Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Hayat 30dan sonra zor :KK66: 30a kadar mukemmel bence. O mukemmel zamanlari da ev isi yaparak,cocuk bakarak gecirmek anlamsiz bence
Destek olan biri derken soyle bir destek mi lazim ; arabayi servise goturecek biri,bozulan muslugu tamir edecek biri,akan catidaki kirik kiremidi degistirecek biri, faturalari yatiracak biri,markete-pazara-kasaba gidebilecek biri :KK66: valla dalga gecmiyorum,bana bunlar icin biri lazimdi acikcasi. Cunku babam yoktu ve annemle yalniz yasiyordum butun bu isler benim basima kalmisti artik. Kollarim uzadiydi poset tasimaktan :oha::KK53: evlenince kurtuldum yukum hafifledi valla. Ama o hafifleyen yere baska sorumluluklar geldi oturdu. Simdi hem annemin evine yetismek hem de kendi evime yetismek gerekiyor. Ama en azindan artik iki kisiyiz de beraber yapiyoruz:rapci:

Hayat zor gercekten. Ama bir yere kadar da o zorlugu yasamak gerekiyor. Yasiniz pek genc. Ailenizle tatillere ciktiniz mi mesela? Evinize maddi katkida bulundunuz mu? En az uc farkli ulke gordunuz mu? Kenarda kosede kendinize ait paraniz var mi? Bunlari yapmadan valla evlenmeyin,pisman olursunuz. Abla tavsiyesi:KK66:
Hepsini yaptım sayılır :) Ama haklısınız 30dan önce başka şeyler de yapmalıyım...

benim goruştugum biri vardi.tanistiran arkadasiyla arkamdan söyledigim kelimeleri elestirirmis ..ben zaten istemiyordum senin hatrinla oldular halbuki gercegi arkadasimda biliyor..
Ne ıgrenc ınsanlar aynısı benımkıde fakat söyledıgım kelımeyı anında erkek arkadaslarına yetıstırıp aralarında dalga gecen bır karaktersız ve aynı zamanda elin nısanlı kızıyla flörtlesen pislik.

Cidden de öyle, bakın bir çevreye, erkeklerin peşinde koşan , mesajlar atan bir sürü kadın var erkek kardeşimden , kuzenlerimden biliyorum, hani siz niye alındınız? Beğenmezseniz konuya girmezseniz olur biter :KK66:
İşte erkekler bu yuzden alışmıs hazıra zor kadın onların dengı olmuyor yuzune ıkı kahkaga at cılvenı göster adam dıbınde bıtıyor ve acık acık adam bunu beklenıs benden.

İşte erkekler bu yuzden alışmıs hazıra zor kadın onların dengı olmuyor yuzune ıkı kahkaga at cılvenı göster adam dıbınde bıtıyor ve acık acık adam bunu beklenıs benden.
Ben bunu deyince kadınlar tepki gösteriyor da sanırım erkek peşinde koşan kadınlar gocunuyor. Benim kuzenime neler neler, çiçek gönderen, mesajla yemeğe çıkarmak isteyen kızlar dolu etraf...

Doğru insan mı bilmiyorum ama bana göre doğru insan olup olmadığını bilemeyiz. Yarınımız belli değilken hayatımızda olan eşimiz için doğru insan diyeyorum malesef. Yarın ne olacağı belli mı? Ya boşanırsak( Allah korusun)
O şekilde bakmayın olaya.. sevgi aşk saygı arayın doğru insanı değil.

Pf uzun suredir biriyle gorusmuyorum.Boyle de sıkıcı ya hayat.:işsiz:Valla tadi yok birseyin.Boyle uzun sure de yalniz olacam belli yani.Unumu eleyip elegimi astim daha birsey anlamadan bir sevilmeden.:KK64:Of hic tadim yok.Hersey monoton.is -ev.Calisirken bile canim sıkılıyor artik.Mesailer de sık herzamanki gibi.Calismak icin yasiyorum.Yeni isyerimde de kimseyle tanismiyorum.Amaaann..

