- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
-
yeni değil 1 sene oldu işte. ama dilden geçemedim tekrardan sınava girmem lazım. tatillerde buluşuyoruz ancak ne kadar sağlıklı iletişim kurulabilir ki zaten mesajdaYeni mi evlendiniz? Niye vize çıkmıyor ki, oturma izni vermiyorlar mı size?bence daha iyi bir işte çalışması çok güzel. Seyahatleri de halledersiniz diyeceğim ama iletisiminiz zayıf gibi. Tam oturmamış. Bu şekilde uzakta olmak sıkıntı olabilir.
şu andaki imkanıda iyi. işide iyi. şu an bile çok yoruluyorum diyo. yeni bir işte uzun saatlere nasıl dayanıcakbilemiyorum ama bende olsam eşimden devamlı uzak kalmak istemem mecburi durumlar ayrı. imkanı iyi ise önceliği eş olmalı bence dediğin gibi ben yalnız yattıktan sonra napayım parayı.
bir iki gece değil işte. sorunda bu. sürekli gidip gelice. ve 5 gün boyunca kalıcak. bir bakımdan doğru aldatma konusu. bana sende gelirsin benimle dedi. ama sanmıyorum işyerinden onay çıkıcağını. bilmiyorum çok sıkıldım bu konudaİyi de şu an bambaşka ülkelerdeyken sizi aldatıp aldatmadığını düşünmediğiniz adam, birkaç saat mesafede otelde kalınca mı aldatacak?
Bi saçmalamayın allasen, yazık adama, kredi ödüyormuş. Ne olacak bir iki gece ayrı yatınca.
ki insna sadece kendi dayanmasını değil etrafıyla ilişkiside düşünmeli böyle bir durumda. eşiyle tüm açıklığıyla konuşmalı bence geç olmadan.şu andaki imkanıda iyi. işide iyi. şu an bile çok yoruluyorum diyo. yeni bir işte uzun saatlere nasıl dayanıcak
işte canım mesajla ne kadar konuşabilirsin ki. şu anda bile çok yoruluyorum diyo. bide sürekli sseyahat edicek. zaten uzun süre ayrı kaldık. biz hiç mi vakit geçiremicez ilk dönemlerimizde. haklısın kendimi yırtsam boş hayır desem kavga edicez biliyorumAraba konusunda sana güzellikle senden kıymetli değil hayatım. Kredi bittiğinde en güzelini alırım sana ama borç bitene kadar iki araba mantıklı değil sen de biliyorsun diyebilirdi haklısın alınmakta. .
Ama diğer türlü aldatacak adam her yerde aldatır. Otel Motel hikaye. Is fırsatı güzel madem bırak senden bilmesin.
Allah'a emanet herkesin evliliği.
Insanın içinde sadakat duygusu olacak.
Kendini yirtsan da boş.
Ömürlük değil bu şartlar değil mi yani bir kaç yıl her gece birlikte yatmayiverin ne olacak..
Valla benim eşim polis gece çalışıyordu.
Resmen bir ayin yarısı yalnız yatiyordum. Uyku düzeni bozulduğundan evde olduğu geceler de ben erken uyuyordum o sabaha doğru geliyordu yanıma..
Yani bunları sorun etmedim.
Yorgunluğu sorun oluyor ama..
Doğrusu ben de az para çok huzur diyenlerdenim..
Bunları onunla güzelce konuşmalisin..
mesajla sağlıklı iletişim kuramıyoruz maalesef. görüntülü konuşsak bile yan yana olduğu kadar etkili olmuyor. olumsuz bişey söylesem parlıcak hemen o durumda. deniyorum konuşmayı. gelecek haftaya kadar vaktimiz var. sonrasındada karar verme aşaması işteki insna sadece kendi dayanmasını değil etrafıyla ilişkiside düşünmeli böyle bir durumda. eşiyle tüm açıklığıyla konuşmalı bence geç olmadan.
hayır. ingilizce konuşuyoruz.Dil sınavını veremediniz ama alman bir eşiniz var..iletişimi nasıl sağlıyorsunuz acaba ben en çok bunu merak ettim..Esiniz mi türkçe biliyor? ?
