• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogmamıs oglumla Tek basına bayram!

Bana anormal olanın ben oldugumu ınandırmaya cok ıgrasıyor. Simdi gelicek ve ben tepki koydugumda " bir sorun mu var " diycek. Ama artık maymun gızunu actı. En cok da hamileliğim tadını cıkaramadıgıma yanıyorum. Bebegime kavusmama 4 hafta var. Dedıgınız gıbı , kararımı vericem dogum sonrasında

Hamilesiniz, 4 haftanız var. Oldu bitti. Hiç tartışmaya girmeyin. Tepki göstermeyin.

İlk ıkı gun sonrasında anneme gectım. Şimdi de annemdeyım. Maj yazmış donuorum dıye. Gelsin boş eve

Hak etmiş sonuna kadar hak etmiş.
Geri adım atmanın nolur. Çok sinirlendim ben buradan siz kimbilir kaç gündür ne stres yaptınız ne uzuldunuz.
Doguma kadar gitmeyin evinize siz nasıl yapayalnız kaldiniz biraz da o kalsın. Biraz olsun belki yapayalnız kalınca dank eder mankafasina.
Hatta doguma da annenizle gidin kırk cikana kadar fa kalın aylarca aylarca yalnız kalsin. Eve gelince sıcak bi yemek yok bir ses soluk yok anlar belki dusuncesiz.
Kendinizi de çok üzüp yormayin.

amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle

üzücü . Allah eşine hidayetlik versin . . .

amelıyat zamanım bayrama denk gelmişti. Hataneden cıkısımın 3. Gunu benı bırakıp memleketıne gıden eşim!! 34 haftalık hamıle olan benı yıne bırakıp memlekete bayram tatılıne gıttı. Ustelık aılesıyle bırlıkte arabaya doluşarak. Erken dogum rıskım var dıye ben uzak mesafeye gıdemıyorum. Donuk duygular ıcındeyım. Artık ofkelenenıyırum bıle
Yani çok afedersiniz diğer mesajları okumadan yazayım dedim çok sinirlendim.. Ondan değil mi bu çocuk?? Bu ne sorumsuzluluk ne büyük ayp ve düşüncesizlik.. Ahh madem kotaramıcan bu işi niye baba olmaya kalkarsın ki??
Üzülmeyin lütfen. Yanınızda kimse var mı yok mu bilmiyorum bi bakıcm mesajlara ama umarım sağlıkla alırsınız oğlunuzu kucağınıza. Sonra konuyu çözseniz bile 1000 yıl geçse bile deyin herkesin içinde ben tek başıma doğurdum oğlumu diye!! Utanır belki dicem ama utanacak adam böyle bırakıp gitmez ayıptır bee!!

Yani çok afedersiniz diğer mesajları okumadan yazayım dedim çok sinirlendim.. Ondan değil mi bu çocuk?? Bu ne sorumsuzluluk ne büyük ayp ve düşüncesizlik.. Ahh madem kotaramıcan bu işi niye baba olmaya kalkarsın ki??
Üzülmeyin lütfen. Yanınızda kimse var mı yok mu bilmiyorum bi bakıcm mesajlara ama umarım sağlıkla alırsınız oğlunuzu kucağınıza. Sonra konuyu çözseniz bile 1000 yıl geçse bile deyin herkesin içinde ben tek başıma doğurdum oğlumu diye!! Utanır belki dicem ama utanacak adam böyle bırakıp gitmez ayıptır bee!!
Annemler yakın. Annemdeyim şuan. Eşimin ailesi de aynı boyle. Soyle aoyleyeyım ; ben cıddı bir amelıyat oldugumda kv nın bana dedıgı " cabuk kalk , bak ikinci gelir", yarı narkozluydum bu lafı dediğinde. Odayı hemen boşaltın demişim, hatırlamıyorum bile..yıne hatırladım o gunü ve suam öfkem tum bedenımı sardı. Demem o ki; ailesi de kenfi de insan degıllermiş.

