Doğru Gelin görümce ilişkisi nasıl olmalı kizlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardesime de birgün eşin bana böyle dedi demedim
Dediniz demedim. Misal verdim.
O zaman diğer seçenek; siz harikasınızdır kız ruh hastasıdır.
İletişim, görüşmek, anlaşmak bunlar hep işteş fiil yani iki kişi gerekir. Bir istemezse, uygun değilse olmaz. Kurban psikolojisinden çıkmak lazım.
Siz niye size bu kadar kötü davranan birine iyi davranıp hakaret etse bile susuyorsunuz bunu bulmanız o kızla anlaşmanızdan daha önemli.
Bencillik denmez de ikincil fayda denir buna.
Açayım; Ayşe bana ağzını yırtarım dedi ama ben yine de sustum onla iyi anlaşmak istedim çünkü kavga edince kötü hissediyorum. Kötü hissetmemek için onun hakaretini işitiyorum. Olması gereken kavgayı yapmayıp kötü hissetmekten kaçınmak sizin faydanız gibi.
Görümceyi gelini bırakıp kendi tabiatınızı geliştirseniz daha iyi.
He kimisi de hakaret ettiğinde ya rabbi şükür diyen kişiyi ezik bulur, hayatında istemez, gıcık olur.

Olmamali :KK70:

Yani düşünüyorum da . Evlendik diye niye hayatimiza bisuru insan almak zorundayiz ya. 2 bucuk senedir evliyim, gorumcemle aramizda hicbir sorun yok. Ama senede 1 kere falan kv evinde denk gelmek disinda telefonda bile gorusmedim. En bastan boyle olunca, kimse de yadirgamadi. Gorunce iyiyiz, gormeyince yok gibi Cunku ne gerek var
Eşiniz sorun çıkarmıyorsa en güzelini yapıyorsunuz

Tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim ne yapsam nedesem yaranamamaktan bıktım bir yigenim var istese canımı veririm ama bir türlü begendiremedik kendimizi bn görümceyim bu arada
Akıl vermeyen, yonlendirmeyen, Sadece saygı ve anlayış gösteren insanların sıfatı önemli değil favorimdir. Ben de gorumceyim. Abim bazen kıskanır bizi gorumcelik yapman lazım diye. Kendinize yapılmasını istemediginizi karşımızdakine yapmayın

Görümcemin gözlerini bile öpebilirim öyle seviyorum onu o kadar minnoş tatlı ki kıyamıyorum hiç ben ona ☺️ Biz eşimle tanışmadan önce Çok yakın arkadaştık, artık daha da öteye geçtik kardeş gibiyiz kıyafetlerimi bile paylaşırım onunla genç kıpır kıpır bi kız şanslıyım iyi bir görümcem var arada birbirimize laf atışı yaparız tabi ama hiç tartışmayız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X