Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesafeli ve saygı çerçevesinde olmalı, kanki gibi olunmamalı, sınırlar korunmalı..Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Biz gelinle gorusmuyoruz. Hic gorusmuyoruz. Gorusmemek en guzeliTecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Hiç birşeylerine karışmam evlerine ailemize girdiğin den beri iki kere gitmişim dir 8 kere oldu kizsam kirilsam bile anlatmam hep içime atarim sessizimdir birşeye sinirlense bağırsa laf dese susarım bir kere sesimi yükseltmedim kardeşimin hatrina sabrediyorum okumuş kültürlü biri ama ağzından çıkan lafları bir görseniz şaşırsiniz bn mi çok alinganim bilmiyorum ama çok üzülüyorum insan biraz konuşurken düşünmeli dün askere gidecek kardeşimle resim çekinelim dedik kardeşimi yanıma alırken verin kardeşimi dedim esprisine oda öyle deme abla ağzını yirtariz dedi herkesin içinde kardeşim onun kocası değil kayni saçma sapan davranışından bir örnek size yaniMesafeli olmaktan gecer sanırım..
Ben kendi yeğenim için böyle cümleler kullanmam. Açıkçası kullanan çok insan var çevremde. Teyze mi hala mi yoksa anne mi belli degil,sosyal medyaya kuzuuummm,yavrummm diye yegenlerin fotosunu atanlar, "ayyy canımı istesin veririm" söylemleri falan.bir yigenim var istese canımı veririm
Annemle babamla oturuyorum onlara da geliyorlar hafta da bir iki mecbur görüşüyorum napim sabretmek ten içim şişiyorBiz gelinle gorusmuyoruz. Hic gorusmuyoruz. Gorusmemek en guzeli
Yok öyle demem herkesin içinde bn şuan içimden geleni yazdım ilgilenirim severim yigenimi ona sürprizler alırım oyun oynarız beraber uyuruz falan böyle bir ilişkimiz var bize gelince bensiz yapamazBen kendi yeğenim için böyle cümleler kullanmam. Açıkçası kullanan çok insan var çevremde. Teyze mi hala mi yoksa anne mi belli degil,sosyal medyaya kuzuuummm,yavrummm diye yegenlerin fotosunu atanlar, "ayyy canımı istesin veririm" söylemleri falan.
Ne alaka ki?
Her şeyin bir dozu olmalı.
Kadının yanında da böyle abartılı sevgi gösterilerinde bulunuyorsaniz belki rahatsız olmuştur
Mesela benim yeğenim ilkokula başlayacak, daha bir Instagram storimde paylasmadim çünkü annesi (ablam) hamileyken uyarmıştı. Ben de saygı duydum.
Yegenimle de ablam ve eniştemle de aram çok iyi, hatta gittiğimde çocuğun odasında çıkmam,oyun kurar kitap okuruz. Ama ben de kendi çocuğummus gibi sevgi gosterilerinde bulunsam, 'teyze kurbaann sana' moduna girsem ablam da bana uyuz olurdu.
Belki bir sebebi de bu olabilir. Siz davranışlarınızı açın, biz yorumlayalim
Fazla tepkisiz mi kaldiniz acaba yaptiği herşeye?Hiç birşeylerine karışmam evlerine ailemize girdiğin den beri iki kere gitmişim dir 8 kere oldu kizsam kirilsam bile anlatmam hep içime atarim sessizimdir birşeye sinirlense bağırsa laf dese susarım bir kere sesimi yükseltmedim kardeşimin hatrina sabrediyorum okumuş kültürlü biri ama ağzından çıkan lafları bir görseniz şaşırsiniz bn mi çok alinganim bilmiyorum ama çok üzülüyorum insan biraz konuşurken düşünmeli dün askere gidecek kardeşimle resim çekinelim dedik kardeşimi yanıma alırken verin kardeşimi dedim esprisine oda öyle deme abla ağzını yirtariz dedi herkesin içinde kardeşim onun kocası değil kayni saçma sapan davranışından bir örnek size yani
Elimden geleni yapıyorum sadece yigenimle çok ilgilenirim ama yine de laf sokacak birşey bulurMesafeli olmaktan gecer sanırım..
