Arkadaşım geldi aklıma ya 5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi ile aynı buna benzer şekilde tekrar konuşmaya başladı ve gecen sonbahar evlendiler. Ona yazması için ben, annem, kuzenim başının etini yemiştik.
Gönderme bence ne gerek var ki...belki hayatında başka biri vardır...bir insanın daha canını yakmaya değer mi...Ama istersen önce araştır hala kimse yoksa gönder...Ama başka bir kadının canı yanmasın...lütfen...
Evet canım o Zaman göndermende bir sakınca yok bence...büyük bir aşk diyorsun bir şansı daha haketmeli...üstte size de cevap yazmış oldum sanırım :)
yok evli falan değil çok fazla ortak arkadaşımız var
ve hayatında benden sonra onunda hiç ciddi ilişkisi olmamış
hatta çook uzun süredir de ilişkisi yok
Evet canım o Zaman göndermende bir sakınca yok bence...büyük bir aşk diyorsun bir şansı daha haketmeli...
Bence yaz ne kaybedersin ki? Arama ama, yaz o çok farklı bir duygu inan, ne telefon ne mesaj ne mal yerini alamıyor.
Bence sürekli onu düşünüp harap olmandan iyidir...Cevap gelmezse tamamen bitti dersin buna inanırsın...belki de cevap gelir ve devam eder...gururumu son bir kez yok saymaya değer mi diye düşünüyorum
bir de cevap gelmezse çok daha üzüleceğimi
bilirim..
bana da çok samimiyetsiz gelir atılan mailler sosyal payaşım sitesi üzerinde yazılanlar yada sms ler
biz ilişkimiz boyunca hep yazdık birbirimize bazen bi not kağıdına bazen bi deftere bazen bi kitaba
güzel şeyler bunlar
Bence sürekli onu düşünüp harap olmandan iyidir...Cevap gelmezse tamamen bitti dersin buna inanırsın...belki de cevap gelir ve devam eder...
Benim kuzenimin babası ile ciddi problemleri vardı. Konuşamıyordu, dinlemiyordu babası. Ona birgün mektup yaz dedim, yazmış ama vermeye cesaret edememiş. Mektubu buldum okurken ağladım resmen, sonra babasına verdim mektubu ondan gizli. O mektuptan sonra hayatları o kadar değişti ki anlatamam. Eniştem ben ne çok hata yapmışım dedi bana.. Amaç zaten içini dökmek, rahatlamak değil mi? Ona haksızlık yaptığını düşünüyorsun sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?