Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

O isim hala kimliginde yaziyor mu?

Canim sen nasıl benim çocuğum ben ismini koyarım diyorsan esin de ayni seyi söyleyebilir. Esin de ailesi gibi Recep istiyorsa O Recep koyar sen başka bişe koyarsin. İkinizinde hakkı var sonuçta.
Evet bu konuda haklisiniz ama birlikte karar verilir ben o ismi sevmiyorum ikimizin sevdigi tek bi isim istiyorum iki isim ne ya ben kendi koydugumu diycem bütün sülale Recep diyecek hayir beb cocuguma o karakterde bi adamin adini koymak istemiyorum

Ondan degil esiniz karisina asilan arkadasinin isminin hala kimlikte olmasindan rahatsiz olmuyor mu? Baktikca o olay insanin aklina gelir cunku.
Asıldığını bilmiyor söylemedim korkudan. Başka bahaneler ve sebeplerle araları açıldı. Şu an kendiside pek haz almaz. Ben yine buna şükrediyorum durmuş da yazdırabilirdi. Ne ben nefret ederim o adamdan tiksiniyorum cidden

Cocuklarin hayatini zehir edevek isimler ya bide benim inancim huyu ceker buna inanıyorum o yuzden kimsenin adini koyma taraftari degilim durmuş ne ye recep ne recep isminu sevmem ama babasi ölmüş arkasindan konusulmaz ama iyi bi sekilde ölmemiş niye evladima onun adini koyayim

İki isim istemiyorum tek isim istiyorum o yüzden ortak isim bulalım deyin. Büyük konuşmayayım ama ben de sevmiyorum iki isim çocuğum olunca kesinlikle düşünmüyorum.
Siz de tavrınızı koyun bu noktada.
İşi inada bindirmeden halletmeye çalışın mesela benim babamda adının koyulmasını istiyor deyin, ama ikisini birden koyamayacağımıza göre ortak başka bir isimde anlaşalım deyin.

Canım herkese kafa tutuyor insanda eşe zor yani. Sildirecem desem iş inada binecek ne gerek var zaten kullanılmıyor.
Yok da var ya eski esinden olan çocuğunun ismi receo kayra niye benin çocuğuma da koyuyor gerizekalı mi ne eger koyucam desin zekasindan suphe duyucam kocamın

çok acele etmişler.
daha 7 haftalık gözüküyorsun.
dur bakalım önünde uzun aylar var daha.
bu kadar stres iyi olmaz.
sakin ol.
önce hamileliğini sağlıkla geçir de eşinle güzel bir isim kararlaştırırsınız o zamana kadar

Ayni dusuncedeyim iki isim ne ya bu cocuk tek sonucta biri onu diyecek digeri onu asla onaylamıyorum cocuk digunca yazdirirsa bana mahkeme yollari gözükür isim degistiririm

Malesef insanlar kendi kusurlarını görmez hayatım.
Bak kv nin önerdiği üstüner askerde ölmüş adam sonradan öğrendim adam eşcinselmiş ve intihar etmiş her keze şehit oldu diyorlar.
Kp zaten denyonun teki birde durmuş nedir ya durmuş kudurmuş işte

Cinlendigim moktada o daha yedi haftalik zor bir hamilelik geçiriyorum kanamam yeni durdu daha boyle stresle giderse tekrar baslar

Doğmamış çocuğa don biçilmez,bu sinirle bebeği içerde kastığınızı bilin resmen sıkıştırıyorsunuz burnunuzdan nefes alın ağzınızdan verin ,sonra da kaynanaya bir telefon çok meraklıysan git bir daha doğur adınıda recep koy cinsiyeti belli olmamış çocuğa don mu biçiyorsun de,kocana da ......çek Allahım bendeki nasıl gaz...

Allah nasip eder de sağ salim doğarsa yavrun halledersin kimlik çıkarsa dilekçeni de verir milletle ilgini kesersin ama şu an bebeğine odaklan.

Benim kayin baba da or...nun yaninda iken vurularak öldürüldü niye çocuğuma oyle birinin adini koyuyom asla istemiyorum katiyen esim de israr ederse cok agir konusucam

Benim kayin baba da or...nun yaninda iken vurularak öldürüldü niye çocuğuma oyle birinin adini koyuyom asla istemiyorum katiyen esim de israr ederse cok agir konusucam
Utanmıyorlarda :)
Ne garip ya
erkek olunca her şey sineye çekiliyor.
Ey bir et parçası sen nelere kadirsin.
Aynı şekilde anası öldürülse acaba koyarlar mıydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…