Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Dün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar

Şimdiden isim bul siz yorulmayın biz buldk de kestir at
Yok hayir kocam olacak sahisla bunu konustuk istemedigimi biliyo ama nedense ablasiyla annesine hayir deme gibi bi lüksü yok sanirim bu adamin öldüresim geldi zaten riskli bı hamileliğim var eger cocuga birsey olsun burunlarindan getirmeyen en adi

Ere bulmuşsun işte papaz olurum diyorsun eşin böyle dinleyip gelip sana mı anlattı

Ere bulmuşsun işte papaz olurum diyorsun eşin böyle dinleyip gelip sana mı anlattı
Yok esim anlatmaz gizler beyefendi sordun ne konustunuz konseyde dedim soylemedi ablasi arayip diyor bende baharsam koydurtmam sanki bana cok hayirli bi babasi varmis gibi

Aynı olayı yaşadık neymiş eşimle çocukluk arkadaşı birbirlerine söz vermişler oğullarına birbirlerinin isimlerini vereceklermiş. Kaynanam tutturdu ölen kardeşimin adı olsun üstüner diye bi yandanda durmuş olsun kp in adı ayyy çıldırttılar beni hepsiyle başedebildimde kocama gücüm yetmedi gitti salak arkadaşının adını ikinci isim olarak yazdırdı. Oldumu sana yağız barış. Barışı hiç ağzıma almam. Keza o arkadaşı iki üç yıl sonra bana asıldı şerefsiz ve kontak koptu. Yani kocana alttan gir üstten çık ikna edersin diğerlerini sallama çok isteyen doğursun koysun istediği ismi

Yok esim anlatmaz gizler beyefendi sordun ne konustunuz konseyde dedim soylemedi ablasi arayip diyor bende baharsam koydurtmam sanki bana cok hayirli bi babasi varmis gibi
Hayırlı hayırsız onların babası orasını karıştırmayın eşini al karşına konus ablan böyle söyledi ben kabul etmiyorum sen ne diyorsun diye

Benimle inatlasma diyor aksam da konusmadim onunla inatlasirsam eger biliyorum iyuce ters teper sakinkesmem lazım bnm zaten onlar agizlarinin payinu alacak

Aynen katılıyorum sana cok isteyen digursun koysun ki bunu diyen ablasinin iki oglu var kendi koymamis bana koydurcak uyuz

Canim sen nasıl benim çocuğum ben ismini koyarım diyorsan esin de ayni seyi söyleyebilir. Esin de ailesi gibi Recep istiyorsa O Recep koyar sen başka bişe koyarsin. İkinizinde hakkı var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…