Hayat 30dan sonra zor

30a kadar mukemmel bence. O mukemmel zamanlari da ev isi yaparak,cocuk bakarak gecirmek anlamsiz bence
Destek olan biri derken soyle bir destek mi lazim ; arabayi servise goturecek biri,bozulan muslugu tamir edecek biri,akan catidaki kirik kiremidi degistirecek biri, faturalari yatiracak biri,markete-pazara-kasaba gidebilecek biri

valla dalga gecmiyorum,bana bunlar icin biri lazimdi acikcasi. Cunku babam yoktu ve annemle yalniz yasiyordum butun bu isler benim basima kalmisti artik. Kollarim uzadiydi poset tasimaktan

evlenince kurtuldum yukum hafifledi valla. Ama o hafifleyen yere baska sorumluluklar geldi oturdu. Simdi hem annemin evine yetismek hem de kendi evime yetismek gerekiyor. Ama en azindan artik iki kisiyiz de beraber yapiyoruz
Hayat zor gercekten. Ama bir yere kadar da o zorlugu yasamak gerekiyor. Yasiniz pek genc. Ailenizle tatillere ciktiniz mi mesela? Evinize maddi katkida bulundunuz mu? En az uc farkli ulke gordunuz mu? Kenarda kosede kendinize ait paraniz var mi? Bunlari yapmadan valla evlenmeyin,pisman olursunuz. Abla tavsiyesi