Doğru insanı bulmak çok zor, nasıl buldunuz?

Walla bizimki de sanal ortamda oldu. Fotomu gorup begenmis mesaj atti. Bende tam o sirada eskisinden yeni ayrilmistim. Hadi cevap vereyim dedim. Sonrasi hikaye :D

Sizin o is yerindeki cocuk amma pislikmis ya. Tum hesabi size odetmis alcak. Iyh. Walla denk geliyor bi anda. Biri oluveriyor

Valla panpa Almanya'ya hiç gelme o zaman:) Kadınlar kovalamakla kalmıyor üstelik agresif ve yapışkanlar. Hiç kadınlara yakışmayan hareketler bence. Basitlik , önüne gelene yazmak kimseye yakışmıyor ama kadınlarda farklı şekilde kötü duruyor.
AA gerçekten mi ? Hiç Almanya’da öyle olacağını tahmin etmezdim :( Bana da koşan kadınlar kızıyor ben bunu söyleyince de cidden artık erkekler elimi sallasam ellisi diyor...

Walla bizimki de sanal ortamda oldu. Fotomu gorup begenmis mesaj atti. Bende tam o sirada eskisinden yeni ayrilmistim. Hadi cevap vereyim dedim. Sonrasi hikaye :KK70:

Sizin o is yerindeki cocuk amma pislikmis ya. Tum hesabi size odetmis alcak. Iyh. Walla denk geliyor bi anda. Biri oluveriyor
Oh ne güzel :D Valla hesabı ödetmiş, birde bana yurtdışından iş teklifi geldi, onu duyunca bana da iş bulursun oradan değil mi diye mesaj atmış :( Ben şok.

Hızlı tüketilen herşeyin insan üzerinde yarattığı tahribatlar malumumuz.bugün kitap okuyamıyor olmamızın nedeni akıllı telefonların uzun konsantrasyonlar gerektirmemesi ve bizim kitaplara artık yeterince odaklanamıyor olmamız.ilişkiler de yazık ki böyle bir şekil aldı.bugün uğrunuza mecnun olanlar 2 ay sonra bir başkasının mecnunu olmakta bir behis görmüyor.geçmişe özlem duymamız,büyüklerimizin anlattığı o gerçek sevgileri büyük bir merakla dinlememiz de hep bundan.ben de epey süredir hayatıma kimseyi almıyorum.bunu bir zorunluluk değil bir tercih olarak görüyorum.bu düzene karşı çıkan,bu durumun muhakemesini yapabilen biri çıkarsa karşıma ne ala :)
Bende çok eskiden görüştüğüm biri tarafından ayni anda başka kızla idare edildiğimi öğrendim geçen gün, benim sosyal medya Hesabım yoktu o yıllarda, şimdi açınca gördüm, yorumsuzhm bende

Şans verdim :KK200: bazilari yeni insan tanimaya korkar, guvenmez. Hemen her seyin kotu tarafindan bakar. Ben tam tersini yaptim. Ayrica yasin gecmis degil illaki dogru insani bulursun :)
Ya ben hemencecik güvendim geçmişte şöyle saçma bir durum oluyor biri benden hoşlanıyor ben sonra geç anlasam da karşılık veriyorum sonra bu kişi birden uzaklaşıyor... Nedenini çözebilmiş değilim :( Bu sitede söylemek yasaktır da ne bileyim değişik bir etki mi var üzerimde nedir...Çünkü teyzelerim de evli değil :(

İş hayatına başladıktan sonra biraz zor.genel de maddiyata bakıyorlar. Bu eşimle üniversitede okurken tanıştık. En sevdigim özelliği ailesine bağlı olmasıydı. Aile bağları çok kuvvetli, akrabaları ile samimiler. Bu çok önemli. Bağlar kuvvetliyse mutlu çocukluk dönemi geçirmiş demektir. Bu da tüm hayatına olumlu yönde etki ediyor.

