• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru eş nasıl olmalı?

Cnm benim yaa ne kadar güzel bir yorumdur böyle... ya sen "evlilikte tilkilik" diye bi konu acsana patlar valla;-)
Ya gerçekten insan paylaştıkça rahatliyo kendi ilişkisinde bunları uygulayabilen çok az insan vardır ya...ben mesela çok güzel akıl veririm ama sor yapiyomusun hayr :-(
Fevri olmamak lazım yaa gerçekten yardımcı ol bizlere ac yeni bir konu toplaşalim başına:-D

ßůšr@

Aynen krizantem lütfen öyle bir konu aç..
Tilkilik yapamadığım için boşandım.
Yoksa devam etmeyecek bir evlilik değildi.
Bir el at ..
Bir dahakine ,mevcut olana bari tilki olalım.

Aynen krizantem lütfen öyle bir konu aç..
Tilkilik yapamadığım için boşandım.
Yoksa devam etmeyecek bir evlilik değildi.
Bir el at ..
Bir dahakine ,mevcut olana bari tilki olalım.
tamam ama beni yalnız bırakmayın oralarda sakınn heee :44::44:

Bu arada konu sahibine ayıp olmasın bu tamamen farklı bi konu...ewlenince onu da beklioss.... :'(

ßůšr@

Merhabalar...
Öncelikle evlilikle sonuçlanacak uzun ilişkimin ardından ve mutsuz bir ailede büyümemden dolayı yıllarca evlilik korkusundan tam uzaklaşıyorum derken, "evlilik istemem" sözünden vazgeçmişken maalesef tekrar bu düşünceye kapılmama neden olan yaşadıklarım sonucu siz evli kişilere bir soru sormak istiyorum.
Eşiniz önceden size karşı nasıldı evlilikten sonra nasıl oldu? Sizi hayal kırıklığına uğratıcı şeyler yaptı mı sizin tutumunuz ne oldu.
Özellikle evleneceğin kişinin doğru bir karar olması için önemli kriter nedir?
Yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

doğru insan herkese göre farklıdır. kalbinin sesini dinle. o sana bu senin hayatının aşkı derse evlen işte onunla :16:

Back
X