Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

İşte sizin çevreniz de sağlam demek ki, benim arkamdan sevgilisi var vs diyenler olmuş hoşlananlara, sevgilim vs olmadığı halde, hani insan yoruluyor bir yerden sonra :/ Tek çözümüm birini beğendiğimde bundan sonra hiç kimseye söylemeyip sadece annemle paylaşmak, millet durduk yere ortalığı karıştırıyor...

Herseyi herkese soylemem ben.
Bencede kimseyle paylasmayin ne gerek var.
Ben 23 yasinda evlendim okul bittigi gibi..
Is hayatina girdikten sonra evlensem nasil olurdu bilmiyorum.
Giyinin kusanin gezin tozun.
Nasip olan karsiniza cikar.
Bide Dualarimiz Sizinle topigi var, orda bekar arkadaslarin dua yeri var, hayirli evlilik icin dua ediyorlar.
Bi ugrayin bnce.

Herseyi herkese soylemem ben.
Bencede kimseyle paylasmayin ne gerek var.
Ben 23 yasinda evlendim okul bittigi gibi..
Is hayatina girdikten sonra evlensem nasil olurdu bilmiyorum.
Giyinin kusanin gezin tozun.
Nasip olan karsiniza cikar.
Bide Dualarimiz Sizinle topigi var, orda bekar arkadaslarin dua yeri var, hayirli evlilik icin dua ediyorlar.
Bi ugrayin bnce.
Çok dua ediyorum gerçekten, ama birde susmam lazım cidden...

Toplumda yargı var ya herkes 30undan önce evlenmeye çalışıyor benim doğru kişimi çalarlarsa korkusu var bende...
Evet aynen baskı o yönde
Ama gerçekten şükret şuan otuz yaşında olsan üzül derdim ama beş senen var
Acele etme yaa
İnşallah gönlüne göre birini bulursun
Karşına çıkanlara da şans ver dene
Olmazsa bye de zaman kaybetme

Evet aynen baskı o yönde
Ama gerçekten şükret şuan otuz yaşında olsan üzül derdim ama beş senen var
Acele etme yaa
İnşallah gönlüne göre birini bulursun
Karşına çıkanlara da şans ver dene
Olmazsa bye de zaman kaybetme
Bana kalsa evlilik 30 itibariyle yapılacak bir şey ama işte kadınlar birini kapma derdinde sevgi aşkı düşünen yok o arka planda görünüyor, bunu deyince de tepki çekiyorum

Bana kalsa evlilik 30 itibariyle yapılacak bir şey ama işte kadınlar birini kapma derdinde sevgi aşkı düşünen yok o arka planda görünüyor, bunu deyince de tepki çekiyorum
İşte aynen öyle....
30 da evlenmeyi kim ister
20 de küçük
En ideali 23-26
Ama olmayınca olmuyo
Kapı kapı koca mı arıcaz:rolleyes:

Öyle olduklarını da sanmıyorum, bizim millet arada iş çevirmeyi çok sever ya bişiler olmuştır muhakkak, ondan birini sevince onu kalpte gizli tutmak lazım ... En yakın Bile bu konuda kıskanabiliyor, hele hele bu devirde...Ondan yanlış yönlendiriyorlar. Güvenilecek kadın zaten kalmadı gibi bişi hele karakter olarak diplerde çoğu :KK70: Artık alacağım tek önlem annem dışında kimseye anlatmamak, yoksa problem çıkıyor ben birinden hoşlanınca vs.

Bu konuda size kesinlikle katılıyorum. Kadınlar aşırı kıskanç birinden hoslandiginizi anladıkları an hemen aranızı açmaya çalışıyorlar maalesef. Cidden kimseye belli etmemek lazim.

Bu konuda size kesinlikle katılıyorum. Kadınlar aşırı kıskanç birinden hoslandiginizi anladıkları an hemen aranızı açmaya çalışıyorlar maalesef. Cidden kimseye belli etmemek lazim.
Bunun için ayrı bir konu Bile açardım da yaramı deşmek istemiyorum, en takın kadın arkadaş Bile arayı açabiliyor...Tek bir adaydan görür görmez etkilendim böyle önceden tanır gibi hissettim onla da aramızı bozdular, ondan kimseye sevdiğini hissettirmemek lazım.

Back
X