Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
32
Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Valla bu devirde gerçekten çok zor. Aileler öyle zengin gelin peşinde ama kızlar da zengin damat peşinde. Bu yüzden insanlar da tuhaflaştı.
Ben kuzenimin vasıtasıyla tanıştım. En iyisi sizi tanıyan birinin bulması.
Çok haklısınız, kendimi öyle değersiz hissettim ki adam ın para için kız aradığını öğrenince, tam dediğiniz durum var.

Ben boynuzlana boynuzlana ve terk edile edile sonunda doğru bir insanı buldum valla hiç ummadığım zamanda buldum hemde :dua:
Ben iyi bir kurumda çalışıyorum, maaş için yanaşıyorlar genelde ve konuşmalardan anlaşılıyor, para konusu açılıyor hemen ilk görüşmede, nasıl bulacağım ben doğru kişiyi :(? Para için erkeklerde çok kötü oldu artık.

Doğru insan diye bir şey yok canım önemli olan senin bir ilişkiden ne bekledigin nasıl bir insanla birlikte olmak istedigin. Bu arada kimse dört dortluk değil mutlaka hepsini rahatsız olucan bir tarafı cikicak
Haklısınız ama para için gelmesin bana, maaşın ne kadar, aylık harcaman ne kadar, anne babanın evi var mı diye soranlara denk geldim hep çok korkuyorum, neden böyle insanlara denk geliyorum :(

Benim komşumdu :KK53:

Aramakla bulunacağını sanmıyorum ama. O benim aklımda bile yoktu ne olduysa birden oldu, iyi ki de oldu :KK200:

Ben iyi bir kurumda çalışıyorum, maaş için yanaşıyorlar genelde ve konuşmalardan anlaşılıyor, para konusu açılıyor hemen ilk görüşmede, nasıl bulacağım ben doğru kişiyi :KK43:? Para için erkeklerde çok kötü oldu artık.

Ama erkekler artık çalışan kadın istiyor ne yazıkki
Paralı kadın diye düşünme kendini
Kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlardan daha çok etkileniyorlar bence

Nasip meselesi.
Bazen ilk seferde çıkar bazen de deneye yanıla bulunur.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Sadece şunu söyleyebilirim. Milletin gazına gelip sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin.
Yo çok haklısınız ama insanın bir hayat arkadaşı olmalı :) işte o doğru kişiyi nasıl bulacağız ?

Ama erkekler artık çalışan kadın istiyor ne yazıkki
Paralı kadın diye düşünme kendini
Kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlardan daha çok etkileniyorlar bence
Haklısınız ama bunlar direkt para için geliyor, eviniz, arsanız var mı , diye sormaları, babamın maaşını hesaplamaya çalışmaları vs çok rahatsız edici.

Yo çok haklısınız ama insanın bir hayat arkadaşı olmalı :) işte o doğru kişiyi nasıl bulacağız ?

Evet kesinlikle aynı fikirdeyim. Hayat arkadaşı, yol arkadaşı olmalı.
Ancak sadece buradaki konulara bakınca dahi, evliliğin bunu garanti edemeyeceğini görmek mümkün.
Ha doğru kişiyi arayarak bulabilir misiniz? Ben sanmıyorum. Bir şekilde denk gelecek şu ya da bu şekilde (kader).
Onun dışında farklı ortamlara girmek, yeni insanlar tanımak, çevreyi genişletletmek bu süreci hızlandırabilir.

Haklısınız ama para için gelmesin bana, maaşın ne kadar, aylık harcaman ne kadar, anne babanın evi var mı diye soranlara denk geldim hep çok korkuyorum, neden böyle insanlara denk geliyorum :KK43:
Çok basit canım bu devirde insan kalmamış ve bu devrin erkekleri kadının sırtından para kazanma derdin de bdv de bir sürü konu var öyle adam gibi adamlar olsa bdv ye gerek kalirmiydi:KK62:

Doğru insan diye bişey yok bence idare edebilen insanlar var. Kimse kimseye %100 uymuyor. İnşallah kendine ve ailene uyan, değer veren , paran pulun kariyerin için değil de seni sen olduğun için sevecek değiştirmeye çalışmayacak birini bulursun. Sabret.. baskılara boyun eğme.. Allah yolunu açık etsin

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Daha yaşınız o kadar genç ki yapmayın ne bu karamsarlik. Evet bu olay kötü olmuş ama bundan sonra mal varlığınızı belli etmeyin. Maaşınız iyiyse 5 binse atıyorum 4 civarı bişey diyin ya da bana yetiyor diyin geçin. Sorunuza cevap veremeyeceğim daha bulamadim cunku:KK48:

Back
X