- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Aynı olayı yaşadık neymiş eşimle çocukluk arkadaşı birbirlerine söz vermişler oğullarına birbirlerinin isimlerini vereceklermiş. Kaynanam tutturdu ölen kardeşimin adı olsun üstüner diye bi yandanda durmuş olsun kp in adı ayyy çıldırttılar beni hepsiyle başedebildimde kocama gücüm yetmedi gitti salak arkadaşının adını ikinci isim olarak yazdırdı. Oldumu sana yağız barış. Barışı hiç ağzıma almam. Keza o arkadaşı iki üç yıl sonra bana asıldı şerefsiz ve kontak koptu. Yani kocana alttan gir üstten çık ikna edersin diğerlerini sallama çok isteyen doğursun koysun istediği ismi
Eger o cuzdanda recep yazarsa alirim elime makasi keserim o derece istemiyorumkendini hırpalama
nüfus cüzdanı çıksa bile tek dilekçeyle haloluyor değiştirebiliyorsun
şuan sadece bebeğine ve kendine odaklan
Tabi yazıyor ama kimse bilmez seslen kendi bile bakmaz yağız benim çocuğumun ismi.
O isim hala kimliginde yaziyor mu?
Evet bu konuda haklisiniz ama birlikte karar verilir ben o ismi sevmiyorum ikimizin sevdigi tek bi isim istiyorum iki isim ne ya ben kendi koydugumu diycem bütün sülale Recep diyecek hayir beb cocuguma o karakterde bi adamin adini koymak istemiyorumCanim sen nasıl benim çocuğum ben ismini koyarım diyorsan esin de ayni seyi söyleyebilir. Esin de ailesi gibi Recep istiyorsa O Recep koyar sen başka bişe koyarsin. İkinizinde hakkı var sonuçta.
Tabi yazıyor ama kimse bilmez seslen kendi bile bakmaz yağız benim çocuğumun ismi.
En iyisini yapmisiniz ama onu da sildirin bence zaten boyle birsey yapsin gerekirse mahkeme ye basvurur degistiririmTabi yazıyor ama kimse bilmez seslen kendi bile bakmaz yağız benim çocuğumun ismi.
Asıldığını bilmiyor söylemedim korkudan. Başka bahaneler ve sebeplerle araları açıldı. Şu an kendiside pek haz almaz. Ben yine buna şükrediyorum durmuş da yazdırabilirdi. Ne ben nefret ederim o adamdan tiksiniyorum ciddenOndan degil esiniz karisina asilan arkadasinin isminin hala kimlikte olmasindan rahatsiz olmuyor mu? Baktikca o olay insanin aklina gelir cunku.
Canım herkese kafa tutuyor insanda eşe zor yani. Sildirecem desem iş inada binecek ne gerek var zaten kullanılmıyor.En iyisini yapmisiniz ama onu da sildirin bence zaten boyle birsey yapsin gerekirse mahkeme ye basvurur degistiririm
Cocuklarin hayatini zehir edevek isimler ya bide benim inancim huyu ceker buna inanıyorum o yuzden kimsenin adini koyma taraftari degilim durmuş ne ye recep ne recep isminu sevmem ama babasi ölmüş arkasindan konusulmaz ama iyi bi sekilde ölmemiş niye evladima onun adini koyayimAsıldığını bilmiyor söylemedim korkudan. Başka bahaneler ve sebeplerle araları açıldı. Şu an kendiside pek haz almaz. Ben yine buna şükrediyorum durmuş da yazdırabilirdi. Ne ben nefret ederim o adamdan tiksiniyorum cidden
İki isim istemiyorum tek isim istiyorum o yüzden ortak isim bulalım deyin. Büyük konuşmayayım ama ben de sevmiyorum iki isim çocuğum olunca kesinlikle düşünmüyorum.Evet bu konuda haklisiniz ama birlikte karar verilir ben o ismi sevmiyorum ikimizin sevdigi tek bi isim istiyorum iki isim ne ya ben kendi koydugumu diycem bütün sülale Recep diyecek hayir beb cocuguma o karakterde bi adamin adini koymak istemiyorum
Yok da var ya eski esinden olan çocuğunun ismi receo kayra niye benin çocuğuma da koyuyor gerizekalı mi ne eger koyucam desin zekasindan suphe duyucam kocamınCanım herkese kafa tutuyor insanda eşe zor yani. Sildirecem desem iş inada binecek ne gerek var zaten kullanılmıyor.
çok acele etmişler.Dün öğlen konsey toplanmis kocam kaynanam görümcem zaten hamile kaldigimi duyar duymaz isim düşündünüz mu duye sormalarindan anlamaliydim ne kadar sinsi insanlarmis daha iyi anlıyorum neymis cocugumun ilk ismi recep olacakmis ikinciye ben karar verebilirmisim sen kimsin de benim cocugumun ismine karisiyorsun ha onu da gectim zaten var torununun birinin ismi recep onu da geçtim babasi pek hayirli bir adam degilmis zaten b.k yoluna da ölmüş o kisilikte birinin ismini niye çocuğuma koyuyorum asla koydurtmam gerekirse herkesle papaz olurum kocamla bile ama koydurtmam en sinirlendigim nokta bebim çocuğum ya nasil hak sahibi olmaya çalışırlar sakinlesmeye çalışıyorum olmuyo akil verin napayim kızlar
Ayni dusuncedeyim iki isim ne ya bu cocuk tek sonucta biri onu diyecek digeri onu asla onaylamıyorum cocuk digunca yazdirirsa bana mahkeme yollari gözükür isim degistiririmİki isim istemiyorum tek isim istiyorum o yüzden ortak isim bulalım deyin. Büyük konuşmayayım ama ben de sevmiyorum iki isim çocuğum olunca kesinlikle düşünmüyorum.
Siz de tavrınızı koyun bu noktada.
İşi inada bindirmeden halletmeye çalışın mesela benim babamda adının koyulmasını istiyor deyin, ama ikisini birden koyamayacağımıza göre ortak başka bir isimde anlaşalım deyin.
Malesef insanlar kendi kusurlarını görmez hayatım.Cocuklarin hayatini zehir edevek isimler ya bide benim inancim huyu ceker buna inanıyorum o yuzden kimsenin adini koyma taraftari degilim durmuş ne ye recep ne recep isminu sevmem ama babasi ölmüş arkasindan konusulmaz ama iyi bi sekilde ölmemiş niye evladima onun adini koyayim
Cinlendigim moktada o daha yedi haftalik zor bir hamilelik geçiriyorum kanamam yeni durdu daha boyle stresle giderse tekrar baslarçok acele etmişler.
daha 7 haftalık gözüküyorsun.
dur bakalım önünde uzun aylar var daha.
bu kadar stres iyi olmaz.
sakin ol.
önce hamileliğini sağlıkla geçir de eşinle güzel bir isim kararlaştırırsınız o zamana kadar
Benim kayin baba da or...nun yaninda iken vurularak öldürüldü niye çocuğuma oyle birinin adini koyuyom asla istemiyorum katiyen esim de israr ederse cok agir konusucamMalesef insanlar kendi kusurlarını görmez hayatım.
Bak kv nin önerdiği üstüner askerde ölmüş adam sonradan öğrendim adam eşcinselmiş ve intihar etmiş her keze şehit oldu diyorlar.
Kp zaten denyonun teki birde durmuş nedir ya durmuş kudurmuş işte
Utanmıyorlarda :)Benim kayin baba da or...nun yaninda iken vurularak öldürüldü niye çocuğuma oyle birinin adini koyuyom asla istemiyorum katiyen esim de israr ederse cok agir konusucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?