Doğmamış çocuğumun ismine ne hakla karisirlar ?

Suan da bebegim icin sinirim ona diyorum annem sen sinirlenme oyle bi adamin adi benim yavruna yakismaz kimse kusura bakmasin eşimle inatlasmam genelde soz konusu evladimsa eger duymadigi laflari duyacak

Utanmıyorlarda :)
Ne garip ya
erkek olunca her şey sineye çekiliyor.
Ey bir et parçası sen nelere kadirsin.
Aynı şekilde anası öldürülse acaba koyarlar mıydı :)
Koymazlardi tabi ki ikinci isim benim mis ama onlarin mantigi bunu almiyo iyikikle konusucam sakinleseyim eger inada bindirirse acik açık derim sen yedi yasindayken seni dusunmemis o... Ölmesin diye önüne kendini atan babanin adini mi koymak istiyorsun kusura bakma benim rizam yok evladima da o karakterde birinin adini koyamam diye

Beni ölmüş adamin arkasindan konusturuyorlar zorla ya insan evlenince anlıyor esinin ailesinin karakterini esimde zaten bi tuhaf evlenmeden konustuk bahar istemiyor deyip kestirememis öldüresim geliyor ise de yollamadim kalkti gitti aksam yemek de yapmiycam zikkimin kökünü yesin

Sen babasinin kotu hayatini one surerek koymak istemedigini dusunursen kavga cikabilir.tatlilikla guzellikle ama kararli konus ve cinsiyeti belli olunca onlar bir isim daha bulmadan sen isim bul.

Sen babasinin kotu hayatini one surerek koymak istemedigini dusunursen kavga cikabilir.tatlilikla guzellikle ama kararli konus ve cinsiyeti belli olunca onlar bir isim daha bulmadan sen isim bul.
Yok canim bir lütuf gibi ikinci isim hakkini bana veriyorlar :) gerizekalı lar kocam da tek basina yapmadi bu çocuğu kusura bakmasin asla asla istemiyorum koydurtmuycam

Benim kayin baba da or...nun yaninda iken vurularak öldürüldü niye çocuğuma oyle birinin adini koyuyom asla istemiyorum katiyen esim de israr ederse cok agir konusucam
Hormonlarına yenik düşme bi sakin ol önce.. Bacım koca kolay sakin sakin git
Önünde daha çok zaman var işlerin tatlı tatlı anlatırsın halledersin. Kaynana görümce hiç umursama bile gül geç hayatım

Sen bu kararlılıkla zaten koydurtmazsın:)
Dert edip, sinir yapmana değmez.
Keşke bdvde herkes senin gibi olsa, eziklenip kocasının ve kocasının ailesinin lafından çıkamayanlara, bi de üstüne sızlananlara benzemiyosun.

7 haftalik bebegin cinsiyetini nasil ogrendiniz ki?
Ayrica hic kafana takma onlar boş boş konussun sen yine bildigini yap.

hiç canını sıkma daha şimdiden bu konuyu açıp nie can sıkarlar blmem cinsiyeti blli olunca bulun içinize sinen bi isim eşinede tatlılıkla sevdir sürekli o isimle sevin bebeginizi. herkes gonlünden geceni koyuyor lütfen bu durumda üzüp strese sokma beni de eşin ve sen karar verin ismini koyun kalanına laf düşmez ztn hem başka torununda aynı isim varmış neyin inadı bu onlarada söylersin ne istersem onu koyacagım diye bi ara banada dediler kp ismini koy fln die severim iyidir kp im ama ne alaka dedim ya asla koymam benim bebegm bnm kararım madem öle kızınız nie annesinin ismini koymadı dedim sustular

aynı şey benim başımada geldi ama bizde eşim babamın adını koyalım dedi eşimin ismide dedesinin ismiymiş bayadır o şekilde geliyomuş isim sıralamaları. neyse ben bu işi bozarım dedim kararlı oldum eşimede düzgünce anlattım ben o ismi beğenmiyorum bak ne zorluklarla taşıyorum karnımda isminide koymaya hakkım olsun dedim bdaha açmadı konusunu canm

Durun bakalim daha hamilelik 7 haftalikmis, allah yuzunu gormeyi nasip etsin diye dua edin, cogu zaman bu haftalarda kalp atisi bile duyulmaz. Ailecek isim telasina dusmek icin cok cok erken.

Haklisin cnm onumde 8 ay var ince ince islerim kocami vazgeciririm onlarada siz karismayin derim cok isteyen kendi dogursun koysun derim

Aynı dertten bende muzdaribim. Hatta esim sadece babasinin adini istiyor 2. bir ad istemiyor. Kv kisiside sadece kocasinin adi konsun istiyor. Baslarda o kadina sinir oldum eşime cok ısrar ettim ikinci bi adda koyalım diye. Ama istemedi.

Sonra isim olayina esimin gözünden baktim. Babasinin tek oğlu. Aşırı düşkun biriydi babasina keza hala öyle. Bu arada kp yasamiyor esim 17 yasinda iken bir anlasmazlik tartisma nedeniyle öldürüldü. ( tabi her ölümün bir sebebi olduguna inanıyorum)

Ikinci bir ad koyarsak cogu kisi cocugumuza ikinci adiyla seslenecek ama esimin hevesi babasinin adiyla seslenilmesi. O yüzden kv kisisini gormezden gelerek esimin hevesini kirmak istemiyorum o yüzden sadece babasinin adini takicaz. Tabi 2. Çocuğun adini sadece ben koyabilicem diye de sözünü aldim :)

Kv'min de olduğu ortamlarda isim konusunu yakın akrabalarimiz sordu bi kac kere dedesinin ismi olacak diyince 2.bir isim daha dusunmuyor musunuz diye sordular bana :) bende "babasinin hevesini kirmak istemiyorum sadece x koyucaz" dedim bir iki sefer kv kisiside duydu :)

Yani kisaca sen ne kv ne de gorumceni gormezden gel. Sadece esinin dusuncleri ile ilgilenip orta yolu bul. Her firsatta da dile getirirsin esinle ortak karar alarak bir isim dusundugunuzu. Kv ve gorumce kisileri de essek değillerse anlarlar heralde onlari kaale almadiginizi.

Koydurmam çünkü istemiyorum kisikigi cekerse bn cekicem kaynanam la görümcem degil canimi siktilar dunden beri Allaha havele ediyorum onlarin canini da bi sikan bulunur

7 haftalik bebegin cinsiyetini nasil ogrendiniz ki?
Ayrica hic kafana takma onlar boş boş konussun sen yine bildigini yap.

Durun bakalim daha hamilelik 7 haftalikmis, allah yuzunu gormeyi nasip etsin diye dua edin, cogu zaman bu haftalarda kalp atisi bile duyulmaz. Ailecek isim telasina dusmek icin cok cok erken.
Bende onu diyorum iste daha yedi haftalik hatta yedi bile degil geç döllenme ben kac gündür hastanelerdeyim hangisinin ruhu duyuyor gelip de kapimimi araladilar kusura bakmassinlar ne kiz ne erkek farketmez her halükarda koydurtmuycam ben

Aman saçmalık da bu ya dokuz ay karninda tasiyan sensin isme muhafeket onlar kızdığım esim boyke birşey soylemiyordu onlar sokuyor aklına cinlendigim o buda ogretme akilli mi ne bana benle inatlaşma kiyarim diyo nah koyar bunlarda tirun sevgisi ne yok asla asla onaylamıyorum harp cikar bu evde keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…