doğru insanla karşılaşamıyrm bi türlü kndime uygn biri çkmadı karşma.bu kaderle bağlantılımı acaba?siz neler düşünüyrsnz kızlar doğru insn zaten karşına çıkarmı?yksa aramalımıyız???
doğru insanla karşılaşamıyrm bi türlü kndime uygn biri çkmadı karşma.bu kaderle bağlantılımı acaba?siz neler düşünüyrsnz kızlar doğru insn zaten karşına çıkarmı?yksa aramalımıyız???
Kesinlikle kader..
eşim geldi beni buldu..
Oyle bir tesadüfle tanistik ki inanamazsin........ bi kere daha onunla inandim kader diye birşeyin var olduğuna. ..
Önceden bosuna hic degmeyecek insanlar icin uzulmusum ..
Esimin gelecegini bilseydim vallahi itle kopukla muhatap olmazdım. ...
Canim aramakla olacak is degil.ben 30yasimda evlendim 2ay gibi kisa surede nisanlanip 1yil sonra evlendim.hep evlenemiycem kimseyi sevemiycem benim sevdiklerim beni sevmiycek derken kimsenin aklindan bile gecmeyecek garip bir hikayeyle kader bizi bir araya getirdi.Allah a guven kadere inan derim.hikayemi sizinle paylasmak isterdim ama taninirim diye yazamiycam.
Nasıl tanıştınız çok merak ettim anlatarak umudunu kesmiş insanlara umut verebilirsin:)
Anlatayim canim ama Biraz karisik....
Simdi ben memurum ve calistigim ilde görüştüğüm biri vardi . Ailemde oyle fazla karsi cikmiyordu neyse.. bu Gerizekali karaktersiz bana oyle bi hata yapti ki.... bi gun bi kavga esnasında tokat atti bana. Hayatimda ilk defa birisi bana tokat atmisti bunalimdan bunalima sürüklendim iste tam o hafta tayin istedim ve tayinim cikti dogunun ücra bir köşesine. . Tamamen o isi kafamda bitirdim valizimi filan topladım olaylardan kimseye bahsetmedim ve yola ciktim.. gozlerimden yaş eksik olmuyordu o dönemde. . Neyse ben tek basima o dogu iline gittim ogretmenevine yerlestim ama bu Gerizekali karaktersiz pesimi birakmiyordu numarami degistirmistim ama yenisini buluyordu mektuplarından bikmistim evlenme tekliflerinden bunalmistim.... erkeklerden ölesiye nefret ettim ölesiye inan bana......... neyse cok uzattim
Ben o ile geldigim üçüncü gun karaktersiz pesimden gelmis öğretmenevinde odamda oturuyodum odanin telefonu caldi misafiriniz var dedi kim diye sordum cevap vermedi.. indim uzerimde beyaz bir gomlek kot pantalon ve pembe spor ayakkabilarimla... baktim ortda kimse yok nerde dedim misafirim kapinin onunde sigara iciyor dedi gorevli.. çıktım bide ne goreyim karaktersiz pesimden oralaea kadar gelmis defol git dedim tuttu kolumu birakmadi bende avazim ciktigi kadar bagirdim psikolojik iste.. o sira biri geldi hic anlamadim bile ne oldugunu . Beni bu karaktersizin elinden aldi kurtardi bide kafa cakti onaşoka girdim artik nasil agliyorum neyse.. o araya giren kisi benimle ayni öğretmen evinde kalan biriymis. Neyse polisler geldi şikayetçi misin dediler hayir dedim... karaktersiz ortada yoktu kendime geldigimde. en son hatirladigim kare; o az once kafa atan adam bana su iciriyordu.. ben şoktayim tabi..... sinir krizi gecirdim aglamaktan.. beni odama cikardilar. Ertesi gun oglene kadar uyumusum.. oglen uyandim cok aciktigimi hissettim yemek icin cafeye indim o gorevli bana hanımefendi dedi tekrar ayni sorunu yasarsaniz su numarayi arayacakmissiniz. Bende bu kim dedim o da polis herhalde dedi.. ben numarayi aradim teşekkür ettim.... şu an o bana su içeren kahramanimla evliyim.. o benim esmerim yeniden kullerimden dogusum.. beni dizlerim kan icindeyken kanayan yerleri opup kucagina alanim... bazen cok sorunlar yasadigimiz zamanlar oldu ama onu hala ilk günkü gibi seviyorum.. masal gibi gelebilir bendr inanamazdim biri anlatsaydi uydurma derdim iste bu yuzden kader var diyorum..... meger o da kalacak baska yer bulamadigindan sadece o gün orada kalacakmis yani tesadüfun bu kadari.......
Kizlar inanin bana kader var artik inaninki ne evlenmeyi ne cocuk sahibi olmayi istiyordum tiksinmistim iyice..
Allah o kadar büyük ki ..... buna bi kere daha inandim ben.....
Merak ettim kahramaniniz ogretmenmiymis polismiymis neymis cok romantik ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?