Ben d
Hak etmiş sonuna kadar hak etmiş.
Geri adım atmanın nolur. Çok sinirlendim ben buradan siz kimbilir kaç gündür ne stres yaptınız ne uzuldunuz.
Doguma kadar gitmeyin evinize siz nasıl yapayalnız kaldiniz biraz da o kalsın. Biraz olsun belki yapayalnız kalınca dank eder mankafasina.
Hatta doguma da annenizle gidin kırk cikana kadar fa kalın aylarca aylarca yalnız kalsin. Eve gelince sıcak bi yemek yok bir ses soluk yok anlar belki dusuncesiz.
Kendinizi de çok üzüp yormayin.
Ben dee cok ustuyorum oyle yapmayı ama annemde de hıc rahat degılım. Bekarken de burlıkte yaşamışlıgımız azdı. Sımdı de ustume geliyor duvarlar:/

şu eşlerinizi o sizi sevmiyosa okadar cok, sizde çok çokk sevmeyin allasen ya sonra şımarık ve vazgeçlmez zannediyolar kendilerini böyle yüz buluyolar . deger verin kendinize biraz agrdan satın kendinizi .biz sevdikte ne oldu sonuc ayrılık adam kendni hint kuması sandı heralde .hatta evet resmen öyle zanetti körolası çok şımarttım tepeme çıkıverdi mikrop.

Evl
şu eşlerinizi o sizi sevmiyosa okadar cok, sizde çok çokk sevmeyin allasen ya sonra şımarık ve vazgeçlmez zannediyolar kendilerini böyle yüz buluyolar . deger verin kendinize biraz agrdan satın kendinizi .biz sevdikte ne oldu sonuc ayrılık adam kendni hint kuması sandı heralde .hatta evet resmen öyle zanetti körolası çok şımarttım tepeme çıkıverdi mikrop.
Evlimiydiniz

Bilmiyorum. Aramadı. Aramaz da. Dedim ya, yaptıgı terbıyesizlıklerı normallestırmeye calısıyor.
Aradaki mesajları okumadım.
İlk ve son mesajınıza göre yorum yapıyorum.
Sanırım annenizin evine gittiniz habersiz.
Tartışıp mı gittiniz? Haberi var mı? Eve gitti mi? Bir şey demedi mi?

Msj yazmiş, dönüyoruz dıye.

:oha: ben de merak ettim bi bakim dedim. gelmiştir diyordum adam hala yok yuh.. eşi hamileyken ve son haftalarda yani insan nasıl rahat eder yaa.

Yok canım anormal olan ta kendisi. Sen rahatına bak annende istediğin zaman dön. Ama tartışacaksan da ertele ki ne bebeğe ne de sana zararı olmasın.

Bilmiyorum. Aramadı. Aramaz da. Dedim ya, yaptıgı terbıyesizlıklerı normallestırmeye calısıyor.
Tespitin cok yerinde..kesinlikle cozmussun esini..ben burda sinir oldum sen iyi tahammül ediyorsun kac gündür.Lutfen bu adama ve ailesine haddini bildir ezdirme kendini artik..

Ben d

Ben dee cok ustuyorum oyle yapmayı ama annemde de hıc rahat degılım. Bekarken de burlıkte yaşamışlıgımız azdı. Sımdı de ustume geliyor duvarlar:/

Sabret ama gitme.
Belki zorla empati yaparsa anlar nasıl bir salaklık yaptığını nasıl bir düşüncesizlik yaptığını.
Bırak okula giderken kendi yıkasın çamaşırını kendi ütülesin, bir sıcak yemek bulamasın kendi pişirsin ve en önemlisi yapayalnız kalsın belki düşünür biraz o yalnızlığında da ne halt ettiğini anlar.
Biraz yalnız kalsın bakalım anneciği babacığı oradan o yalnızlığına çare oluyor mu? Belki o zaman anlar ailesi kim nasıl bir düşüncesizlik etti.

ne yaptın B beyzat2014 gelişme var mı, kocan geldi mi seni aradı mı evde bulamayınca?
Gelmiştir. Evdedir ve uyuyordur. Teafık coktu dün, muhtemel gece yarısı geldi. Aramadı. Aramaz da. Cok agladım sabahtan beri. Aramamasıba falan değil. Bir üye konu açmış " sabah opulerek uyandırılmak " diye. Okuyamadım cok ama okudugumdan beri ağlıyorum. Allah arkadasımızın mutlulugunu daim etsin.... Ben eşime bana bjnları hıc yasatmamasına yanıyırum. Cekıngen, gecer dedim ama beni sevmıyor belli ki.

Back
X