Doğru İnsan var mı?

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
Arkadaşlar merhaba, doğru insan diye biri gerçekten var mı? Mesela ilk tanıştığınızda evleneceğinizi hissettiniz mi ?

Ben hic dogru insan midir diye yaklasmadim kimseye.esime guvendim yola cikilacak adamdir birlikte mutlu oluruz diye dusundum.evlenecegimizi hic dusunmemistim yani o kadar ilerleyecegimizi.

İlk tanıştığımda değil, onunla yaşadıkça,konuştukça,huyunu suyunu öğrendikçe hissettim

Bende bunu sorgulamaktayım şu dönem.. evlenebileceğim kadar beğeneceğim bi insan evladı dünya üzerinde yok hatta bence..

Ben ilk tanıştığımda hissediyorum. İki tane ciddi ilişkim oldu. Birincisi ile ilk görüştüğüm de şu rüzgar uçuşmalarından filan olmuştu bende telefonumu bile elimden düşürdüm. Ama o an bir tarafım da ben bunu çok severim ama ilerimiz olmaz kesin seve seve ayrılırız demiştim. Öyle de oldu ailem istemedi ben de istemedim bazı hareketlerinden dolayı. İkincisi ise eşimdi onu da ilk gördüğüm anda ben bununla evlenirim kesin ama boşanırım da demiştim. Öyle de oldu boşanıyorum. İlk anda içime garip bi his doğuyor.

Ben de hep merak etmişimdir nasıl bir konu olay oluyor da insan evet bunla evlenilir diyor

Cunku kimi insan evden uzaklasmak icin,cocuk sahibi olmak veya cikari uyusursa maddiyat olarak veya kendinden maddi olarak gucsuz aliyor ki her dedigini yapsin madde madde gider ondan evet diyorlar veya az olan severek evlenenler de var hepsi kisilerin dogrusuna yasadigi hayata veya elindeki imkana gore degisiyor.

Ben olmasını umut ediyorum:)

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Yanı insan kendine yakın hissedip bir ömürü nasıl beraber geçirebilirim diyor?

Konuyu takipteyim

günümüzde hele hele söz konusu erkekler olduğu zaman doğru insanı bulmak yada en azından bulduğunu zannetmek çok güç. çünkü ne yazık ki günümüzdeki erkekler herkese mavi boncuk dağıtıyor.
tam işte bu tam aradığım erkek dediğinde bir olay oluyor ve bir bakmışsın ki bu da yalnış.:KK12::skandal:

Ben de evlenmeden önce aynı böyle düşünüyordum, tüm erkekler yalancı, kandıran, hödük .... Evlenemicem galiba , bak bu bile evlenmiş diyordum. Sonra eşimle karşılaştım, Allah nasip etti 15 -20 günde evlenmeye karar verdik. Bı hızla herşey oldu bitti . Şimdi 2 yıldır evliyim , ve ben hala inanamıyorum bazen evlendigime. O kadar umutsuzdum siz düşünün artık

Arkadaşlar merhaba, doğru insan diye biri gerçekten var mı? Mesela ilk tanıştığınızda evleneceğinizi hissettiniz mi ?
Biz ne kadar doğru insanız ki acaba? Doğru insan değil, sizin beklentilerinize yakın ve uyumlu olduğunuz insan vardır, varsa. Bir de, anlaşmaya niyeti olan ve olmayan insan vardır.

Ben ilk görüşte birini ya severim ya sevmem hemen kararımı veririm bu sadece sevgili filan değil normal hayatta böyle. Bence insan kendini belli ediyor. Sadece 1 gün geçirmek yeterli. Tabi afaki durumları saymazsak.

Back
X