Doğru insan dedim ama ...

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Hayatımdaki insanla son günlerde sürekli tartışmaya başladık.Kalbimi kırmaları ,üzmeleri çoğaldı. Bu durumda ne yapmalıyım sizce ?.
Hatalarını sakin kafayla düşünüp anlasın istiyorum.
Ara mı vermeliyiz?
Bir de gelecek adına adım atmak istiyoruz ama bu konuda aklım karıştı biraz.Bundan da emin olmak istiyorum.

Hayatımdaki insanla son günlerde sürekli tartışmaya başladık.Kalbimi kırmaları ,üzmeleri çoğaldı. Bu durumda ne yapmalıyım sizce ?.
Hatalarını sakin kafayla düşünüp anlasın istiyorum.
Ara mı vermeliyiz?
Bir de gelecek adına adım atmak istiyoruz ama bu konuda aklım karıştı biraz.Bundan da emin olmak istiyorum.
Biraz ayrıntı verseniz, mesela kavga sebepleri neler? Ne kadar zamandır berabersiniz?
Ara vermek iyi bir fikir değildir bence.
Bir ilişki ya devam eder ya da biter.

Ara vermek sinir bozucu bir süreç tavsiye etmem.sorunları konuşup halletseniz daha iyi olur.

Bence 1 hafta ara verin biz bazen ilişkilerimizde bunu yaptık ama çağrı atmak msj atmak yasak kural buydu ikimizde birbirimizi çok özledik bazen kuralı bozduk falan bizde işe yaradı umarım sizde de yarar

İlişkilerde ara vermek çok saçma bi süreç. Kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz. Sorunları konuşarak çözmelisiniz. Böyle şeyleri aştıktan sonra ciddi adımlar atmalısınız. Akıl karışıklığı netleşmeden karar almak yanlış olur diye düşünüyorum.

Bence 1 hafta ara verin biz bazen ilişkilerimizde bunu yaptık ama çağrı atmak msj atmak yasak kural buydu ikimizde birbirimizi çok özledik bazen kuralı bozduk falan bizde işe yaradı umarım sizde de yarar
Karşılıklı alınan bir karar mıydı ?

Ara vermek sinir bozucu bir süreç tavsiye etmem.sorunları konuşup halletseniz daha iyi olur.

İlişkilerde ara vermek çok saçma bi süreç. Kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz. Sorunları konuşarak çözmelisiniz. Böyle şeyleri aştıktan sonra ciddi adımlar atmalısınız. Akıl karışıklığı netleşmeden karar almak yanlış olur diye düşünüyorum.

Konuşarak çözemediğimden bu yolu düşündüm. Çok rahat davranmaya başladı, hani sen bensiz yapamazsın tavrında olduğu için ona birşey anlatmam zorlaştı

Ara vermek degil de. Herkes kendine düsünecek bir zaman ayirsin ve sonucu oturup konusun ya bitsin ya devam etsin. Eger tartismalar devam edecekse hicbir anlami yok bu iliskinin

ara vermeyi teklif etmek çok saçma bence :) karşımdaki bana teklif etse ona ebedi ara vermeyi düşünürüm sanırım. ya konuşun, ya da ara vermek yerine zaman verin ciddi sürece geçmek için bence.

Karşılıklı alınan bir karar mıydı ?
Evet canım ilişkimiz yipranmak üzere oldugunda yaptık bunu çünkü her şeyin nefese ihtiyacı olduğu kadar ilişkilerin de nefes almaya ihtiyaci var.
Ikimizde en çok hadi bensizlige alisirsa korkusu yaşadık. Aynı zamanda düşündük . Bilmiyorum bizde işe yaradı herkes de aynı sonucu vermeyebilir

Ha bir de ara vermek değil de farklı ve daha güzel bir adlandirma yapabilirsiniz .
Mesela
Iliskimizde Òzlem ve heyecan istiyorum bunun içinde 3 gun 5 gün her ne kadar dilerseniz gün belirleyin .
Daha güzel olacak gün bittiğinde deyin ve eski heyecanla yeniden başlayın.

İnşaAllah toparlarsınız ama bana göre kendi tecrübelerim sürekli kavga ede ede bir gün ipler tamamen kopuyor... ve geri dönüşü hiç mümkün olmuyor ... bence al karşına konuş ve halletmeye çalışın sonra daha çok üzülmemek adına...

Son zamanlarda konuşmayı çok denedim ama faydalı olmadı.Sanırım bu durumda tek yol iletişimi kesmeko_O

P
Ha bir de ara vermek değil de farklı ve daha güzel bir adlandirma yapabilirsiniz .
Mesela
Iliskimizde Òzlem ve heyecan istiyorum bunun içinde 3 gun 5 gün her ne kadar dilerseniz gün belirleyin .
Daha güzel olacak gün bittiğinde deyin ve eski heyecanla yeniden başlayın.

Deniyim canım.Teşekkür ederim.
Tartışmalar çok yıpratıcı gerçekten

Evet canım ilişkimiz yipranmak üzere oldugunda yaptık bunu çünkü her şeyin nefese ihtiyacı olduğu kadar ilişkilerin de nefes almaya ihtiyaci var.
Ikimizde en çok hadi bensizlige alisirsa korkusu yaşadık. Aynı zamanda düşündük . Bilmiyorum bizde işe yaradı herkes de aynı sonucu vermeyebilir
Canım sizde ilk özleyen arayan taraf kim oldu ?

Canım sizde ilk özleyen arayan taraf kim oldu ?
Canım 4 yıl bir flört donemimiz olduğu için bu uygulamayı birden fazla yaptık bazen o bazen ben.
Şimdi evliyim onla .Evliligimizde bile bazen ikimiz yıpranmaya başlayınca ben ailemi özledim biraz gideyim diyorum çaktırmadan biraz uzaklaşmak iyi geliyor ona da bana da.

Canım 4 yıl bir flört donemimiz olduğu için bu uygulamayı birden fazla yaptık bazen o bazen ben.
Şimdi evliyim onla .Evliligimizde bile bazen ikimiz yıpranmaya başlayınca ben ailemi özledim biraz gideyim diyorum çaktırmadan biraz uzaklaşmak iyi geliyor ona da bana da.
Yaa anladım mutluluğunuz daim olsun canım ne güzel kavuşmuşsunuz:KK51:
Ben en son çok yıprandık zaman verelim birbirimize dedim o da hiçbir şey söylemedi.Özledim sanki de :KK16:
Ama sanırım onun birşeyleri anlaması için beklemek gerek.

Şu kadar gün demedin mi canım yani gün vermedin mi ?

Back
X