Adamın sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor demek ki.Kızlar malumunuz evliyim eşim alman ve ben türkiyede vize bekliyorum. gün içinde mesajlaşarak iletişim sağlıyoruz. eşimin işi bilgisayar yazılımları üzerine. şu anda iyi bir firmada. dün eşime daha iyi bir firmadan iş teklifi geldi. ilk başlangıçta senede 100.000 olucakmış kazancı. ama buna bağlı olarak uzun saat çalışabilirmiş. araba vericeklermiş altına (eşimin kendine ait arabası var zaten). uluslararası firma olduğu içinde bazen uzak yerlere gidip otelde kalabilirmiş hafta içinde.
Şu an eşim kredi ödüyor. 5 sene içerisinde kapanıcak kredisi. bu işe girince 3 senede kapatma şansı var. kredi borçlarıda eski karısından kalma. dün söyledi bana. gayet iyi karşıladım ona bişey demedim. hatta seninle gurur duyuyorum gerçekten en iyisisin işinde falan dedim çünkü bu lafları duymak hoşuna gidiyor. size alındığım kısımdan da bahsedeyim.
İşyeri araba vericek deyince bende şakasına seninkini de ben kullanırım ozaman deyip güldüm. oda kredi ödüyorum sence ne kadar mantıklı iki araba elinde tutmak deyip kızmaya başladı. (araba kağıt üzerinde onun değil) halbuki cidden şakasına söylemiştim. ama o eski eşine pahalı araba almış adam. şu anda kendisininki 2000 model. bir anda tartışmaya başladık. açıklıyorum anlamıyor. sabahtan beri güzel şeyler söylüyorum sana buna mı takıldın diyorum her şeyi mahfettin diyor. stres oluyorum falan diyo. neyse geçtim bunu.
kızlar biz uzun süredir ayrı yaşıyoruz vizeden dolayı. iş için sürekli gidip gelmesi gerektiğinde ben hep evde yalnız mı kalıcam? paraysa para. umrumda değil eğer çoğu gece yalnız yatıcaksam. bu konuyuda söyledim ama bana maddi durumumuz iyi olucak otelde kalınca ne oluyor dedi. iş olanağı iyi olabilir. eşimin kariyerinede katkı sağlayabilir. ama bu adam bana ben önce kariyer sonra çocuk dediğimde aile ön planda olmalı diyen adam. şu an resmen dua ediyorum bişey çıksında olmasın diye. gelecek hafta randevu için arıcaklar eşimi. kızlar ben mi çok negatif düşünüyorum? sizin fikirleriniz ne bu konuda? çok daraldım dünden beri. bide ben kıskanırım otel motel arkadaş ortamı. aldatıyor mu aldatmıyor mu off ya
Niye cikmasin izin, ise gitmeyeceksiniz ki, otele gideceksiniz, 20 euro farki sorun etmezler, edezlerse siz odersiniz.bir iki gece değil işte. sorunda bu. sürekli gidip gelice. ve 5 gün boyunca kalıcak. bir bakımdan doğru aldatma konusu. bana sende gelirsin benimle dedi. ama sanmıyorum işyerinden onay çıkıcağını. bilmiyorum çok sıkıldım bu konuda
ingilizce konuşuyoruz eşimle şu an. ifade sorunu yok ama mesajda konuşmak yüz yüze olduğu kadar etkili olmuyor. ve hangi niyetle söylediğimi yanlış anlıyor. a1 seviyesinde istiyolar. ben kursa gtmeden kenddim halletmeye çalıştım ama yeterli gelmedi maalesef. şu an daha fazla çalışıyorum bakalım ne olcak.Niye cikmasin izin, ise gitmeyeceksiniz ki, otele gideceksiniz, 20 euro farki sorun etmezler, edezlerse siz odersiniz.
Ortak diliniz ne esinle? Ifade sorununuz mu var?
Bu dil sinavinda nasil bir seviye istiyorlar ki? Derdinizini anlatacak kadar degil mi? Daha yogun calisip verin su sinavi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?