arkadaşlar ben 21 yaşındayım forumdaki bazı arkadaşlar bilir kısmetli kısmetsizlerdenim..küçük bir ilçede yaşıyorum ve buradaki evlenme yaş ortalaması küçük ben evde kalmaya az kalmış bir kızcağız oluyorum bazen baskı yapıyorlarya okadar boralim bozuk oluyorki halbuki kısmet olarak çok fazla var ama olmuyor sevgili aşamasına bile zar zor gelip 2 ayda bitiriyorum..doğru kişimi benim için emin olamıyorum ve çoğuda evlenmek niyetinde olduklarını söylüyorlar çok erken diyeceksiniz biliyorum ama liseyi bırakıp kaçan kızları duysanız. evlenmek değilde mesele , sonuçta evlenmek içinde evlenilir ama doğru insan olduğuna nasıl inanıyosunuz o sizin evleneceğiniz kişi olduğunu ben çok kişi ile görüştüm evet dedim bu benim kafa dengim ama bi süre sonra o düşünce değişti korkuyorum doğru insan olduğuna inanmadan evlenemem ki ben dün akşamda teyzemde yemeği gittik hafta sonu dayımın oğlunun düğünü vardı işte kuaföre falan gidilmişti bitti düğün fiskos yapıyoruz kuzenim dedi x in hiç güzelliği kalmamış bi tuhaf olmuş zevksizleşmiş denildi teyzemde beni üzen yorumu (x kişi ile aynı yaştayız) e yaş gitti 20 den sonra çirkinleşiyor kartlaşıyo dendi tamam o öyle dedi diye öyle olucak değil ama üzüldüm işte benim içinde eminim konuşuluyordur..öyle üzüldüm sizinle paylaşmak istedim halbuki onlar evlendiler de çok mu mutlular hayır ama yinede bu ısrar bu laflar niye herkes hakkında hayırlısı arada geliyor böyle işte dertsiz başıma dert arıyorumm:sinifsinif: