunen var mi? Benim doktorum dun bebegimde kist farketti. anlattigi kadariyla sik karsilasilan bir durummus, kendiliginden yok olurmus. o yuzden fazla endise etmiyorum. 2 hafta sonra tekrar bakacagiz duruma. var mi aranizda benzer bir sey yasayan?
a.s.
slm mamba geçmiş olsun :S bende bu konudan muzdaribim 7 aylık bi kızım var geçen idrar yolları iltihabı için dr gittik ultrasonda kızımın sağ yumurtalığında kist göründü hemde birden fazla bende bu duruma çok üzülüyorum ..dr onkolojiye sevk etti hormon takibi yapılacak ne yapmam gerekiyor deneyimli arkadaşlardan cvp bekliyorum ..
merhaba arkadaslar
ben 32 haftalık hamileyim ve bugun doktorda bebegımde yumurtalıklarında yada meshanesinde kist oldugunu ogrendım ulrasona gırdım ne yazıkkı tam olarak goremıyorlar
bebegım su anda gayet saglıklı gorunuyo hafta olarak beklenılen boy ve kiloda. dogdugu zaman bebegımı ultrason yapıcaklar ve ne cesit bir yol ızleyeceklerını belırleyeceklermıs
ama su anda cok tedirginım cok korkuyorum sonucunuda cok merak ediyorum....
bu konuda bilgilerınızı paylasırmısınız?????
tesekkur ederim
yazdıkların gercekten bana birazda olsun moral oldu kendımı cok sıkıpta bebegımı uzmek istemiyorum ama elımde olmuyo
tavsiyelerin ve yasadıklarını anlattıgın ıcın tekrar tesekkur edıyorum
umarım artık daha sakin olurum senınde dediğin gibi.......
Merhaba arkadaslar,
aranizda kiz bebege hamile olan ve kizinin yumurtaliginda kist gorunen var mi? Benim doktorum dun bebegimde kist farketti. anlattigi kadariyla sik karsilasilan bir durummus, kendiliginden yok olurmus. o yuzden fazla endise etmiyorum. 2 hafta sonra tekrar bakacagiz duruma. var mi aranizda benzer bir sey yasayan?
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?