İş hayatına başladıktan sonra biraz zor.genel de maddiyata bakıyorlar. Bu eşimle üniversitede okurken tanıştık. En sevdigim özelliği ailesine bağlı olmasıydı. Aile bağları çok kuvvetli, akrabaları ile samimiler. Bu çok önemli. Bağlar kuvvetliyse mutlu çocukluk dönemi geçirmiş demektir. Bu da tüm hayatına olumlu yönde etki ediyor.
Şşte haklısınız bende ayni şeyi düşünüyorum geç kaldığımı düşünüyorum...

Dua edin de beni de doğru kişi bulsun, hakikaten çok çaba harcıyorum ama çok yoruldun :-(

Ya ben hemencecik güvendim geçmişte şöyle saçma bir durum oluyor biri benden hoşlanıyor ben sonra geç anlasam da karşılık veriyorum sonra bu kişi birden uzaklaşıyor... Nedenini çözebilmiş değilim :KK43: Bu sitede söylemek yasaktır da ne bileyim değişik bir etki mi var üzerimde nedir...Çünkü teyzelerim de evli değil :KK43:

Size hoşlandıklarını söylediler mı peki? Yanlış anlamış olabilirsiniz. Güleryüzlü kibar sıcak arkadaşca davranışlar bazen yanlış yorumlanabiliyor . Özellikle bu kişilerle tanışıyorsanız bir şey demeden emin olamazsiniz. Belki siz karşılık verince de bu beni yanlış anladı diye uzak duruyorlardir. Farklı bir seyler de olabilir. Bu benim aklıma gelen.

Size hoşlandıklarını söylediler mı peki? Yanlış anlamış olabilirsiniz. Güleryüzlü kibar sıcak arkadaşca davranışlar bazen yanlış yorumlanabiliyor . Özellikle bu kişilerle tanışıyorsanız bir şey demeden emin olamazsiniz. Belki siz karşılık verince de bu beni yanlış anladı diye uzak duruyorlardir. Farklı bir seyler de olabilir. Bu benim aklıma gelen.
Başkalarına söylemişler ( yakın çevremdeki insanlara), ama çok sonra haberim oluyor...Bir tanesi mektup filan yollamıştı hatta ama iş işten geçmişti... Hani cidden sanrı değil, zaten hislerim kuvvetlidir ya genelde.

Başkalarına söylemişler ( yakın çevremdeki insanlara), ama çok sonra haberim oluyor...Bir tanesi mektup filan yollamıştı hatta ama iş işten geçmişti... Hani cidden sanrı değil, zaten hislerim kuvvetlidir ya genelde.

Ben aslında size özel söylemedim. İnsanlar gerçekten insanların davranışlarını o kadar yanlış yorumluyorlar ki. Arkadaşça tavırlarla bazen özel bir ilgi karıştırılabiliyor. Ama arkadaşlarına söyledilerse o zaman muhtemelen daha şıpsevdi karakterlermiş diye yorumluyorum ama bilemeyeceğim. Umarım herkes gönlüne göre hayırlı birini bulur.:dua:

Ben aslında size özel söylemedim. İnsanlar gerçekten insanların davranışlarını o kadar yanlış yorumluyorlar ki. Arkadaşça tavırlarla bazen özel bir ilgi karıştırılabiliyor. Ama arkadaşlarına söyledilerse o zaman muhtemelen daha şıpsevdi karakterlermiş diye yorumluyorum ama bilemeyeceğim. Umarım herkes gönlüne göre hayırlı birini bulur.:dua:
Öyle olduklarını da sanmıyorum, bizim millet arada iş çevirmeyi çok sever ya bişiler olmuştır muhakkak, ondan birini sevince onu kalpte gizli tutmak lazım ... En yakın Bile bu konuda kıskanabiliyor, hele hele bu devirde...Ondan yanlış yönlendiriyorlar. Güvenilecek kadın zaten kalmadı gibi bişi hele karakter olarak diplerde çoğu :D Artık alacağım tek önlem annem dışında kimseye anlatmamak, yoksa problem çıkıyor ben birinden hoşlanınca vs.

