Doğmamış çocuğun sabaha kadar donunu biçtim

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Merhabalar .
Dün geceden beri manyak gibi kafami meşgul eden sorunu paylaşmak istedim sizinle . Inşallah birileri yanlış düşündüğümü söyler ...

Benim 5 yasında bir kız yeğenim var . Çok bağlıyız birbirimize elime doğdu desem yeridir . Sık sık bir araya da geliriz . Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor . Çekip yanından almak istiyorum ona zarar verirler diye. Özellikle de altında etek elbise falan varken bu vesveselerim daha da artıyor . Hemen gidip tayt giydiriyorum . Ailemizde allaha şükür bugüne kadar hiç taciz vs vakası olmadı ama o kadar çok haber dinliyorum öyle şeyler görüyorum ki manyak oldum iyice .

Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur .esime anlatıyorum boyle sacma sapan seyler dusunme deyip gecistiriyor . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim

Son düzenleme:
Merhabalar .
Dün geceden beri manyak gibi kafami meşgul eden sorunu paylaşmak istedim sizinle . Inşallah birileri yanlış düşündüğümü söyler ...

Benim 5 yasında bir kız yeğenim var . Çok bağlıyız birbirimize elime doğdu desem yeridir . Sık sık bir araya da geliriz . Yeğenimin yanina herhangi bir erkek ( amcası, dedesi , büyükbabası, kendinden büyük kuzenleri ... ) tüylerim diken diken oluyor . Çekip yanından almak istiyorum ona zarar verirler diye. Özellikle de altında etek elbise falan varken bu vesveselerim daha da artıyor . Hemen gidip tayt giydiriyorum . Ailemizde allaha şükür bugüne kadar hiç taciz vs vakası olmadı ama o kadar çok haber dinliyorum öyle şeyler görüyorum ki manyak oldum iyice .

Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim

Kendi travmanız mı var bu yönde..

Benzer durumdayım ama hiçbir şey hatırlamıyorum sanırım bastırdım diye düşünüyorum. Psikanaliz en temizi ama çok acılı bi süreç o ,ruhum kaldırmaz herhalde

Eğer bu kadar sıkarsanız çocuğunuz erkeklerden nefret eden bir paranoyak olabilir. Siz neden bu kadar korkuyorsunuz peki? Çocukluğunuzda yaşanmış şimdi çok hatırlamadığınız bir olay olabilir mi?

Eskiden yoktu . Yeğenimden sonra başladı kızımdan sonra arttı . Hatırlamadığım bir olay olsa acaba böyle hortlar mi

Merhabalar .

Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
Öyle bir geçmişiniz mi var aile arasında felan neden böyle düşünüyorsunuz ki 🥺
Tamam koruyup kollamanızı anlarım ama bir yere kadar çok aşırısı hem çevrenize hem size zarar

Eskiden yoktu . Yeğenimden sonra başladı kızımdan sonra arttı . Hatırlamadığım bir olay olsa acaba böyle hortlar mi
Çok küçükken olan hatırlamadığınız şeyler olabilir.
Küçük kız imgesiyle ortaya çıkmış
Belki sürekli taciz korkusuyla büyütüldünüz çocuklara yansıtma yapıyorsunuz.
Bilinçaltı karanlık bir dehliz

Merhabalar .

Şimdi allah nasip ederse bizim de bir kızımız olacak . Sabaha kadar döndüm durdum . Yeğenimi bu kadar sahiplenmişken kendi evladıma karşı çok daha fazla olur .esime anlatıyorum boyle sacma sapan seyler dusunme deyip gecistiriyor . Baskıcı kısıtlayıcı bir anne olmak istemiyorum ama bu gidişle o çocuk doğunca iyice paranoyak olacağım . Boyle hisseden var mi ? Ben bu sorunu nasıl aşabilirim
Aynı ben her cumlen . Benimde yegnim 8 yaşında annesi ne her zaman yanından ayırma diyip duruyorum 😒😒 kimin ne oldugu anlknda yazmıyor ki .. benimde kızım olacak ve kafayı bende yiyorum eve demirlik yaptırayım kamera taktirayim alarm derken hergun baş ağrısı akrabalar dört gözle bekliyor ama hiç goturesim bile yok doğduğunda

Bende yeni anneyim ve asla haber izlemiyorum. 2 gün önce denk geliş izliyeyim dedim hindistanda canlı canlı bebeği toprağa gömmüşler 🤬 hemen değiştirdim ertesi gün bi polis şehit olmuş ve annesi oğluna bunu anlatıyordu 😔 şuan lohusalıktan yeni çıktım ve çocuklarla ilgili her habere karşı çok fazla hassasım bir kaç gün bu şekilde haber izlesem eminim sütüm kesilir. Size tavsiyem sizde haber izlemeyin ne hamileyken ne doğum yaptığınızda size kendinizi kötü hissettirecek her olaydan uzak durun. Bu tarz haberler göre göre o tarz düşünceleriniz çoğalmıştır belki de.

Merhabalar .

Hamilesiniz, bu kadar canınızı sıkmayın. Bebiş hisseder, endişeleriniz onu kötü etkileyebilir Allah korusun.

Evet böyle vakalar ne yazikki var, ama ayni sekilde trafik kazalari mesela cok daha fazla, arabaya binmiyormusun?

Bu şekilde yasanmaz. Her erkek bir pedofil degil. Bu şekilde yegeninde psikolojisi bozulur. Daima tayt giymeler, vücüdün utanilcak birsey, tüm erkekler abaza oldugunu düşünür.

Ha gidip 15 yasindaki bir oglan ile tek birakmazsin anlarim ama aile icinde kuzen amca var diye gerilmek cidden fazla. Bir psikologa gitmeni tavsiye ederim. Ailen senin düşünceni bilse, onlarda üzülür.

Ben çocuklara izin vermedikleri surece dokunulmamasi taraftarıyım.
İzin veriyorsa da yanağı sevilir başı oksanir, çok çok yakınları kucağa alır, o kadar.

Tacizle ilgili bişey dusunmesem de ben bana da çok dokunulmasindan hoşlanmam, özellikle yakınım olmayanların.

Çocuğum içinde öyle..
Yabancıların kesinlikle dokunarak sevmesine izin vermem, aile bireyleri de bir yere kadar.

Bilincaltinizda bir şey olmasa dahi müge anlı tarzı programlar bu tür olayların özellikle aile icinDe ne kadar yaygın olabileceğini gözler önüne serdi. Bu yüzden aslında hepimiz böyle kaygılar yaşıyoruz. Benim kızım yok oğlum var ama bu beni rahatlatan bir şey değil. Kötülük cinsiyete bakmıyor. Ama bu korkuları paranoya haline dönüştürmemek lazım yoksa evden dışarı adim atamayız hayat boyu

Back
X