Son düzenleme:
Şans verdim :KK200: bazilari yeni insan tanimaya korkar, guvenmez. Hemen her seyin kotu tarafindan bakar. Ben tam tersini yaptim. Ayrica yasin gecmis degil illaki dogru insani bulursun :)

Arayış içine girdiğim zamanlarda hep olmayacak adamlar tanıdım.
Hiç beklemediğim odaklanmadığım zaman çıktı sevgilim karşıma. Arkadaş ortamındaydık yanı ama bir sene boyunca hiç aklımızdan geçmedi sonra bir anda değişti herşey.

İyi birisi olması evet önemli ama inan o zamanda başka sıkıntılar olabiliyor. Gene işte bu diyemedim. Doğru insan bulunur ama en baştan nasıl anlanır bende bilmiyorum.

vallahi ben 4 yıldır atanamadım ... birkaç kişi hariç görüşme dahi yapmadım ...başta niye olduğunu anlamadim sonra memur olsun kriterini keşfettim ... adam seni paran için istiyor çirkinsen bile sıkınti değil
Hehehe artık dünür giderken kız ne mezunu diyorlar :) iki tarafında çalışması evet çok güzel de böyle aç gözlü davrananları anlayamıyorum

Hızlı tüketilen herşeyin insan üzerinde yarattığı tahribatlar malumumuz.bugün kitap okuyamıyor olmamızın nedeni akıllı telefonların uzun konsantrasyonlar gerektirmemesi ve bizim kitaplara artık yeterince odaklanamıyor olmamız.ilişkiler de yazık ki böyle bir şekil aldı.bugün uğrunuza mecnun olanlar 2 ay sonra bir başkasının mecnunu olmakta bir behis görmüyor.geçmişe özlem duymamız,büyüklerimizin anlattığı o gerçek sevgileri büyük bir merakla dinlememiz de hep bundan.ben de epey süredir hayatıma kimseyi almıyorum.bunu bir zorunluluk değil bir tercih olarak görüyorum.bu düzene karşı çıkan,bu durumun muhakemesini yapabilen biri çıkarsa karşıma ne ala :)

Sizden küçüğüm belki bu yüzden haddim değildir ama tecrübemi yazayım..Uzun zamandır arayış içindeydim, benim neden olmuyor diye. Yaşım küçük ama çevreme bakınca herkesin vardı. Kafama takılmıyor da değildi yani. İnsan ister istemez sorguluyor. Kaç kişiyle tanışıyordum, hiçbiriyle olmuyordu. Gayet mantıklı insanlardık ama yok yani öyle serseri tipler de değildi. Yine birisi tarafından reddedildim:KK45: Neyse ya ben de sınavıma odaklanayım madem demek ki zamanı değilmiş demiştim kiii... Hiç ummadığım anda Allah karşıma onu çıkardı. Kısacası beklenti içinde olmayın, düşünmeyin. Öyle ummadığınız anda olacak ki, belki beni hatırlarsınız:) Çok mutlu olun sevgiler:KK200:

Erkeklere guvenmedigim icin gelen insanlari reddettigimm ama kendimi cok yalniz,sevmeye ve sevilmeye ennn ihtiyac duydugum anda esimle tanistim:KK200:

Insallah en yakin zamanda kalbini isitan dogru adami bulursunnnnn:KK19:

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Denemeye devam :) kendi şartlarınıza benzer kişilerle görüşün öncelikle...

İşte haklısınız da şimdi tepki çekeceğim ama bir , kadınlar erkeklerin arkasından koşuyor dışarıya erkek benim için neler neler yapıyor diye yansıtıyor ( yalan) , iki , para pul için gelenler çok. Kadın erkek fark etmeden herkes zengin damat gelin arayışında, sitede gördüğüm kadarıyla zengin kişi peşinde koşmuş olanlar bu konuya çok bozulmuş mesela hep paraya çekmişler mevzuyu. Hani yarası olan gocunur misali.

Valla panpa Almanya'ya hiç gelme o zaman:) Kadınlar kovalamakla kalmıyor üstelik agresif ve yapışkanlar. Hiç kadınlara yakışmayan hareketler bence. Basitlik , önüne gelene yazmak kimseye yakışmıyor ama kadınlarda farklı şekilde kötü duruyor.

Back
X