Ben aramadim hic.. Gelip adamlar beni buldu.
Bitanesinin pesinden kostugumu hatirlamiyorum.
Cok guzel degilim buarada, ortalama bi tipim yani.
Kendinden emin durmalisin, hayatimda kimse yok diye uzuldugunu etrafini da soyleme.
8 senelik evliyim.
Esim beni gorup numarami bulmus bi arkadastan.
Bi msj geldi cat diye.
Benimle evlenir misin, evet yada hayir?
bnde geyik yaptim, tmm evlenirim diye.
Oyle boyle yanasti, bnde taniyim dedim, 8 ay icinde evlendik.

bu mevzunun üstüne söylenecek hiçbir şey yok ki.
bu kadar sayfa ne denmiş bakamadım ama şaşırdım 40 sayfa olmasına. :deli:
aramakla olmuyor, nasipse oluyor.
o yüzden saçma bir soru benim için.
benim karşıma çok insan geldi ama hiçbirine içim tam anlamıyla ısınamadı.
içimin ısındığı adam da evliliğe uymuyordu.
evlenemedim o yüzden. öyle kalakaldım.
evliliğe de hiç özenmiyorum ama çocuk için istiyorum. olacaksa da aşk evliliği olması lazım.
yoksa zor. kaderimde varsa olur. siz de böyle olduğuna inanın.
asla çaba ile olmuyor bu işler. uygun aday gelirse zaten her şey tıkırında ilerler.

Ben aramadim hic.. Gelip adamlar beni buldu.
Bitanesinin pesinden kostugumu hatirlamiyorum.
Cok guzel degilim buarada, ortalama bi tipim yani.
Kendinden emin durmalisin, hayatimda kimse yok diye uzuldugunu etrafini da soyleme.
8 senelik evliyim.
Esim beni gorup numarami bulmus bi arkadastan.
Bi msj geldi cat diye.
Benimle evlenir misin, evet yada hayir?
bnde geyik yaptim, tmm evlenirim diye.
Oyle boyle yanasti, bnde taniyim dedim, 8 ay icinde evlendik.
İşte sizin çevreniz de sağlam demek ki, benim arkamdan sevgilisi var vs diyenler olmuş hoşlananlara, sevgilim vs olmadığı halde, hani insan yoruluyor bir yerden sonra :/ Tek çözümüm birini beğendiğimde bundan sonra hiç kimseye söylemeyip sadece annemle paylaşmak, millet durduk yere ortalığı karıştırıyor...

Arkadaşlar merhaba, ben 25 yaşında bir mühendisim, yıllardır iş güç diye çabaladım anca yoluna girdi sayılır, ama yıllardır bir türlü doğru insanı bulamadım, benden hoşlandığını arkadaşlarıma söyleyen insanlar oldu ama bana bir adım atmadılar, ailem sağolsun ne baskı yapıyor ne de karışıyor ama iş yerindekiler sürekli biri yok mu diye soruyorlar, birde iş yerinden biri görüşmek istedi benle, bende görüşmeye gittim ama çocuk daha ilk buluşmada arsanız var mı, arabanız ne güzelmiş dedi üstüne de hesabın tamamını ben Ödemiş oldum ( şöyle hesap 40 lira geldi, bende de bozukluk yoktu 50 lira verdim, çocuk teşekkür ederim dedi ), işyerinden grubundakilere sorunca herkes onun için paralı kız arıyor dedi, bu son adamdan sonra iyice aptal buldum kendimi, nasıl buldunuz doğru insanı, nasıl bulunur? Bu devirde kızın maaşı içinde peşinden koşan erkekler görüyor ve duyuyorum, iyice korkmaya başladım, güzel yorumlarınızı bekliyorum.
Yaşın daha küçük beş sene daha süren var bence
Bence en önemlisi aşk ve tutku tabi sadece bu yeterli diil
Sana kıymetli olduğunu hissettirmesi ...
Bi dediğini iki etmemesi ...
Cimri olmaması...
İyi anlaşmanız ....

Back
X