Aha diğer sebep.Annemle babamla oturuyorum onlara da geliyorlar hafta da bir iki mecbur görüşüyorum napim sabretmek ten içim şişiyor
Siz sabretmeyeceksiniz. Sizin evinize gelen onlar. Misagirligini bilip gidecek. Bilmiyosa bildireceksiniz. Saygisizsa yok sayacaksiniz. Biz yok sayiyoruz. Kafa rahatAnnemle babamla oturuyorum onlara da geliyorlar hafta da bir iki mecbur görüşüyorum napim sabretmek ten içim şişiyor
Bu yazınızı çerçeveleyip çocuğumun odasına asasım geldi. İnanılmaz güzel bir tespit.Ben kendi yeğenim için böyle cümleler kullanmam. Açıkçası kullanan çok insan var çevremde. Teyze mi hala mi yoksa anne mi belli degil,sosyal medyaya kuzuuummm,yavrummm diye yegenlerin fotosunu atanlar, "ayyy canımı istesin veririm" söylemleri falan.
Ne alaka ki?
Her şeyin bir dozu olmalı.
Kadının yanında da böyle abartılı sevgi gösterilerinde bulunuyorsaniz belki rahatsız olmuştur
Mesela benim yeğenim ilkokula başlayacak, daha bir Instagram storimde paylasmadim çünkü annesi (ablam) hamileyken uyarmıştı. Ben de saygı duydum.
Yegenimle de ablam ve eniştemle de aram çok iyi, hatta gittiğimde çocuğun odasında çıkmam,oyun kurar kitap okuruz. Ama ben de kendi çocuğummus gibi sevgi gosterilerinde bulunsam, 'teyze kurbaann sana' moduna girsem ablam da bana uyuz olurdu.
Belki bir sebebi de bu olabilir. Siz davranışlarınızı açın, biz yorumlayalim
Evt yaptığı söylediği herşeye ufak birsey de dese sesimi cikarmadim kardeşimin ve yigenimin hatrina mesala iki gündür supriz istiyor bnden aldım oda yemeğini ye ondan sonra vereceğim dedim istemedi yemek annemde dayanamadı ver kızım dedi öyle sinirlendi ki neymiş hediyeyi alıp atmak istiyormus sözünü dinlemedigi için bir daha almayacakmisiz psikolojisini bozuyor muşuz falan dedim bn vermedim annem verdi neyse yemeği gene bn yedirdim daha sana supriz almam yoksa diye ama evde simartip her istediğini alıp yapıp sirf üzülmesin diye sonrada adının biz olmasindan çok usandım yani sırf bu yüzden bu şehirden gitmek istiyorum uzak olsunFazla tepkisiz mi kaldiniz acaba yaptiği herşeye?
Bana öyle birsey dese, asıl ben senin ağzını yırtarim derdim mesela.
Sırf bu yüzden şehri terketmek istiyorum ne yaptıysak yaranamiyoruz bizi beğenemedi bir türlü hiç karışmadığımiz halde birde karışsak nolur bilmiyorumAha diğer sebep.
Evli insan haftada bir iki kere birinin ailesine gidiyorsa bence bu da saçma. Insanın evi vardır, zaten gündüz iş var karı koca ailecek zaman geciremiyorlar. Bir de haftada iki akşam kayınvalide.
Yani haftada iki görmezse ölecek kadar çok mu seviyor sizi abiniz??Bu ne gereksiz bir ısrar. Kadının laf sokmalarından belli ki sizden gram haz etmiyor. Sevmediğin insanların evine haftada iki gelmek de kötü.
Dünyada mesafeden güzel şey var mı ya? Koronadan önce mesela ablamlar bir kere yemeğe gelirdi ayda,biz bir kere çaya giderdik
Oldu bitti.
Gayet sorunsuz yürüyor ilişkimiz. Böyle sanki çok mutlusunuz diye dipdibe dipdibe yaşayan jnsanlar beraber mutlu da değil. Ama yine de birbirlerinin dibinden ayrılmıyor..ben de buna anlam veremiyorum